Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość KotaMetalowa

Zapraszam w tym wyjątkowym dniu na moje wyjątkowe filmiki... :)

I piszcie w komentarzach na jakie tematy chcielibyście filmiki, może pytania też... ..................

Gość gość
Cóż Nox, wszyscy mają cie w doopie buahahaha

Nie, wiele fanów się odezwało. Kafe to nie jedyne źródło. Impreza u mojej mamy skończyła się przed 20, a inni może jeszcze świętują ;)

Gość gość
Taaa od uja wyświetleń tego badziewia masz :D Jesteś żałosna hahaha

Gość Michaiłu
znowu polewa z Ani? tępa jest w chooy

Nie moja wina, że głupcy z kafe zazdrości mi tego, że mam świetnego faceta, który pomógł mi się podnieść w życiu i pewnie też jej zazdrość o to, że moge ot tak wydać kilkaset złotych i nikt mnie nie rozlicza, zawistne polaczki i tyle w temacie, chore i zawistne 🖐️

Gość Michaiłu
Rasputin cie kopnie w te krzywe d*psko to pieniążki sie skończą hahaha, dziwko za mp3, ciuchy i kasę :D

Kochamy sie i planujemy, jest całym moim światem z kasą czy bez... I mnie nie zostawi, bo mi przysięgał.. :)

Gość adasasa
Na dreaming body mój kot uciekł straszne

Gość gość ( płci żeńskiej :) )
życzę szczęścia 🌻

Dziękuję :* Mam nadzieję, że będziemy szczęśliwi, a szczególnie on, bo jest dla mnie wszystkim...

Gość Michaiłu
Jasne weź spłoń w chooy albo nakrec filmik o tym jak dałaś d**y za mp3 albo lizałaś starą podpaske, co boisz sie schizolko?

Nie boję się... moja sztuka jest depresyjna i na pewno smutek i wspomnienie o mojej samotności zawsze będzie mnie bolało gdzieś wewnątrz... Ale jestem szczęśliwie zakochana i to daje mi siłę by żyć, czasem tylko to. pomyśl czasem zanim kogoś ocenisz.

Gość nových zážitkov
to jak, ustalilas juz czy to DarkThrone czy tytul ich plyty czy jeszcze nie? Moze teraz wez sie za Unleashed, tez maja w chooj nieczytelne logo🖐️

Gość dix ae
te, Noxa, a ty serio wierzysz w tych swoich "fanów"???

Tak, ale fani to automatycznie moi przyjaciele i dla każdego znajdę czas :) Dziś niestety mam psychiatre i psychologa, a jutro też więc kolejny filmik będzie pojutrze :* Co do Dark Throne już się wytłumaczyłam ;)

Gość nových zážitkov
goowno sie wytlumaczylas😴 ja slucham glownie rocka i gore grindu, black metalem wrecz gardze a wiem co to DarkThrone, nie zaslaniaj sie niewiedza, przyznaj sie, ze kupilas t-shirta tylko po to zeby sie w nim pokazac😴a najlepiej wracaj do sluchania Evanescence czy Avril Lavigne - rownie mrocznych jak ty 🖐️

Gość nových zážitkov
dobra dobra, prawda jest taka, ze sluchasz tego co ci kolezanka podrzuci a o dobrej muzyce nie masz w ogole pojecia:D🖐️

To jakim cudem mam tyle muzyki na laście? Pomyśl trochę. Metalu słucham od lat. Tak mam psychiatre i psychologa, szczególnie z psychologa idę się pośmiać 🖐️

Gość nových zážitkov
takim cudem, ze cos tak leci w playerze, ty sie zmuszasz do sluchania tego a potem mozesz sie pochwalic jaka to z ciebie znawczynie😴 mowie ci wracaj lepiej do sluchania Avril Lavigne, bo nawet Danzig jest czasami bardziej mroczny od twoich tru depresyjnych kapel:D🖐️

Odpuszczam gupszemu, nic o mnie nie wiesz ale będziesz pieprzyć bzdety. Żegnam, jestem jaka jestem i po chvja cos komuś udawadniać 🖐️

Gość nových zážitkov
"głupszemu" jesli juz😴 poza tym, ten "GUPSZY" jak go okreslilas, ma wieksza wiedze o muzyce niz ty i dlatego podkulasz ogon i znikasz🖐️ ot taki paradoks😴

Gość Michaiłu
Nox jest daremna a fanów to ma w tym swoim świecie wyimaginowanym

Gość Michaiłu
Broń cwelu dziwki za mp3 a ona w ramach sympatii rzuci nj ciebie klątwe i zacznie życzyć tobie i twojej rodzinie raka

Gość Michaiłu
Poszukaj to znajdziesz te akcje z mp3, lizała też zużytą podpaske bo jest wampirem, sama sie przyznała

Gość sdfdsfdsgtykil
..