Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest,prosze o pomoc... rodzice panikuja i chca mnie zawiezc do lekarza

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni ciagle spie bo sie slabo czuje, jestem senna , mam nudnosci. dlonie mam chlodne, dretwieja mi palce u rąk, czuje ból nóg naprzemiennie,a raczej łydek, od czasu do czasu napięcie i swędzenie. Rodzice panikują że to zakrzepica, a w necie nie moge nic znalezc...

Gość gość
u rodziców tak ;)

Gość gość
Przy zakrzepicy nie ma dretwienia i skurczy jak juz to boli ale nie dretwieje do lekarza i owszem zrobic badania moze brakuje ci witamin w organizmie ja mialam dretwienia i skurcze a brakowalo mi wit b12 i to duzo a o zakrzepicy cos tam wiem bo sama ja mam i jak cos podejrzewam to myk do lekRza na doplera i krew

Gość gość
nie no skurczy nie mam, to dretwienie to raczej takie mrowienie momentami. uff ale to dobrze ze to nie zakrzepica, moze faktycznie jakis witamin mi brakuje :)

Gość gość
Wiesz co lepiej się przebadaj. Nie wiem dlaczego ale te objawy bardzo przypominają cukrzycę, ale to również może być brak odpoczynku i witamin, czy też tło nerwowe. Zrób badania. Lepiej się upewnić bo zdrowie jest najważniejsze.

Gość gość
W sumie masz rację...Mam nadzieje że jednak jestem zdrowa, bo już kilka lat temu chorowalam trochę, bylam wtedy badana tez pod katem cukrzycy ale na szczescie wykluczyli. Ech. :( Idę spać,papa :*