Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestaw do lewatywy

Co myślicie o poseł Pawłowicz

Polecane posty

Gość Zestaw do lewatywy

:classic_cool:

Gość Zestaw do lewatywy
Atrakcyjna i inteligentna? A może wręcz przeciwnie? :classic_cool:

Gość fionkeee
piękna, mądra, elokwentna, kafeteryjne pasztety jej zazdroszczą że tak wysoko zaszła :)

Gość Zestaw do lewatywy
Z pewnością zazdroszczą jej wszystkiego, m.in. urody, stropanieństwa :classic_cool:

Gość Macie pierdoleni humaniści
Pani poślica jest chlubą prawdziwego naroda polskiego :)

Gość gość
jest mądrą kobietą o słusznych pogladach. Mówi głosno to co większośc mysli. Dośc rozpowszechniania się kur^^^stwa!!!!

Gość gruz w mózgu
Urodę odłóżmy i się nią nie zajmujmy, bo do oponentek poseł Pawłowicz, też można się od tej strony przyczepić, ale nie w tym rzecz, kto jak wygląda, tylko jak się zachowuje i jakie ma poglądy. Pawłowicz mniej więcej powiedziała, to co myśli bardzo wielu Polaków. Ja też myślę podobnie. Forma była do przyjęcia, chociaż można było oględniej. Jednak grzeczność w sporze z wojującymi homoseksualistami się nie sprawdza. Ich celem jest dewastacja oczywistych norm społecznych, by w świecie tak spreparowanym, mogli czuć się doskonale. Nie jest niczyją winą, że homoseksualizm jest zachowaniem sprzecznym z naturą, jest wybrykiem, dewiacją, odstępstwem, jakkolwiek to nazwać, jest poza normą. I z tego faktu wynikają określone skutki psychologiczne, społeczne. Po prostu ktoś, kto w tak istotny sposób staje poza normą, musi tego ponosić liczne konsekwencje, przede wszystkim psychologiczne, bo siłą rzeczy będzie czuł się inny. Także społeczne! Pewna część homoseksualistów, nie chce znosić wykluczenia, mimo, że są odmienni. Chcą być traktowani, tak jakby stanowili normę, więc stąd te apele o tolerancję i nasilające się żądania z żądaniem małżeństw i adopcji dzieci, jako ukoronowania walki o tzw: równouprawnienie. Nie może mieć równych praw ktoś, kto swoim postępowaniem wyklucza sam siebie z pewnej istotnej sfery życia społecznego, czyli budowania jego podwalin, poprzez rodzicielstwo, które z natury rzeczy wymaga płci odmiennych! Żadne pokrzykiwania i apele o tolerancję, nie zmienią prostych faktów.

Niestety, bardzo mało jest kobiet, takich jak pani poseł Pawłowicz, która ma odwagę bronić normalności.

Gość gość
idzie w slady cejrowskiego muwi prawde a kto ma odwage w dzisiejszych czasach mówic prawde i zeczy nazwac po imieniu

Gość wewfevs
dobrze wykształcona, odważna kobieta, każda Polka powinna brać z niej przykład!!!!!!!!!

Gość lady mary
Pedały były zawsze,są i będą.Trudno,to ich problem. Mnie oni nie przeszkadzają tak długo, dopóki nie zaczynają narzucać swoich zboczonych norm normalnym ludziom,biegać półnago po ulicach,włazić do szkół a nawet przedszkoli ze swoimi zboczonymi ,,naukami,,

Gość gość
ja niestety ale tez sie zgadzam z tą panią, mam takie same poglądy

Gość lady mary
A Pani Pawłowicz jest w tej chwili bardzo potrzebne nasze wsparcie w samotnej walce z tą plagą.

Gość gość
lady mary...pefnie jeste,s tak samo wykształcono jak i łona.. gratuluje logicznego myślenia, zanim coś napiszesz, pomyśl przez chwilę......

Gość Crisbackjjj
Zabawne jest to że wszyscy oburzeni jej wypowiedziami jeszcze swego czasu gorsze wypowiedzi publiczne[przykładowo pewnej j*******j baby o nowo wybranym papieżu]potrafiły bronić z użyciem argumentu w stylu "to tylko taka konwencja"itd itp Więc się przyzwyczajajcie powoli do takiej konwencji i morda w kubeł. A Pawłowicz w swoich wypowiedziach choć niekonweniowanych ma sporo racji.

Gość Stop nołlajfom
Zestaw do lewatywy Ty to dopiero jesteś no-life. Wczoraj żeś popierdywał\a tu do 5 rano i ledwie żeś doope zerwał\aś[pewno nawet się nie umyłeś\aś]i już siedzisz i nadajesz dalej.

Gość gość
a kto, by na ;nio wloz; musi , że ślepy.?

Gość gładysiak
powinno się ją wyskrobać

Gość gruz w mózgu
Więc się przyzwyczajajcie powoli do takiej konwencji i morda w kubeł. :D To właśnie miałem na myśli, jak się do tej homobandy nie powie ostro, to nawet nie zwraca uwagi. Niech się przyzwyczajają.

A mnie zastanawia czemu w niedzielę ktoś chce bym o niej w ogóle myślał? :D

26.05.13 [zgłoś do usunięcia] gruz w mózgu Więc się przyzwyczajajcie powoli do takiej konwencji i morda w kubeł. smiech.gif To właśnie miałem na myśli, jak się do tej homobandy nie powie ostro, to nawet nie zwraca uwagi. Niech się przyzwyczajają. x Nigdy nie popierałam agresji, nawet tej słownej, ale chyba trzeba zacząć mówić ich językiem bo inaczej nie zrozumieją.

Gość gość
"...jest mądrą kobietą o słusznych pogladach. Mówi głosno to co większośc mysli. Dośc rozpowszechniania się koorestwa!" Chyba... homoseksualizmu:-o Więc ta wypowiedź daje do myślenia: " ja niestety ale tez sie zgadzam z tą panią, mam takie same poglądy " Więc dlaczego niestety? Wstyd się wyłamać? Może Prezes:Dnarzucił swoją wolę? Najbardziej upiorne jest brak własnego zdania i brnięcie z nurtem... Ach! Wolę poznać kilkadziesiąt opinii psychologów dziecięcych na temat podwójnego ojcostwa czy macierzyństwa. A to stado baranów z Wiejskiej niech teraz zajmie się pedofilami i gwałcicielami. Upiorne to co teraz napiszę, ale w kwestii adopcji przez homo najbardziej podobała mnie się wypowiedź homo Jacykowa. Chyba to pierwszy gej którego lubię... ups:-P Upiorne to jakieś, więc... myk, myk.

Gość gość
w tvTrwam już tak mordy nie darła jak w tvn, a tak a'propos, zdrowaśki nie wystarczą tu jest potrzebna hormonalna terapia zastępcza. Amen.

Ty to sobie pooglądaj te szmaty z marszu szmat:) a później się wypowiadaj

Gość a ty najpierw dowiedz się
o co chodzi z terminem marsz szmat, niedouczony ćwoku, jak ta profesora Pawłowicz, a ona jest profesorem to arcybiskupem

o co chodzi z terminem marsz szmat, niedouczony ćwoku, jak ta profesora Pawłowicz, a ona jest profesorem to arcybiskupem x x No i jak takich jak Ty nie lać po mordzie? :)

Gość gość
Choć to upiorne to jednak wszystkim się otwory gębowe zamkną jak w/w pani okaże się największym hipokrytem... gazeta opublikuje zdjęcia na których ona bez ogona podlewać będzie drzewko na stojąco :-P A niby taka kobieca... Więc pozdro i myk, myk...

Gość gruz w mózgu
Wiadomo o co chodzi w tym durnym "marszu szmat". Po prostu femiszmaty, muszą na siebie zwrócić uwagę. Za rok będzie "marsz k***w", potem "marsz r*********h k***w" i tak dalej. To środowisko inaczej nie potrafi. Musi bulwersować, bo inaczej nie czuje się zauważane i spełnione. Skoro chcą być szmatami, to będę je tak nazywał - femiszmaty z uwiądem intelektualnym.

Gość lać po mordzie to możesz
takim prymitywom jak i pani profesora P.. I tak widzimy jak nasz piękny kraj schodzi na psy, mając takich Macierewiczów i tympodobnych paranoików, a tak poza tym profesora P. rocznik 1952m już poważnie powinna poddać się leczniu hormonalnemu