Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość orange

Słuchajcie, dziś mam rocznice - 5 lat siedze na Kafeterii ! Smutno mi

Polecane posty

Gość gość orange

Po raz pierwszy weszłam tutaj w wieku 18 lat, wyrzucili mnie z technikum, poszłam do liceum dla doroslych a tam..nauka co tydzien w weekendy. Całe dnie siedziałam w domu (na kafe)...skonczylam szkole, nie poszlam na studia mimo dobrych wynikow na maturze...i tak siedze tutaj. Nawet nie zauwazylam kiedy minęly te lata, dopiero był 2010 rok, przed chwilą znalazlam swoje dwa tematy :( Nie moge sie uwlonic od tego forum, nie mam zadnych kolezanek, mam jedna blizsza ale od 3 lat mieszka na drugim koncu kraju, dopiero w wakacje sie zobaczymy, mam nadzieje ze znw bedzie jak dawniej :(

Gość gość orange
żadnych rad? nie wierze, ze nie ma tu uzaleznionych

Gość gość orange
sama w cierpieniu :(

Gość gość
są są... tylko co z tego :O pogłaskać po głowie mamy? :P

Gość gość
zalozymy grupe samoterapii?

Gość gość
hahaha samoterapia :D Terapia od forum na forum :D No dobre to jest, dobre :D :D :D

Witam Panią, Niektóre osoby, z powodu specyfiki swojej osobowości, mają większą odwagę i chęci do tego, by zawierać znajomości za pośrednictwem internetu. Z tego, co Pani pisze, rozumiem, że w tej konkretnej sytuacji relacja z forum (bo można tak nazwać wielogodzinne, codzienne śledzenie kolejnych wpisów), może stanowić formę zastępczą dla normalnego życia, o ile nie jest to robione w celach zawodowych i jeśli połączone jest z tym silne nacechowanie emocjonalne tej relacji. Z listu wnioskuję, że internet zastępuje Pani realnych znajomych, a to może nieść za sobą poważne zagrożenia. Cieszę się, że zdecydowała się Pani o tym oficjalnie napisać, i myślę że to krok w dobrą stronę, aby spróbować sobie pomóc, o ile widzi Pani, że takie zachowanie stanowi już jakiś problem. Zapewne nie będę oryginalna mówiąc, że polecam, aby zgłosiła się Pani do psychoterapeuty, ponieważ domyślam się, że może Pani odczuwać również inne problemy natury psychologicznej. Pozdrawiam i życzę powodzenia, Barbara Michno-Wiecheć psycholog psychoterapeuta

Gość gość
PsychologBMW - niech pani czesciej sie tutaj udziela, takie rady są lepsze niz bzdury pisane przez niektore kafeterianki :D

Nie ma co sie smucic, tylko pogratulowac. Ja tu jestem przeszlo rok (w marcu mialem rocznice) i bardzo mi sie tu podoba. Poznalem fajnych ludzi, dowiedzialem sie wielu nowych rzeczy, lubie spedzac tu czas.

Gość gość
no i co z forum? wez my sie razem w kupe i wyjdzmy na powietrze....precz z kawa i caffeteriami !!!!!!!