Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet w krótkich skarpetkach ''stopkach'' jest zniewieściały. Tak uważam

Polecane posty

Gość gość

Nikt nikomu nie kazde chodzic w długich do polowy łydki jak niemiecki emeryt ale są takie za kostke, poldługie. Nie wiem czy wiecie ale jeszcze kilka lat temu mozna było geja po tym poznac...bo oni nosili skarpety stopki.

Gość Rudzielec...
O, nie wiedziałam z tymi gejami. Mi też się nie podoba to, faktycznie to niemęskie.

Gość hmmm

Ostatnio na konferencji naukowej facet bez skarpetek w przykrótkich spodniach rurkach w kratę i takę przyciasną    marynarkę jeszcze miał. Masakra, chyba uciekł z wariatkowa.

Gość Gosc

Nie ma to jak oceniać człowieka po skarpetkach xD Takie skarpetki w takie upały są zwyczajnie wygodne. 

Gość gosc
Dnia 25.05.2013 o 22:37, Gość gość napisał:

Nikt nikomu nie kazde chodzic w długich do polowy łydki jak niemiecki emeryt ale są takie za kostke, poldługie. Nie wiem czy wiecie ale jeszcze kilka lat temu mozna było geja po tym poznac...bo oni nosili skarpety stopki.

Ja takie nosze

Gość gosc

W sensie te poldlugie nie stopki, niewygodne są

Gość Gość

Może ty nosisz do krótkich trampkow. Naprawdę trzeba mieć jakieś straszne kompleksy żeby się skarpet przy.... 

Gość Gosc
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

Może ty nosisz do krótkich trampkow. Naprawdę trzeba mieć jakieś straszne kompleksy żeby się skarpet przy.... 

Potwierdzam. Trzeba mieć coś z głową, żeby się czepiać tego jakie kto skarpetki nosi. 

Gość gość

autorko,nagadałaś się już? No to won do ćwiczeń zebyś wreszcie schudła z tych 200 kilo :3

Gość Gosc

No racja, te skarpetki sa dla delikatniuskich, czyli nie moj typ:: ) ale kazdy ma swoj typ wiec sie nie czepiam, po prostu odpada do seksu:)