Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Chcę napisać powieść!!!! o exie i o mnie:)

Polecane posty

gość niech zgadnę to Ty - Madam Cebulka :D Hehe na pewno inaczej już by się tu wtrącała dawno :D Szybki wgląd na internet. Upwewnienie się czym było to co pisałaś i bach - alibi jak żadne inne :D :* Oj. a Kochanica jest kochana i nie chodzi tu o to że mnie broni , ale o to że mi towarzyszy :)

Gość gość
Nie, nie jestem autorka tematu. Po prostu jak kogos juz poprawiasz to rob to dobrze.

Gość gość
I nie musze przegladac niczego w internecie, by upewnic sie o czym pisze.

No chyba że gość to jakiś fanatyk polskiego i dba o to by żaden pisarz nie znajacy perfekcyjnie ortografi nie ukazał się w Polskich ksiegarniach... Ale jesli miala by tak tego pilnowac to empik dziś stał by pusty :D Czy ja wyglądam na korektora ? :D Oni maja swoje zajecia a ja mam swoje. Mam lżej ? Nie koniecznie , aczkolwiek nie musze sie tym martwic i moge napisac zdanie w ten sposób...: " Po tym udeżeniu błenkitne może rozłorzyło sie w krengi , a mały kamyczek utonal gdzies w jego odchłani" :D

Gość gość
A nie uwazasz, ze twoje wypowiedzi swiadcza o tobie? I wypadaloby nie wykazywac sie ignorancja jezeli chodzi o ojczysty jezyk?

A madame Cebulka nie zraziła mnie żadnymi błędami :) W ogóle cos mnie w niej zrazilo ? Ja tylko zaproponowałem poprawną "FORMĘ" :D. Czyli : pomagałem upiec pizzę bo takie miała zamierzenie , a wyszedł jej chleb :)

Gość gość
Tylko, ze autorka nie prosila o twoje, watpliwej jakosci, poprawki. Dobranoc

Nie nie uważam :D. Znam siebie doskonale i znam swoją wartość. A Ty należysz do osób typu : " Widzę belkę w jego oku ale drzazgi w swoim nie dostrzegę":D

Jeżeli autorka pewnego dnia stanie na tym samym szczeblu co ja dziś ,wtedy jej pogratuluję. Takie miałem zamierzenie wytykając jej krytykę. Mi wytykano i coś osiągnąłem więc i moża ona też osiąggnie :) dobranoc :D

Gość Kochanica...
Bydgoszczanin dobranoc :)

Dzięki za zasranie mi topiku :o Przenoszę swoje posty na oddzielny temat. Sory, ale tych rad nawet nie czytam 😴 i tak będę pisała po swojemu.