Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Dowalała się do niego, chciała go poderwać ale on tylko z politowaniem patrzył na nią, teraz zakazał mi się z nią spotykać i dobrze nam z tym.

Gość gtgtgt
noxa wejdź na bieszczadzki, tu lepiej nic nie pisz

Gość gość
po tej wpadce niepotrzebnie z nią odnowiłas kontakt! nie daj się wiecej, niech cie ten Wit kontroluje bo głupot znowu narobisz

Gość lamadamekrólik
a ty jestes jakas ograniczona,że sie zadajesz z tą spasioną brzydulą :classic_cool: masz tylu przyjaciół - Agate Castaneire, Tomasza W, mnie :classic_cool:🖐️ olej tego małego grubego gnoma :D

Gość gość
nox dzięki przyjaźni z kciukiem zrobisz sobie tylko kółko anty fanów bo nawet jak ktoś ma do ciebie przychylne nastawienie to jak się dowie że trzymasz z tym dziwolągiem to od razu ma o tobie wyrobione zdanie...

Gość gość
właśnie noxa, dużo tracisz na znajomosci z tym popychadłem, po co sie zadajesz z nią?

Gość gość
to kciukiem ją doprowadza ty bezpłodna krowo portugalska

Gość gość
u góry jest link do tematu... o co tym razem chodzi kciukiem? Bo ja już nie łapię:O

Ll zerkne na kociaka :) I czekam na Twoje pytania... Niestety to nie takie proste nie przejmować się kimś, z kim trochę się w realu przeżyło. Akurat hejterów virtualnych mam gdzieś, ale Kciukiem poznałam i troszkę razem przeżyłyśmy a tu taki zonk. No ale trudno, żyje się dalej, za godzinke uciekamy na tramwaj i będzie kolejny kolczyk 😍

Gość Michaiłu
nagra tylko filmik z nowym kolczykiem pochwali sie i wsio, możemy zapomnieć o odp na pytania ta wywłoka sie boi

Fani na filmik musicie poczekać, ale tu macie moją najnowszą foteczkę z Witkiem ;-) www.voila.pl/297/x5yyi/index.php?get=1&f=1

Gość Michaiłu
Trzeba Witowi to wysłać koniecznie hahaha kto ma @ Wita?

No co?! Witek lubi często w ten sposób tak ze mną szaleć :-) i nie tylko Wit, bo były Kciukiem tez się pare razy skusił ;-) www.voila.pl/298/trakq/index.php?get=1&f=1

Gość gość
Noxa a z Filipe też byś to zrobiła? :)

z Felipe? w sumie czemu nie? Gdyby też w taki sam sposób chciał jak Piotrek no jestem gotowa ;-)

Gość gość
jaka fota, lol! Lamia wymiata! :-DDD

Gość PaniMłodaSmutna
ahahahaa jaka fota :D chyba najlepsza przeróbka na Kafe :D

Gość gość
Nox za takie przerabianie fotek można mieć do czynienia z policją.Zalecam się z tym udać do odpowiednich władz,może się bezmózgowi onaniście odechce skakania po kimś.

Gość gość
Rewelacyjne te foty :D Zaraz drukuję :D

Gość gość
Do wszystkiego i do każdego można dojść jak ma się wystarczająco dużo samozaparcia i zdolnych kolegów tu i tam.

Gość Ewelinnnnnnna10
Dlaczego jak mowisz w tych twoich filmikach to sie tak dziwnie wlosami zakrywasz, mowisz jakos tak dziwnie bokiem i patrzysz nie wiadomo gdzie??? To mnie jedynie zastanawia..I zeby bylo jasne: nie zapisuje sie do grona twoich "fanow" ....

Gość blablablabuuu
gość Do wszystkiego i do każdego można dojść jak ma się wystarczająco dużo samozaparcia i zdolnych kolegów tu i tam. x 1) za dużo CSI: New York się chyba oglądało i magicznych sztuczek Adama Rossa przed kompem :-D 2) ofiarami takich przeróbek byli juz różnej maści artyści i celebryci, włączając też wpływowych polityków i jakoś nie było afer, procesów i sądów z takich szajsowych powodów :-D🖐️

Gość Harnaś
Nox, nagraj filmik i odnieś się w nim do tej sytuacji, dlaczego ujeżdża Cię najpierw Witek a potem Piotr Koński? :-D

Gość gość
oszpecasz się coraz bardziej :O