Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama_gi

Chcialem Ci powiedziec ...

Polecane posty

nie no Po prostu temat sie troszkę rozmył i nie bardzo wiem co powiedzieć. Wbrew pozorom jestem konkretny az do bólu;)

Gość mr.ama_gi
To bylo o panu zaklepanym. Wypunktowal mnie dzis jak Roy Jones Jr. Az mnie lica bola. Z tym francuzem to byl joke albo raczej blague.

Gość mijama
znaczy mam iść ? mam problem z interpretacją tej emotikonki :P

Gość mijama
nie lubię tego forum :O widzę co trzeci post jakby co, nie jestem blondynką ;)

Gość mijama
jaki autor taki temat ;) budyń znaczy o czym rozmawiamy w sumie ?

Gość mr.ama_gi
Powiedz ktore widzisz to sobie wyirac***e kiedy pisac i mi konkurencja odpadnie ;)

Gość mijama
niezłe ;) konkurencjo zaklepana idziesz ? idź zrobię Ci kanapki na drogę :D

Gość Pani Nikt
chcialam Ci powiedziec, ze lubilam czytac takie teksty troche niepowazne, troche dwuznaczne. Ale Boze bron bez chamskiej obrazy. Wiele widzialam, wiele przezylam. Szukalam relaksu, polskiej pieknej mowy. Czas te dziecinade skonczyc. Ja sie nie zmienie, Wy tez macie swoja bzdurna formule tego forum. Ciesze sie, ze zniknely takie bezczelnie chamskie, uragajace ludzkiej godnosci teksty. O dlugosci, obwodzie, stosunku do kobiet. Przeciez kazdy z Was zaglada w oczy swojej wybranki, troszczy sie o nia. A tu wyzywa? na kim? Po co? W jakim celu? To nie bylo smieszne. Nie musze czytac tego forum. Jestem dorosla i moj swiatopoglad ma sie niezle. A jesli zagladalyby tu nastoletnie dzieci? Tato i Mamo chcielibyscie, zeby Wasze pociechy czytaly takie teksty?

Gość mr.ama_gi
Az mnie zabolal ten konkretyzm Majster ;)))

Gość mijama
Pani Nikt ? przepraszam ale chyba wkleiłaś swoj apel do niewłaściwego tematu bo my tutaj o budyniu i podróżowaniu w sumie .. Mistrzu do kanapek dorzucę herbatę i pomidory koktajlowe ;)

Ok już zrozumiałem, że mnie tu nie chcesz nie musisz podkreslać niechęci rucajac we mnie rarytasami z lodówki:P

Gość mijama
sekunda mistrzu nikt nie powiedział, że nie chcę autor zasugerował, ja podtrzymałam, ty zrobisz jak uważasz :D

Gość mr.ama_gi
Martwi mnie, ze zamilkem na kilka chwil i nikomu to nie przeszkadza.

Gość mijama
kanapki z białego chleba z masłem sałatą schabem, pomidorami i majonezem ;) :D:D

Gość mijama
ja tęskniłam ale jesteśmy na erotycznym więc wylewność uczuć natychmiast przyciąga Ducha, co niesie za sobą srogie reperkusje:D lepiej nie ryzykować :classic_cool:

Gość mijama
mistrzu majonez kielecki jeśli chodzi o ścisłość a dlaczego Cięto tak zafrapowało ? ;)

Gość mr.ama_gi
Jedyny duch jaki mi straszny to Dyduch z Sld. Skoro juz tak sie chwalicie kto co tam w spizarce ma to powiem, ze wlasnie jem banan. Zolty banan. Zeby nie bylo niedomowien.

Gość mijama
holenderski podwieczorek phii a co to tylko w Holandii jedzą majonez ? halo w unii jesteśmy, co znaczy, że wszystko się ze sobą łączy i przeplata - przynajmniej w teorii:P cholera banan ? :D:D no dobrze niech to będzie taki obcy akcent

Cejrowski twierdzi, ze to co dociera do europy to są odpadki które inaczej posłużyłyby do karmienia świń...ma to w sobie sporo logiki;) Mowa o bananach

Gość mr.ama_gi
Co zas sie tyczy majonezu to na sam przod idzie w smaku ten z Pomorza, robiony w Grudziadzu przez firme z Wloclawka. Obiecalem sobie, ze nie bede jadl po 6 wiec musze sie uwinac z tymi bananmi.

Gość mijama
haha niezłe :)

Gość mijama
Cejrowski to d**a wołowa tak a pro po :)

Gość mr.ama_gi
Wojtek twierdzi rowniez, ze winno sie zaatakowac moskwe, strzelac do innowiercow oraz ze buddyzm to czczenie demonow. Wiec pewnie i z bannami ma racje. Czy sie badalem ? Myslalem, ze samo mycie wystarczy.