Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotaMetalowa

Oto mój Świat...2

Polecane posty

Wyprane :D WIesz, może tutaj bywam jadowita, ale nie przyszło ci do głowy że w rzeczywistości mogę być zupełnie inna ? Że w stosunku do mojego faceta jestem inna, niż tutaj ?

i to co napisał/a Kość.a.g to prawda, bedziesz yebana przez 90% kafe niestety. a vlog jeszcze bardziej do tego będzie nakręcać.

Gość Ciepla krowwaaaaa
dokladnie, jest niecaly rok a juz mysli c**j wie co. mi tez sie zdaje ze on ja pogoni i to predko. pozna jakas fajna babke i znudzi mu sie psychiczny odrzutek...przypominasz mi moja sw pamieci babke, ktorej nie znosilam. byla podla, niespelna rozumu. kazdego obrzucala blotem i wyzywala. kazdemu zyczyla smierci i raka, nawet wlasnemu dziecku(mojemu ojcu). nikt jej nie lubial i kazdy unikal. miala za smiecia kazdego, lacznie ze swoim mezem i dziecmi. i nie za to ze cos jej zrobili bo sa dobrymi ludzi..po prostu za to ze byli a cos jej sie ujebalo we lbie. za to ze cos im sie powiodlo a jej nie...bedziesz taka sama-stara, zawistna, podla wiedzma. kazdy bedzie cie unikal i nie znosil. twoj Witek rowniez. zrozum ze osoby toksyczne takie jak ty odrzucaja ludzi bo ludzie lubia zbierac z innych pozytywna energie a nie jadowita i negatywna. ty jestes cala przesiaknieta jakims jadem i nienawiscia. ona cie wpierdzieli predzej niz myslisz- jak ktos wczesniej napisal- w najmniej oczekiwanym momencie. bo bys sie wstydzila nawet niemowlakowi zyczyc raka, to jest juz przegiecie po calosci podly czlowieku.CZLOWIEKU a nie wampirze czy czarownico. kruchy, marny czlowieku z krwi i kosci, taki sam jak inni z fizjologicznego i anatomicznego punktu widzenia tyle ze z chorym mozgiem

bywasz jadowita tutaj, ok... ok, możesz być inna dla swojego faceta... spoko, ale jesteś upubliczniona i jak wcześniej pisałem, na kafe definiujesz trochę samą siebie. Hejterzy nie zatrzymają? fajnie, ale jednak poryczałaś się zobaczywszy te fotki, więc Cię to obeszło, Sądami też straszyłaś. Gdybyś to miała w pompce przysłowiowej to totalnie nie reagowałabyś na to. Tak jak Kciuk na lizanie duupy czy Ella na dwa baty. Ja Ci dobrze radzę skończ z kafeterią bo za dużo tu nawywijałaś by liczyć teraz na poklask dla vloga, szczególnie że to forum jest bardzo specyficzne a większa tyrada jest chyba tylko na F23 z polskich tego typu stron.

Gość Ciepla krowwaaaaa
jezeli pisanie prawdy nazywasz hejtem to chwala ci za to.

Mam kolczyki jeszcze w wardze (pod dolną), w nosie, i kilka w uszach. Dziary JESZCZE nie mam, ale planuję :)

Gość gość
RASPUTIN zapłaci.... da d**y pare razy, gałke obrobi i na dziare zarobi

Nox, musisz zrozumieć że to co wcześniej nawywijałaś będzie do Ciebie wracać, nieważne że teraz uważasz się za odmienioną, lepszą, cieplejszą bo masz miłość Witka itp. ale zawsze się znajdą tacy co przypomną Twoje jazdy i nawet jak, ktoś jest tu nowy i spodobasz mu się, to gdy kuknie na Twoje dawne popisy to splunąć na Ciebie nie będzie chciał... Nie lubię się do tego odnosić, bo to już trochę nudne, ale spójrz na casus Mastera, po ujawnieniu faktów z afery mosznowej to non stop do niego wraca, cokolwiek teraz nie napisze, nawet jeśli błyśnie i raz na milion topików coś mu się uda, jakiś temat, to i tak jest yebany za ten słoik i każdy traktuje go, delikatnie mówiąc, z przymrużeniem oka. A pokazywanie cyrkowych sztuczek ze swoim siurkiem, to jednak mimo wszystko lżejszy kaliber, aniżeli życzenie komuś raka czy śmierci, gdyż to już błahostek zdecydowanie nie należy.

dajcie juz spokój dziewczynie, ta jej jadowitość to tylko reakcja obronna. nie znam jej osobiście ale z obserwacji wychodzi ze to bardzo wrazliwa osoba o nieco niezrównowazonej psychice, zaloze sie ze prywatnie jest inna niz sie tutaj prezentuje

http://www.voila.pl/218/wg2xq/?1 Przed chwilą zrobiłam, dla fanów :* Vlogi będą....... każdy popełnia błędy, myślę że i ja zasługuję na sznse. A w rzeczywistości jestem inna, na pewno nie taka jak czyjaś ciotka, nie jestem złośliwa... chociaż jestem bardzo emocjonalna, to fakt.

Ja z nim mieszkam, zna mnie w pełni i naprawdę myślicie że zdanie obcych osób z jakiegoś podrzędnego forum nas poróżni? :D

Gość gość
dzie posty

Gość ogarnij się wkońcu
Przestań pieprzyć o jakimś "duchowym bólu", ty po prostu jesteś tak infantylna i ograniczona (chociaż lepszym określeniem byłoby tutaj "zaburzona") że nie jesteś w stanie zrozumieć iż inni ludzie w różnych rzeczach znajdują szczęście i sens życia jak np. matki w dzieciach. Teraz trochę "zgrzeczniałaś" w stosunku do nich tylko dlatego, że sama ze swoim facetem myślicie o dzieciach, ale gdyby nie to, to nadal byś radośnie pluła jadem w ich kierunku. Nie potrafisz zrozumieć tego, że ktoś może mieć w niektórych kwestiach inne czy odwrotne poglądy niż ty i TO jest ten twój największy ból. Wszystko i wszystkich mierzysz przez pryzmat swoich bardzo subiektywnych odczuć i przeżyć bez krzty obiektywności. Świat postrzegasz w czarno-białych barwach, a kto nie jest tak samo biały- czy tam czarny jak zapewne wolisz - jak ty ten zasługuje na raka. Odcieni szarości twoje ograniczone pojmowanie już nie dostrzega. Jak mantre powtarzasz wzniosłe słowa o byciu sobą i o wolności, a sama ją zabierasz innym takim nastawieniem. Wiele rzeczy mocno nadinterpretujesz w jakiś chory sposób. Co świadczy o tym, że to nie ludzie są źli tylko twoje podejście. I będziesz "duchowo cierpieć" tak długo dopóki tego spaczonego podejścia nie zmienisz/wyleczysz. Zamiast wydawać kasę na mroczne koszulki zacznij zbierać na jakiegoś dobrego psychoterapeutę, bo z NFZ-u z reguły sa beznadziejni (co widać po "efektach" twojego psychiatry) W wieku 23 lat odstawiać takie akcje na forum niczym wulgarne, niewychowane gimgówno szukające jedynie upustu dla swych frustracji to naprawdę wstyd.

Gość gość
Przesylajcie dalej te fotki!!!! Ja juz wrzucilam na wioche i na wrzute!!!!

Gość gość
Nox- Anna Marciniak, Poznań początek nr tel 60101... prawda Aniu? mam cie na muszce

Nox, ty tych szans miałaś chyba o dużo za dużo. Jeseś zbyt rozchwiana emocjonalnie i nie umiesz trzymać języka za zębami. Teraz jest dobrze, ale jesteś z Witem krótko, doskonale wiem jak to jest w pierwszym roku związku, jak sie nosi ta ukochana na rękach i świata poza nią nie widzi, potem endorfiny trochę opadają i dostrzega się to i owo. zobaczymy jak nadejdzie kryzys miedzy Tobą a Rasputinem, jak go tu na kafe żartobliwie zwą, zobaczymy co wtedy zrobisz, bo ja stawiam pieniądze przeciw orzechom że znów ujrzymy Nox w starym znanym wcieleniu!

Niestety to nie mój numer, sam początek się zgadza ale ta 1 już nie :) Król myślisz, że pozjadałeś wszystkie rozumy? Miłości nie powinno ogarniać się rozumem, to coś więcej niż przelicznik na czas i miejsce... Nie ma dwóch takich samych miłości każda jest inna... więc daruj sobie... Nie interesują mnie inne związki, interesuje mnie mój Witek którego kocham.

Gość Vampires kreatures
601067 Prawda nox? :) co zrobisz jak wrzuce tu cały twój a potem wita? oto kara za upublicznianie sie

Gość Vampires kreatures
A wrzucaj wali mnie to :) nie podskakuj mała bo jak telefon wita sie rozdzwoni to znowu w pysk dostaniesz

Nox, nie, nie uważam że pozjadałem wszystkie rozumy, ale żyje od Cibie trochę latek dłużej, może nie wiele, ale dłużej i doświadczeń zebrałem raczej trochę więcej. dlatego wiem jak to jest na początku związku, a jak to później wygląda... Ty tego nie dostrzegasz, bo to jest chyba Twój pierwszy naprawdę poważny związek z prawdziwego zdarzenia, więc nic dziwnego że teraz będziesz bronić swoich racji i zapierać się rękoma i nogami, że to uczucie jest inne, wyjątkowe, ponadczasowe. A ja powiem tyle, czas to zweryfikuje. Za rok o tej porze może nie być już tak kolorowo...

Naprawdę brak mi słów.... jak można być tak zawistną krową.... chociaż z szacunku do naszej byłej znajomości zamknij się i znikaj, idź zacząć żyć a nie tylko robisz syf.

Gość Vampires kreatures
Bije, nie szanuje, traktuje jak ściere ale Anka nie ma nic przeciwko bo to na kolczyk jest, na nowe ciuchy itd

Gość jhgfghnjmk;
zgadzam się całkowicie z "ogarnij się wkońcu" to zdanie trafia w sedno: "Jak mantre powtarzasz wzniosłe słowa o byciu sobą i o wolności, a sama ją zabierasz innym takim nastawieniem" ale noxelcia i tak nie zrozumie