Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość Madame pietruszka
p.s. to ja pisalam ze fajny ten piercing, tez chce jeden na rece, w czole , na powiekach i kłapciosze, generalnie chce wygladac jak niespelna rozumu🖐️

Gość gość
Nox a masz jakiś tatuaz?

Gość gość
mam 8 tatuaszy: czaszki 3, pentagramy 3 i mloty Thora dwa :)

a ja mam w około odbytu wytatuowany celownik a ponad nim napis "TU WALIĆ" tak by Wit się nigdy już nie pomylił i mi swoim badylem kręgola nie przetrącił ;-) AVE FANI :-*

Gość gość
ty nie masz zadnych fanow😴 jedyne co masz to powazne zaburzenia psychiczne.Popros lekarza o zwiekszenie dawek lekow ew. o leczenie zamkniete🖐️ p.s. stara baba a ozdabia/kaleczy sie kolczykami/ blachami dla gimnazjalistow:o🖐️ Ten twoj facet tez ma cos z pacyną?:o

Gość gość
Ale jaja smieje sie jak glupia hahahahahahaha:D Fota z Lamia wymiata az ja skopiowalam, bo jeszcze ktos usunie:D A fotka ze starym dziadem, co wczoraj byla, juz zniknela:(

MÓJ WIT NIE MA NIC Z GŁOWĄ!!! To że lubi jak mu anus popycham to co?! Coś złego?! To taka nasza mroczna sprawa!!!! A to z byłym Kciukiem - Piotrkiem to sorry!! Nie całowaliśmy się, nie penetrował mnie, nie dotykał, tylko ponadziewał się na mój plastik, to nie zbrodnia, Wit się nie burzył za to a nawet zachęcał. Tylko Maryśka zazdrosna robiła afery... Bujajcie się hejterzy, każdy bawi się jak chce. A dla FANÓW wielki BUZIAK!!! :-*

Gość gość
gościówa, mylisz się, fota z byłym Kciukiem jak najbardziej jest :-) www.voila.pl/298/trakq/index.php?get=1&f=1

Gość gość
ile ten koleś ma lat?? 70??? a jaki oblech... no coź, kciuk tez paskuda to sie dobrali

Gość gość
Wcale by mnie nie zdziwiło gdyby najbardziej tutaj gnębiła noxę właśnie jej koleżanka kciukiem ukryta pod pomarańczą. To takie w jej stylu.

Gość gość
Piotr Koński? on ma coś ponad 40-kę może ponad 50-kę, ale jest starym alkusem, nikotyńcem i zielarzem i może wyglądać starzej na tych fotach, aniżeli jest faktycznie, ale i tak dla Kciukiem to mógłby być ojciec bo ona to 89 rocznik. generalnie patologia się dobrała i tyle :-D

Gość gość
Kciukiem by raczej nie robiła takich zdjęć ze swoim gachem Końskim. zarówno Nox jak i Kciukowi dostaję się za stare grzechy i bezsensowny jad do innych za nic...

Gość gość
kurva dlaczego znowu posty się nie wyświetlają!!!!??? pedąły moderacyjne!

Gość gość
swoja droga ciekawe co u kciuka slychać. troche jej tu brakuje, czytajac jej posty mozna sie bylo obśmiać.

Gość gość
ten były kciukiem jest paskudny... kurva stary dziad z taką gówniarą, kciukiem pisała że poznała go jak miała 15 a on prawie 40, to już jakaś pato :O

Gość król kurvinoxów
o Kcik robi rimming! Tomasz Wawrüszko byłby wniebowzięty widząc taki widok :-D

Gość gość
Ludzie skad wy takie info macie jak sie nazywa ten koles, ile ma lat i co robi???? Ja piertole zdjecie kciukiem teraz padlam ahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D Jestescie boscyyyyyyyyyyyy:D

Gość jhgfdfgh
brwi to ona ma jak facet, nawet frida miała lepsze :O 🖐️

Gość król kurvinoxów
gość ten były kciukiem jest paskudny... kurva stary dziad z taką gówniarą, kciukiem pisała że poznała go jak miała 15 a on prawie 40, to już jakaś pato X wejdź sobie na jego fejsa, [piotr koński sołtysiak] i kuknij foty, jego chata jak melina, wszędzie puszki bo bro się warlają, syf jak w kinie Bizzariusz, a na jednej fotce dwa wibratory i kulki analne, a na kolejnej Kciuk przeciągająca się na wyrku, a raczej pryczy. X A dlaczego nie pisze Kciuk? do zawsze się mądrzyła i wywyższała, udawała mega lepszą od innych, mądrzejszą, piekniejszą, a jak wyszło jaki to margines to jej poszło w pięty i znikła z kafe, przynajmniej oficjalnie...

Gość król kurvinoxów
gość Ludzie skad wy takie info macie jak sie nazywa ten koles, ile ma lat i co robi???? X wystarczy mieć fejsa i polukać tu i ówdzie. zwróć uwagę że ten kto się tu upublicznił, ma portale społecznościowe i odwalił coś niestandardowego, ma PRZESRANE :-D a oprócz Nox i Kciuka były jeszcze foty Elli prosto z L.A. jak bierze na dwa baciory i Kamili od mody że ma fiflaka miedzy nogami a nie łiłę :-D bo o aferze mosznowej w wykonaniu POlitologa nie warto wspominać :D

Gość król kurvinoxów
bo o aferze mosznowej w wykonaniu POlitologa nie warto wspominać X naturalnie chodziło mi o późniejsze przeróbki Wawr***a typu: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/959802e8bbd87481.html bo to że on glistę wywalił do kamerki i wora rozciągał to tu nie ma watpliwości iż w tym przeróbki nie było :-D

Gość niestety nie znikła
kciukiem tylko pozornie znikła... ma jakiś projekt na erotycznym, chwaliła się już nie raz, i nawet bezstronna osoba potwierdziła... ktoś się domyśla/obstawia jakiś nik ? hmm ciekawe czy noxie nie powiedziała zanim się nie pokłóciły

Gość gość
Noxa a po co jarasz szlugi jak sie nawet nie zaciagasz?

Gość niestety nie znikła
bez "nie" miało być

Gość gość
nox mówiła ci kciukiem, który to jest jej projekt na erotycznym ?