Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosba do uzytkownikow facebooka

Polecane posty

Gość gość

prosze o wyjasnienie. Wczoraj byly podobne tematy na kafe. Mam pytanie. Jezeli ktos cos udostepnia na swoim profilu np. z demotywatorow, to czy jest mozliwe, by dzialo sie to bez jego wiedzy i woli? Czy ja musze udostepnic osobiscie ten obrazek by pokazal sie na moim profilu i by wszyscy mogli go zobaczyc, czy moze mi to ktos po prost zrobic za mnie nie z mojego komputera?

Gość gość
dodam: ktos, kto nie zna hasla do mojego konta

jeśli subskrybujesz jakąś stronę i wyraziłaś zgodę na udostępnianie treści przez nią na twojej tablicy (wyświetla ci się to wtedy, kiedy klikasz w coś udostępnionego przez znajomego) to wtedy droga do spamowania stoi otworem. i "wrzucasz" różne rzeczy na tablicę bez swojej wiedzy

Gość gość
Najmadrzejsza lubie Cie. Powiedz mi jeszcze prosze, Po naciśnięciu przycisku „Subskrybuj” w profilu interesującej nas osoby będziemy widzieć w naszym głównym streamie jej publiczne statusy. Jednocześnie statusy prywatne, dzielone tylko z gronem znajomych, będą dostępne tylko dla nich. Ale czy jest mozliwe, by ktos z nich mogl zrobic cos co jest widoczne dla wszystkich na moim profilu cos bez mojej wiedzy nie majac wejscia na moje konto, bo nie zna mojego hasla. Czy jest mozliwe, ze wchodze do siebie na fb i nie widze tego, co widza inni? Tzn ktos wkleil jakies wulgarne zdjecie "za mnie" na moj profil i wyglada tak, ze ja to zrobilem. Czy moge o tym nie wiedziec? Ktos probuje wcisnac mi pewien kit, po prostu. Troche pogmatwalem, ale jestes kumata i zrozumiesz o co chodzi

zrozumiałam. nie, to nie jest możliwe :) jeśli miałbyś coś na tablicy to też byś to widział. prywatne osoby nie mogą udostępniać niczego za ciebie. tylko jak napisałam wyżej - strony, którym odhaczysz zgodę na umieszczanie w Twoim imieniu.

Gość gość
Dziękuje Najmadrzejsza za odp. Pozdrawiam Cie i życze miłego dnia

Gość gość
jeszcze jedno bo chyba czegos nie kumam. To znaczy strona dajmy na to niefart.pl moze zrobic za mnie co takiego, o czym nie bede mial pojęcia?

Gość gość
i udostępnić w moim imieniu dalej?

Gość gość
I ostanie pytanie :ale czy ja to widze zawsze jak wchodze do siebie i moge sam usunąć z mojego profilu takie zdjęcie by nie było dla oczu całego świata jeżeli mi sie treść nie podoba?

Gość gość
dzięki, buziaki Ci przesyłam (nie podrywam)