Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sf2942348239-3

Podglądacze są już wszędzie

Polecane posty

Gość sf2942348239-3

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wglad na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X ssffdsdfs--34-32-42--sdfsf-s3-3-2-4--242-32-

Gość sf2942348239
Na przykład sąsiad podsłuc***e mnie przez ścianę przy pomocy szklanki gdy w ubikacji srywam d***m :(

Gość sf2942348239
cenzura jepana :O *doopom

Gość sf2942348239-3
"Na przykład sąsiad podsłuc***e mnie przez ścianę przy pomocy szklanki gdy w ubikacji srywam d***m " X To Był podszyw

Gość gość
w*********j stad, mamy dosyc tego nie rozumiesz? co nas obchodza twoje wypociny? mowie s********j i nie wracaj!

Gość sf2942348239-3
ale ja chcę być z wami - chcę przekazywać tą prawdę do wszystkich ludzi. Tak żeby wiedzieli że ktoś ich może podglądać - po kryjomu i....się tym podniecać.

Gość sf2942348239-3
Trzepiem ogura do taktu podsluhujoncemu podglądywaczowi :classic_cool:

Gość sf2942348239-3
"Trzepiem ogura do taktu podsluch*joncemu podglądywaczowi " X To podszyw

Gość gość
to niech wiedzą że wirtualnie sram im na ryja :p

Gość gość
i co z tego?! niech sobie patrza a ty nosa nie wciskaj tam gdzie cie nie chca!!!!!

Gość sf2942348239-3
Chodzi o to że taki podglądacz może za dużo zobaczyć - tak że jak robicie coś w pokoju........ważnego..... to odwracajcie laptopa w stronę ściany albo całkowicie odcinajcie neta.

Gość gość
a mnie to ciekawi bo czuje sie obserwowana wlasnie najczesciej przez kamere mi sie wydaje ale ja zakleilam :) a da sie jakos to sprawdzic ? czy ktos nas podglada?

Gość gość
lecz sie na nogi bo na leb za pozno i skoncz ten cyrk tutaj. chcesz byc uznany za drugą owce?

Gość gość
Szkoda że daleko :( ale bym cie ruchał :)

Gość gość
co daleko? co daleko? ruchaj mnie :D

Gość gość
spamuj dalej w koncu bana na ip dostaniesz i sie skonczy tepaku

Jeśli ktoś wie jak działa dioda led, to w taką bzdurę nie uwierzy. ;):D

Gość gość
nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ktoś na forum kiedys dokładnie opisał jak gryzę różne przedmioty siedząc przed lapkiem (i wymienił te przedmioty) albo jak sobie wykruszam tusz na rzęsach i coś tam jeszcze opisała ta osoba, po sposobie wypowiedzi przypuszczam, że raczej kobieta. Ponieważ nie wiem, jak działa dioda led, jestem skłonna uwierzyć, że ktoś może mnie obserwować przez ekran i jeśli tak jest, to NIECH SIĘ WALI :p A kamery mam zaklejone.

Gość gość zdziwiony
Powaga? :D

Gość gość
kamery ci gowno dadza bo nawet przez ekran widac cos tam kiedys czytalam o pikselach itp aLe nie pamietam :D

Gość gość
całkowita :p

Gość gość zdziwiony
Na wszelki wypadek siadając do kompa dodatkowo zakładaj maskę Zorra :P ;)

Gość gość
poważnie to piszę ale nie jest to dla mnie nic bardzo ważnego więc się z tego śmieję a jak mam coś do omówienia z domownikami to wyłączam neta i podglącz/ka może mnie w d. polizać.

Gość sf2942348239-3
To wszystko co tutaj opisałem to prawda - oni mogą was widzieć przed kompem. Mnie tak podglądają ludzie z pracy. X LCD składa się z: komórek, w których zatopiona jest niewielka ilość ciekłego kryształu elektrod, które są źródłem pola elektrycznego działającego bezpośrednio na ciekły kryształ dwóch cienkich folii, z których jedna pełni rolę polaryzatora a druga analizatora. źródła światła

Technicznie jest to pewno możliwe, ale na pewno nie opłacalne w tanich modelach, taka widoczna kamera jest tania, ale już taka ukryta między diodami led... musiała by być bardzo droga.

Gość sf2942348239-3
to jest możliwe - wiem że w każdy monitorze LCD ten program do podglądania ludzi działa i widać co robią przed kompem. X A ci co mówią że nie możliwe boją się prawdy...żeby inni ludzie się nie dowiedzieli.

Gość sf2942348239-3
tak że ta kamera jest standardowo w każdym LCD na potrzeby podglądania.

Gość dee340292wfser
tak że cały wasz ekran LCD - niezależnie od marki to jedna wielka kamera.

26.05.13 [zgłoś do usunięcia] dee340292wfser tak że cały wasz ekran LCD - niezależnie od marki to jedna wielka kamera. I A świstak siedzi i zawija to w sreberka. 😴