Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sf2942348239-3

Podglądacze są już wszędzie

Polecane posty

Gość dee340292wfser
"Ale ja czuje,że mnie podgladaja! Wszędzie widzę ich małe wredne oczka i szyderczy usmieszek z za pożułkłych zczernialych i szpiczasstych ząbkow !!! Słyszę tupot ich nozek przymykających po pokoju I widzę ich cienie na scianach ! " X TO PODSZYW - JESTEM ZDOW

Gość dee340292wfser
Rozważam kupno broni, bo żywcem mnie nie wezmą !

Gość Wieża .
Mam pytanie , nie mam telewizora w pokoju , ale mam wieżę, czy przez to mogą mnie obserwować? Tam, gdzie się wyświetla na szybce, która piosenka leci. Bo czasami mi się zacinają te piosenki w podejrzanych momentach czy jest możliwość, że ktoś obserwuje mnie przez wieżę?

Gość dee340292wfser
przez wierzę to raczej nie - ale przez laptopa LCD to na pewno podglądają cię. Mnie tak podglądają ludzie z pracy więc jest to sprawa pewna na 100%.

Gość Wieża .
Aha dzieki za odp, to bede spokojna teraz bo komputer mam rzadko wlaczony, a wieżę non stop

Gość dee340292wfser
Myślicie,że jak strzele z tej broni w ekran to któregoś w oko trafie ? Hm ?

Gość dee340292wfser
"Myślicie,że jak strzele z tej broni w ekran to któregoś w oko trafie ? Hm ? " X TO JEST TYPOWY PODSZYW.

Gość Różowe gerbery
dee340292wfser Kochanie masz manie prześladowczą, proszę poczytaj o tym a najlepiej udaj się do specjalisty. Oczywiście istnie coś takiego jak inwigilacja. Ale nie dotyczy to takich szarych osób i w tak drastyczny sposób jak monitory LCD.... Pozdrawiam i życzę powodzenia w leczeniu.

Gość Różowe gerbery
a zdalny pulpit Ty różwnież musisz włączyć, żeby ta funkcja działała. Ale nie ma szans, na to żeby widzieli co robisz fizycznie, tylko na to co robisz na kompie

Gość AGENT potgladacz
dee340292wfser - te zaluż gacie i przestan bawić się siurkiem ! Bo jest maly i brudny i strasznie śmierdzi .

Gość AGENT potgladacz
dee340292wfser - te zaluż gacie i przestan bawić się siurkiem ! Bo jest maly i brudny i strasznie śmierdzi .

Gość dee340292wfser
A NIE MÓWILEM kurfa !!!!!!!!!!!!!!!!

Wiele w tym temacie podszywów - nie moich wpisów. X Nie jestem chory to po pierwsze a ta inwigilacja o której piszę dotyczy każdego bo ludzie na mojej wiosce podglądają i szpiegują innych ludzi, to samo w pracy - tez mnie podglądają. X Tak że uważajcie na siebie. X Niestety ale nie mam mani prześladowczej - tak twierdzą tylko osoby którzy boją się że nie będą mieli kogo podglądać.

ta inwigilacja o której piszę przez LCD dotyczy szarych osób bo ludzie z pracy mnie podglądają. Na wiosce też ludzie podglądają i szpiegują przez neta innych tak że to jest powszechne. I dotyczy szaraczków. X Nie mam mani prześladowczej - tylko uważnie obserwuję zachowanie się szympansów.

mógłbym podać setki przykładów zachowań podglądaczy, jak się podniecali ....

Nie rozumiem jednej rzeczy. Z czego sie idoci cieszycie? Z tego, że ktoś jest chory umysłowo co z kolei niezbyt dobrze świadczy o jakości waszych procesów umysłowych czy z tego, że opowiada głupoty, czego jak sami twierdzicie nie jesteśce w stanie udowodnić z racji braku niezbednej wiedzy? Prawda jest taka, że nawwet ściana może byc rejestratorem obrazu i dźwięku;) A jak to sie juz główcie sami albo sie nie lepiej nie glówcie. Nanotechologia nie jest taka droga i stosowano ja już ćóć bez świadomości zachodzących procesow już w starożytnosci. Pozdrawiam

widzicie sie w lustrze? Uważacie, że w lustrach jest zakamuflowana jakas superelektronika? To juz nie chodzi oto czy ktos podglada i kto tylko o wasz rak samodzielnego myslenia

jeszcze jedno. Zastrzeżenia dotyczace braku upowszechniania takich rewelacji. No cóz. Koleś własnie to próbuje robic. Efekty jakie sa kazdy widzi:D Wiec ten temat wyjasnil sie jakby sam:P

Gość gość
Up

Gość gość
Up