Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość Michaiłu
Foto leci do Witka na @ wraz z tym co tu wypisujesz

Gość gość
Lamia też by chciała w czoko :D

Gość gość
jesteście obrzydliwi :O

Gość gość
przy czym zapewne marszczy sobie freda że takie super foty wstawił świat pełen jest prostaków i fantastów.... pozostaje tylko życzyć takim znalezienia sobie jakieś miłej dziewczyny co by mogli marzenia przekłuć w czyn ;))))

Gość Harnaś
oj Nooox, przestań! To nie jest żaden wstyd że masz kolegów co biora w duupę strapona :-D Tylko szkoda że przez ciągoty Piotra Końskiego ucierpiała Twoja przyjaźń z Marysią...

Lepiej mieć swój świat, gdzie istoty mają do siebie szacunek i nie są takimi zerami jak większość ludzi, obrzydliwcy plugawi i brudni, pójda do piachu to nikt nie będzie takich żałował 🖐️

Gość gość
twój wit wyzywając cię od szmat ma za to "szacunek" do ciebie haha :D

Gość gość
noxa a o co dokładniej poszło z kciukiem? znowu podważyła twoją prawdziwość ?

Gość gość
upppp

Bardzo mi przykro, że te posty jeszcze nie znikneły i chyba temat będzie musiał pójść do usunięcia. Nawet nie wiecie jak mi się ciężko żyje z "przypadłościami" jakie mam, dzisiaj zrobiłam sobie kolczyk tak się cieszyłam z Witkiem, no ale zawsze coś... Myślicie, że jeśli nie pracuję, to znaczy, że nie mam problemów? Przemyślcie pewne rzeczy i zastanówcie się nad sobą, ja narazie odpuszczam bo łzy mi same lecą kiedy patrzę na takie upakarzające przeróbki, żegnam.

Gość gość
jeblam hahahahaha kurva temu co przerabia fotki oscara dac albo oglosic SANTO SUBITO!!! hahahahahahahaha

Gość Łewiatan
Noxelia podesłałabyś fotę cyca na maila? :classic_cool:

Gość gość
Noxelia ty kvrwo! A pamiętasz jak życzylas smierci Bogu ducha winnym osobom? Tak, kafe nie zapomina, karma do Ciebie wróciła ot co.

Gość gość
Dajcie jej spokoj! tak was jara anonimowe znecanie sie nad innymi? Zyczyla smierci bo nie wierzyla w ludzi, gdyz na kazdym kroku slyszala ze jest niepotrzebna brzydula i psychopatka, wariatka wiec przelala sie czara goryczy i zrodzila sie w niej nienawisc do tego plugawego gatunku. Nie dziwie sie jej ze tak pisala. A to co wyprawiacie z chora osoba to jakies totalne zacofanie. Dajcie foty swoich pyskow oraz swoich bliskich to ja was poprzerabiam rownie "przesmiesznie" jak wy przerabiacie ja.

Gość Adelajdaa11
a ja sie nie zdziwie jak sie okaze ze te poprzerabiane foty to sprawka kciukiem...

Ten co przerabia te foty to jest totalny gnój, małpa na dwóch nogach i mam nadzieję, że zdechnie. K***a jakie bezmózgi tu siedzą, jak ludzie potrafią być zj****i to jest po prostu niepojete.

Gość fgdsfdf
Jakie przerabiane foty? Dajcie linka! :D

Gość fgdsfdf
Ok, już mam :D

Nie wierzyłam w ludzi i wciąż wierzę tylko w nielicznych... Ale nie bez powodu, życie mnie dostatecznie skopało. Ale mam to jedno szczęście, że ktoś mnie pokochał. I nie pozwolę go poniżać i wierzę, że policja do IP jakoś dojdzie.

noxa slonce 3maj sie tam, a Ty durny ciulu moglbys pomyslec zanim zrobiles cos takiego.. ta fota jest obrzydliwie krzywdzaca! Jezeli noxa rzeczywiscie ma slaba psyche to pomysl teraz co mogles jej zrobic! idiota!

Gość król kurvinoxów
żebyście się czasem nie zesrali pod siebie z nabuzowania od tych fot. :D Noxelie zapamiętałem z tematu na który jakas myszka dała swoją fotkę i poprosiła o opinie co w sobie zmienić by wyglądać ładniej. Ładna kobieta po 30, ale chyba z kompleksami. Ok, ludzie życzliwie pisali, autorka megakulturalna, bylo w porządku, ale nie, wpadla Noxelia na topic i zaczęła ją bez powodu od kuurew i dziwwek wyzywać, życzyc raka, śmierci itp. A to nie jedyna akcja taka w jej wykonaniu. Sorry ale to ze ktos czuje się opuszczony i nierozumiany przez ten świat nie uprawnia go do plucia jadem na innych. Karma do Nox wróciła z nawiązką. I dobrze! Poza tym jakim to trzeba być debilem by tak charchać jadem na innych będąc tak upublicznioną jak Noxelia, każdy zna jej imie, nazwisko, ryja, skąd jest itp. więc po tym jak ona odwalala do innych aż prosi się o taki hejt. Dlatego skończcie jeebać to wspolczucie dla tej ofiary, dostala to na co zaslużyla. A co do kwestii prawnych, to sorry ale Policja ma milion ważniejszych spraw aniżeli dochodzenie kto zdjęcie przerobił, nawet zgubione portfele czy drobni kieszonkowcy są ważniejsi niż jakiś durny fotomontaż na nic nie znaczącym forum, to sie kwalifikuje jako znikoma szkodliwość społeczna czynu i zamykamy sprawę na wejściu. A dla osoby co te foty działa to oskar jak nic się należy, dobra robota :D

Gość gość
wiesz, ze z tymi blachami w rece ludzie postrzegaja cie jako najzwyklejszego debila?:o🖐️

Gość gość
Ojesu jak sobie teraz slodza z lady love, zalosne:o Nie dawno psy na sobie wieszaly a teraz wielka milosc:o Trzeba byc debilem, zeby swoj wizerunek wrzucac na publiczne forum. A teraz wielka rozpacz, sama sobie piwa nawazyla:o

Gość król kurvinoxów
gość ty wyżej :-) dokładnie masz racje ;-) upubliczniają się na TAKIM forum, a potem płaczą i sądami straszą :-D ja to bym nigdy nie zapodał swojej facjaty albo imienia i nazwiska na hejterskim forum gdzie tyranie innych jest normą! dostało się wielu już osobom co to ryja prezentowały tutaj i swoje dane presonalne. najwięcej chyba POLITOLOGOWI, ale to temat na zupełnie osobne story :-)

Gość gość
Noxa, pokaz fote piercingu!

Gość gość
oj to musze znaleźć, foty z Witem widzialam, sa mega :-D

Gość gość
Wiersz ładny ale musisz Aniu popracować nad dykcją, masz z nią problemy.

Gość gość
fajny ten piercing tylko jak to sie bedzie goilo? a bolalo?