Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Gość gigantyczny tekturozaur
robiłem rimming Tomkowi Wawruszce

Gość gość
.

Gość kciukiem nologged
nox zapraszam na priv

Gość rotjdtdr
hgujy

Gość gość
kurwa dlaczego nie widze POSTÓW!!!!

Gość kciukiem nologged
na priv szmato powiedziałam!!!!

Gość gość
ja sobie mysle, ze obie sa siebie warte -nox i kciukiem, w koncu tak sie polubily.. jednak to co napisala kciukiem tonic w porownaniu do tego co pisala nox

Gość do noxelii
mam pytanie- to bylas w koncu w ciazy i mialas corke, ktorej zdj moglismy w twojej stopce zobaczyc czy to sciema byla?? i co sie z nia stalo jesli mialas a jezeli nie mialas jej po co pislas ze masz??

Gość Kciukiem!
Lizałam duupę Piotrowi Końskiemu!!! Hurra!!! Cieszycie się :-D

Gość Vull
Dajcie jakieś foty kciuka

Gość Witail (ten od Noxelii)
Jejku, ale Master pompuje cudownie Przemka, chciałbym byc na miejscu Pravika91... tak sobie myślę... :classic_cool:

Nigdy nie byłam w ciąży....... Płaczę...... Witek wyszedł do szkoły, wróci o 23 a ja słucham "Sacrifice" i właśnie dopada mnie przemyślenie, że prędzej czy później ucieknę z życia, które mnie przerasta....... i przeraża.... chyba o tym będzie filmik......

Tak sobie myślę, że nie podołam życiu....... Że pewnego dnia zacznę biec przed siebie........ Nikt mnie nie dogoni......... Ucieknę na skraj snu i on mnie pochłonie.......... .....................

Cierpienie składa się na sztuke... Sztuka to sens cierpienia. Leki ograniczyłam do minimum........ Wolę czuć, nawet jeśli boli..........

Gość gość
"Ta cała strona graficzna, wizualna związana z metalem, toż to najczęściej kicz totalny. Epatowanie się rzekomym mrokiem i na dodatek teksty, które zazwyczaj są dużo gorsze od muzyki, pełne pretensjonalności, przerysowania, naiwności i kiczu. " Ten opis o wiele bardziej pasuje do popu (i komercyjnego rapu) niż do muzyki cięższej ;) Bo jeżeli idzie o tą drugą to zbyt upraszczasz. Teksty akurat są różne, nieraz jak niezła poezja, czasem poruszają tematykę polityczną, a nieraz są po prostu "życiowe" (choć nie lubię tego określenia) w każdym razie rzadziej są o niczym. Mi bardziej chodziło o to, że odczucia artystyczne to bardzo indywidualna sprawa i tyle.

Gość Tylko jedno pytanko mam i
bardzo bym prosiła o odpowiedź na forum. Czy siedzisz trochę w klimacie japońskiego anime? A jeśli tak, to czy mogłabyś polecić jakies tytuły i źródło do ściągnięcia (nie uktrywam, że wolałabym możliwośc napisów polskich lub chociażby angielskich). Moga byc klimaty wampiryczne, jak najbardziej. (osobisicie uwazam, że masz fioła, ale pomyslalam, ze jako wampir z japonii mogłabyś wiedzieć cos o tym i polecic, pozdrawiam :) )

Z odpowiedziami będzie tez filmik... Co do anime, lubię czasem, ale nie jestem jakims znawcą... Moje ulubione to Elfen Lied. A tak to jeszcze widziałam Vampire Knight, Ao no Exorcist, Blood-C, C3, Dance in the vampire bund, Spice and wolf, Angel sanctuary, 11 eyes...... więcej na ten moment nie pamiętam

Gość gość
nic nie widać!

Gość gość

Nox To właśnie jest kicz. Epatowanie przerysowaną grozą, "strasznością", sentymentalizm. Muzyka to siódma woda po kisielu z najbardziej wyeksploatowanych wzorców operowych.

Gość Nie pytania, ale małe rady
1. Gdy nagrywasz filmiki - najpierw POSPRZĄTAJ (spójrz jaki bajzel masz za plecami, chcesz zostać mistrzynią drugiego planu? ;) 2. Nie kłam. Musisz się oduczyć tej mitomaniii, jeśli nie chcesz być nadal pośmiewiskiem. Nie kłam w drobnych sprawach, po co? Przykład pierwszy z brzegu: po co kłamiesz, że Twój koleś zarabia nie wiadomo ile pieniędzy, skoro nagrywasz filmiki z biednego, typowego po PRL-owskiego mieszkania (drzwi starego typu z dykty i tak dalej). Poza tym zapewniam Cię, bogacze i faceci z najwyżej półki dymają inne laski, naprawdę, Ty się nie piszesz w ten target (bez obrazy). 3. Patrz ludziom w oczy. Nagrywanie "spod włosów", z odwróconą twarzą bynajmniej nie dodaje Ci tajemniczonści, jak Ci się zapewne wydaje, wyglądasz jedynie na zestrachaną i nieśmiałą. 4. Wróć do blondu, wyglądałaś w nim naprawdę dobrze, delikatnie, trochę "elficko ;) ". Wyglądasz na bardziej starą i zmęczoną w tych nienaturalnie czarnych włosach. Bardziej "wampirza" od tego nie jesteś, zapewniam. To tyle na pierwsze uwagi po obejrzeniu.

Gość Nie pytania, ale małe rady
Posty dalej się nie pokazują :O

gość Ta cała strona graficzna... Ależ to się zarówno odnosi do wyczynów gwiazd i gwiazdek pop, jak i rasowych metalowców. Po prostu cała ta estetyka a la mrok, szatan, koniec świata, melancholia, autodestrukcja, itp, jest kiczowata. Owszem są lepsze i gorsze projekty. Jest też kicz, który ma wdzięk. Mnie często kicz uwodzi. Przyznaję się :D Oczywiście to wszystko jest bardzo indywidualne w odbiorze, ale jak widzę, tak jak na tym filmiku Nox, krajobrazy jakby zerżnięte z Beksińskiego, to ja już mnie to nudzi. Sam Beksiński też nie był jakimś wybitnym artystą malarzem, bo szedł w pewną łatwiznę okropności, moim skromnym zdaniem. Chociaż lubię jego obrazy.

uzupełnienie x Ta cała strona graficzna... Ależ to się zarówno odnosi do wyczynów gwiazd i gwiazdek pop, jak i rasowych metalowców. Wszystkie te działy mają swoje cechy charakterystyczne. Pop często się tapla w przesłodzeniu. Mocniejsza muzyka, lubi klimaty depresyjne, mroczne, ciemne, co nie znaczy, że ta estetyka nie jest kiczem, skoro jest już tak wyeksploatowana od dziesiątek już lat.

Jeśli chodzi o gościa od "dobrych rad". 1. Nieład artystyczny to u nas codzienność, niestety ;) 2. WItalij zarabia bardzo dużo, ale odkładamy na WŁASNE mieszkanie. To miszkanie może i stare, ale nam się spodobało i chodziło o fakt, że właściciel ma je w dvpie, możemy trzymać zwierzęta, mamy wolną rękę, luz i możemy urządzać imprezy i co tylko zanim się wyprowadzimy na własne :) 3. Na niektórych filmikach patrzę prosto w kamere, więc może obejrzyj wszystkie filmiki zanim coś palniesz... 4. Powrót do jasnego blondu to niszczenie włosów rozjaśniaczami itd. a czarnym przestałam już farbować i w rzeczywistości moje włosy są nieco jaśniejsze. :)