Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sf2942348239-3

Podglądacze są już wszędzie

Polecane posty

Gość gość
Superman nie nosił maski :D

Gość gość
urojenia albo schizofrenia. A skad przecietny sasiad ma ten program i czemu ja go nie mam :D jeśli to tajne to sąsiedzi tego nie maja, bo rząd się takimi rzeczami nie dzieli :D

Gość dee340292wfser
nie trzeba długo przebywać w otoczeniu jakiegoś szympansa żeby poznać że cię podgląda.

Gość gość
Podszyw podszywem, ale nie zmienia to faktu że jesteś pierrdolnięty 🖐️

Gość dee340292wfser
u mnie na wiosce ludzie się na wzajem podglądają tym programem. I się tym jarają i podniecają. X

Gość gość
Pewno wierzysz też w to że samoloty robią nad miastami opryski by osłabić nasz układ immunologiczny? :D

Gość gość
co za typ szalony... W wawie tego nie ma, jest u ciebie na wiosce :D pewnie sami wpływowi ludzie tam mieszkają :D

Gość dee340292wfser
Sam jesteś glupi ! Z ta peleryna i maską to prawda i nie podszywaj się ciulu!!!!!!!

Gość gość
Bzdura, choćby jeszcze z jednego powodu, zdobyć taki program to jedno, jeszcze by się trzeba było włamać do czyjegoś komputera, złamać zaporę ogniową itd. :D Ale do tego przecież wystarczy jakiś program. ;) Hakerzy mają z tym problemy, ale tu nagle program wystarczy. 0/10 Z tą marną prowokacją.

Gość gość
a np. skąd wiedzą ile osób oglądało dany kanał TV? w telewizorach nowej generacji montują tkzw. magiczne oko. aliczają osoby przed tv.

Gość dee340292wfser
ale ja mówię o podglądaniu przez kompa. X Mówię wam że nie trzeba długo przebywać w otoczeniu jakiegoś szympansa żeby poznać że nas podgląda. X

Gość dee340292wfser
nikt się nie musi włamywać - jak byś przeczytał mój pierwszy wpis to byś wiedział. X A firewall to puszcza - jak byś przeczytał licencję do programów chociażby symantec to zobaczyłbyś że oni piszą o przepuszczaniu takich rzeczy bez powiadamiania.

Gość gość
HahahahahahHha liczą ludzi siedzących na kanapach przed tv. Mu umrę ze śmiechu :D Polacy to debile :D

Gość dee340292wfser
Tak,tak dalej się onanizujcie przed lapkami! ONI to widzą podniecaja sie i robią sobie dobrze, np ręką, marchewka,kijem od mopa I zeby nie bylo ostrzegalem !

Gość gość
Tak, tak, po czym taki telewizor za pomocą łącza satelitarnego łączy się z daną stacją i przekazuje obraz sprzed telewizora. :D Czy ty naprawdę nie czujesz że powinieneś zaliczyć wizytę u naprawdę dobrego psychoanalityka? :D

Gość dee340292wfser
Nikt się nie musi włamywać - jak byś przeczytał mój pierwszy wpis to byś wiedział. To co robisz na kompie widzą przez funkcję "zdalny pulpit". Kamera to LCD. X A firewall to puszcza - jak byś przeczytał licencję do programów chociażby Symantec to zobaczyłbyś że oni piszą o przepuszczaniu takich rzeczy bez powiadamiania.

Gość dee340292wfser
nie pisałem o TV - ja piszę tylko o podglądaniu przez kompa.

Gość gość
Wizyta u psychiatry mu nie pomoże. To co on wypisuje to czyste urojenia poamfetaminowe. Na odwyk!

Gość gość
Magiczne oko montują już od 1935 roku, to od wtedy nas śledzą

Gość gość
Zdalny pulpit to JA bym musiał włączyć. Nie mówię że się nie da z zewnątrz, ale do tego jakiś tam program nie wystarczy.

Gość gość
To technologia przejęta podczas rozbiórki statku Obcych

Gość dee340292wfser
Wczoraj siedziałem w przebraniu płetwonurka, na 100% nie zajarza, ze to ja !

Gość gość
a po co mają się wlamywac jak wy wszystkie info o sobie dajecie na fejsika. z kim spicie, kiedy srac idziecie, o wszystkim piszecie na fejsiku

Gość dee340292wfser
A tak liczą ilu ludzi siedzi na kanapach przed telewizorami,niby skad wiedza jaka jest oglądalność ? Dokładnie ich liczą,nawet wiedzą ile piwa wypili i chipsów zjedli .

Gość gość
I zapisują jaka mamy tapetę w salonie i ile razy sikamy po 3 piwach. Żyje wśród idiotów...... :D

Gość dee340292wfser
nie obchodzą mnie wpisy podszywaczy. X Chcę wam ludzie tylko przekazać że jesteście podglądanie przez ekrany LCD na żywo.

Gość gość
a my Ci przekazujemy, ze narkotyki szkodzą!

Gość dee340292wfser
gość a my Ci przekazujemy, ze narkotyki szkodzą! " X Bocie się że ludzie mogą się o tym dowiedzieć. Skończą wam się te szympansie zabawy.

Gość dee340292wfser
Ale ja czuje,że mnie podgladaja! Wszędzie widzę ich małe wredne oczka i szyderczy usmieszek z za pożułkłych zczernialych i szpiczasstych ząbkow !!! Słyszę tupot ich nozek przymykających po pokoju I widzę ich cienie na scianach !