Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej dorosłych facetów ma dzieci z nastolatkami

Polecane posty

Gość gość

i nieletnimi, takie są fakty w USA ... w Polsce w sumie coraz czesciej tez...nastolatki szukaja starszych facetow 23-30 🖐️

współcześni "faceci" to mentalnie mali chłopcy, zero etyki, zero dojrzałości, kierowani chucią

Gość Rudzielec...
No niestety, biedne dzieci. Tzn jeszcze takiego 23 rozumiem, jak jest z nastolatką, ale jak 30-latek zarywa do małoletniej to już pod pedofilię to podchodzi :O

Gość gość
na serio...porażka :( moi koledzy w wieku 28-30 lat prowadzają się z 16tkami...i to takimi wytapetowanymi lachonami

Gość gość
czyli, że co? większość facetów reprezentuje aż tak niski poziom?

Gość gość
takie krzyki na facetów a prawda jest taka, że dziewczyny same chcą takich facetów bo taki już finansowo jest ustawiony. i ja mając 21 lat nie mam szans w tej chwili na w miarę fajną dziewczynę przed 15 rokiem życia bo wszystkie szukają faceta starszego nawet ode mnie.

Gość gość
Dokladnie, nastolatki same zagadują do starszych. Chłopak w ich wieku 15-19 to ciota i frajer bo co on moze jej dac? o szkole pogadac? a ze starszym mogą poczuc sie juz dorosłe, taki facet ma kase, mozna sie pochwalic kolezankom no i taka jest natura, ze kobieta szuka starszego.

Gość gość
bzdura nie natura. kto szuka starzego jakieś głupie szmaty lecące na kasę. u mnie max to 4 lata było teraz mam równolatka..10 lat starszy to już dla mnie pierdziel. inne wychowanie inna dekada, pryk, won z tym

Gość gość
to, ze dziewczyny lecą na tych ustawionych to fakt, nawet nie będę ich bronić..

Gość gość
kto powiedział, że takiej szukam. pisałem, że już u 15 nie ma szans taki 20 latek bo one już chcą takich 25 +

Gość gość
poszukaj w innej okolicy jak gówniara wozi się ze starymi to jest gówno warta

Gość gość
akie zawsze były i będą, nieuki, tumany, w wieku 20 lat wyglądają jak 40 letnie przepite pudła, w wieku 30 to już mają dorosłe dzieci.. szkół takie ie kończą, pracy nie ma . są tipsy, browar w puszce i już.

Gość gość
łatwo powiedzieć zmień okolicę jak to nie zależ od okolicy to jest trend wśród młodego pokolenia kobiet i z biegiem lat będzie coraz gorzej.

cytuję: ":nie mam szans w tej chwili na w miarę fajną dziewczynę przed 15 rokiem życia"

Gość gość
fiku chodziło, że 15latki chcą już takich 25+ więc na teraz taki 21 latek ma raczej szanse u jeszcze młodszych.

Gość gość
nieprawda.tykoi takie laski nie siedzą na ławkach pod blokiem albo pod sklepem na wsi

dziękuję za wytłumaczenie, w życiu bym na to nei wpadła, że piszesz co innego niz to co masz na myśli 🖐️

Gość gość
miało być po nie przed źle napisałem

A co do twojej tezy, masz szansę na fajną dziewczynę w wieku 18-21. Te 15stki, które szukają ustawionych to raczej do fajnych nie należą, no chyba, że synonimem fajnej jest głupia gęś?

Gość Pawlo z Lublina
Czy z nastolatkami to nie wiem ale teraz 20parolatka z facetem po 30tce to norma.Taki gość ma zazwyczaj stałą pracę na etacie (lub firmę) często swoje mieszkanie (o samochodzie nie wspomnę bo kto go nie ma) i jest już ustawiony a przeciętny 20 parolatek to w większości przypadków gołod***ec który jest albo bezrobotny albo się uczy i w dodatku mieszka z rodzicami.

Gość gość
ja nawet znam 18 latki z takimi 30 + więc nie gadaj fiku, że on ma szanse bo 21 latek i to studiujący dziennie nie ma szans na dziewczynę 18+

Ma, na studentkę, na licealistkę. Moi koledzy ze studiów mieli dziewczyny w swoim wieku bądź do 3 lat młodsze od siebie. Żaden nie chodził z małolatą.

Gość gość
to było pewnie z 10-15 lat temu

Gość pierwsza plyta
To chyba w jakichs patologiach 30 latkowie podrywają niepełnoletnie dziewczynki. Ja się nie spotkałam z takim przypadkiem Podaję przykłady Ja i mój 24 i 27 Koleżanki i ich faceci: 25 i 25, 26 i 27, 21 i 27

bo 21 latek i to studiujący dziennie nie ma szans na dziewczynę 18+ x Jprdl :D No przecież żaden student nie ma dziewczyny :D faktycznie

Gość gość
was to boli bo jak byłyście atrakcyjne i młode w ich wieku to zarywałyście to takich 30 latków a teraz mając te ok 30 to już zostali wam 45+ faceci

Gość gość
Cara Delevingne bo 21 latek i to studiujący dziennie nie ma szans na dziewczynę 18+ x Jprdl No przecież żaden student nie ma dziewczyny faktycznie kkkkkkkkkkkk większość ma młodszą jakąś 15=16 latkę