Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostałyście na Dzień Matki?

Polecane posty

Gość autorka pisze sama ze sobą
olejcie ten temat:D obcy by się tak nie wczuwał w czyjs prezent:D

Gość gość
a ty wiesz, że się podnieca :O bo użyła słowa "APART" "O ja przeczytałam i nawet nie zwróciłam uwagi, ale chyba dla was ten apart to nie wiadomo co skoro tak się przyczepiłyście do tego słowa :O

Gość juz nie pisz sama ze soba
bo jesteś zalosna, kilka osob to zauważyło:)

Od razu uprzedziłam męża że nie chcę nic ze sklepu, bo usłyszałam jak mówi do synka że pojadą do jubilera kupić mamie prezent. Powiedziałam, że chce prezent od synka i tyle - dostałam laurkę, chociaż prawie całą zrobił mąż, ale synek złożyl mi z rana życzenia, no i pospałam do 9-tej więc dla mnie to najlepszy prezent :-)

Gość gość od czekolady i tymbarka
jak ktoś podkreśla że z Apartu to brzmi śmiesznie,wystarczyłoby napisać bransoletkę od jubilera.

teraz jesteś mamą he he, dostałam prezent po porodzie ale nie będę pisała co i z jakiego sklepu a może napiszę rower od Gianta!!! :D

Gość gość
no i spoko. ja po porodzie nie dostałam prezentu, za to mąż wstawał w nocy do dzieci, opiekował się nimi, zajmował się na równi ze mną. mam wspaniałego męża. ale jak bym dostała rower od gianta albo kolczyki z apartu a cokolwiek innego to bym się cieszyła i byłoby mi miło, jak zapewne każdej z nas.

dobra już kończę wyśmiewać się, dostała to dostała. Rower kupiłam sobie z ubezpieczenia zdrowotnego,mąż powiedział że należy mi się a że lubię jeździć i często to robię to kupiłam już w miarę porządny. U nas podzieliliśmy obowiązki na to co robię ja a co mąż i jest dobrze. Dzieciaki kocham i najlepszym prezentem jest dla mnie ich uśmiech, jak są zdrowe i grzeczne a także sukcesy te małe i duże. Uciekam do mojej mamy, podziękować co prawda bez biżuterii ale upiekłam ciasto, mam kwiaty i książkę. Miłego dnia mamy.

Gość gość
jeszcze któraś dostała coś z Apartu?

Gość gość
A ja dostalam torebke Kazar o ktorej marzylam od pol roku,kosztowala 800 zl :)

Gość Od 4 latka życzenia i buziaka
i dla mnie to cenne :) Nie muszę dostawać czegoś mega :) Jeszcze czeka mnie występ w przedszkolu w tygodniu,i obiecany na jutro rysunek :) Kocham swoje dziecko nad życie!

Gość Od 4 latka życzenia i buziaka
Z apartu biżuterię dostaję od męża :) A buziak i życzenia od synka w zupełności wystarcza :)

Ja myslalam ze dostane dzidziusia w koncu, to bylby dla mnie najpiekniejszy prezent na Dzien Mamy, a ja wciaz czekam w szpitalu. Jestem 4 dni po terminie. Moze uda mi sie ordynatora namowic na wywolanie jutro. Oby... Trzymajcie kciuki! P.S. Dla mnie najpiekniejszym prezentem na dzien matki to sam fakt ze jest dziecko, ktore kocha mame, i jego usmiech. Wiecej nie potrzeba.

Gość śniadanie do łóżka :)
Mąż w asyście syna przygotował śniadanie i podali mi je do łóżka. A synek dodatkowo podarował mi laurkę-taką bazgrołkę,bo ma 3 lata i dużego buziaka. Powiedział też kocham Cię :) i to było urocze :) bo do tej pory mówił kamcię :p a teraz mu się udało powiedzieć kocham :) A biżuterię to dostałam od męża jak wyszłam ze szpitala po porodzie- a nie na dzień matki :( jak dla mnie kiepski pomysł.

Gość gość
To ja: zegarek patek philips, buty d&g oraz jaguara rocznik 2002. A tak serio to kubek i sól do kąpieli. Ale kupił z kieszonkowego.

Gość gość
Laurke namalowala przez coreczke a od meza nowe charmsy do Pandory. I gowno mnie obchodzi co o tym myslicie, mam meza ktory mnie kocha i kupuje mi prezenty i koniec, jak na Was mezowie nie chca wydawac kasy to widocznie dlatego ze nie warto:)

Gość gość
A ja obchodziłam wczoraj pierwszy Dzień Matki i byłam mega szczęsliwa, pomimo że byłam w pracy. Zadzwonił mąż i powiedział że za 5 minut biorą udział w biegu. Mały dedykuje mi swój bieg, że to dla mnie, bo jeszcze nie umie mówić ani rysować laurek. Mąż jako jedyny na dystansie 6 km był z wózkiem. Byłam dumna, szkoda tylko że tego nie widziałam, mam tylko zdjęcia. A na koniec było losowanie nagród (10 nagród spośród numerów startowych) i wygrali mp3 dla mnie. Mały ma 11 m-cy. Po biegu przyszli do mnie do pracy, mąż dumny i zadowolony, synek uhahany od ucha do ucha .......i jak tu się nie cieszyć....jestem szczęściarą

Gość gość
dostałam kosmetyki i czekoladę pomaranczowa moją ulubioną, sniadanie do łóżka zrobione przez dzieci plus bałagan w kuchni gratis do śniadania :), przedstawienie w przedszkolu, kwiatka w serwetce w serduszka, laurkę na której wyglądam jak czerwona wróżka imam bardzo długie włosy i jestem wyjątkowo szczupła i druga laurkę z biedronką i "rzyczeniami" przez rz :) wielkiego obślinionego buziaka i przytulasy w łóżku, a czekam jeszcze na pierwsze kopniaczki i mam nadzieję że niedługo też je dostanę jako spóźniony prezent na dzień matki. Chyba nic nie ucieszyłoby mnie bardziej niż to co dostałam. :)

Gość pierwsza przespana w calosci
Noc przez moje 10 tygodniowe dziecie karmione wylacznie piersia:)

Ja dostałam wypis ze szpitala położniczego do domu :)

Gość gość
dostałam bukiet kwiatków z Biedronki:), duże rafaello - uwielbiam je:) syn kupil za swoje:)

Gość Tak na marginesie ??
Sawa.83 - masz chłopca czy dziewczynkę ? jak poród ????

Gość gość
to bylo moje pierwsze swieto...dostalam obslinionego calusa od mojego 9 miesiecznego synunia. niczego wiecej nie potrzebuje..ciesze sie ze jest i kocham go szalenie;D

Gość gość
Łancuszek z www.kamelo.pl

Gość gość
Ja dostalam smsa od syna,ale sie wysilil.Chyba bym wolala nic nie dostac.