Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdik86

Firmy rozliczające podatki zagraniczne

Polecane posty

Gość lejdik86

Cześć! chcę rozliczyć się z podatku z Holandii, może mi ktoś polecić jakąś firmę?? słyszalam duzo pozytywów o Tax-Polu i rozważam ta opcję

Gość Lenka1987_1987
Ja co roku jeżdżę do Holi a jak wracam to na miejscu rozliczam się z Tax-polem z Wrocławia. W skrócie jak bym Ci miała pomóc to, wchodzisz na ich stronkę http://www.tax-pol.pl/, po prawej stronie masz formularz, wypełniasz go i odbierasz maila. Tam dostaniesz dokumenty do wypełnienia. Dołączasz do tego jaro i dowód osobisty, oczywiście kopię ;P Wszystko odsyłasz do nich. To cała praca :) Ja co roku się rozliczam i polecam :) Mają bardzo dobrą opinie to fakt, a do tego masz niską prowizję którą zapłacisz po usłudze, pełna fachowość, sprawdź sobie :) Powodzenia!

Gość Lucas09
Lenka1987_1987 dzięki za pomoc, już złożyłem dokumenty.

Gość marvel90
lejdik86 ode mnie też dostaniesz pozytyw o tax-polu bo załatwili mi szybko zwrot i duzo tez nie zapłaciłem za to. Po za tym jak nie lubisz grzebać się za dużo w papierach to tym bardziej polecam ;)

Gość Pan?
Co zrobić jak pracodawca nie wydał mi karty podatkowej? Wtedy chyba nie mogę się rozliczyć?

Gość truskawa876
Pan? A w jakim kraju pracowałeś?

Gość Pan?
truskawa876 Pracowałem w Niemczech

Gość truskawa876
Pan? Żaden problem, jak się zgłosisz do tax-polu, zgłoszą się do twojego pracodawcy i ci ta kartę odzyskają bez problemu i będziesz mógł się rozliczyć

Gość Pan?
truskawa876 o dzięki dzięki, bo już bym to rzucił w kąt gdyby nie ty, nawet nie wiedziałem, że tak można, naprawdę wielkie dzięki, no to idę do Tax-Polu w takim razie, pozdro!

Gość gość
Dziękujemy firmie Tax-Pol za profesjonalnie wykonaną reklamę na tym forum. ~Szkoda tylko, że jesteście dwa razy drożsi, niż firmy "na miejscu", w których bardzo często można znaleźć polskojęzycznych steuerberaterów.

Gość gość
Ze stwarzaniem własnej firmy jest dużo problemów, zwłaszcza na początku. Załatwianie formalności w urzędach spędza sen z powiek wielu osobom zakładającym własną firmę. Myślę jednak, że w dzisiejszych czasach zawsze jeśli firma chce się rozwinąć, poszerzyć swoją działalność, zyskać reklamę, co jest niezbędne do tego, aby firma przynosiła wymierne zyski, jest posiadanie własnej strony internetowej. Wiadomo, że wiąże się to także z kosztami, ale warto. Dla osób chcących trochę zaoszczędzić polecam link www.facebook.com/oneBusiness/app_119495434896907 Jest tam konkurs, w którym za zadanie ciekawego pytania z dziedziny IT, e-biznesu czy reklamy można wygrać hosting dla swojej strony internetowej. Myślę, że oszczędność jest ważna, dlatego polecam bardzo ten konkurs.

Gość truskawa876
Powyższy post nie związany z tematem... mamy tu post szukających pomocy i opinii na temat firm rozliczających, ja się rozliczam wracając do polski, a cena ja kdla mnie jest niska, piszę na tym poście bo ja tęz kiedyś szukałam pomocy w tej materii :)

Gość lejdik86
skorzystałam z Tax-Polu ale dopiero teraz, bo mają fajną akcję promocyjną z rabatem - zerknijcie sobie UWAGA! W dniu dzisiejszym uruchomiliśmy tygodniową AKCJĘ PROMOCYJNĄ na naszym profilu FB. Wejdź na https://www.facebook.com/zwrotpodatku --> aplikacja Kod Rabatowy --> Polub profil, a otrzymasz KOD RABATOWY z rabatem 20% na usługę zwrotu podatku :)

Gość pomelo7656745
hehehe ja się z tax-polem rozliczyłem za darmo ;) bo podesłałem znajomych do rozliczenia

Gość losica
ja tez mialam rabat 20%, powiuem Wam ze chyba mają najwyższe rabaty na rynku w innych firmach nigdy nie widzialam, zeby az takie promocje byly. jestem zaskoczona, bo troche juz tych firm poznałam, ale wydaje mi sie ze juz pozostane przy tax-polu ;)

Gość michalskad
tez jestem zadowolona i polecam kazdemu7u! dzisiaj bede wystawiac im wszedzie opinie bo jestem bardzo zadowolona

Gość gość
polecqam tax-pol dzisiaj dpostalam zwrot!! nie musze sie niczym martwic, wszystko zalatwila firma

Gość gość
korzystaalam z męzem z Tax-Pol i oboje jestesmy zadowoleni z uslyug firmy. Tanio i szybnko ;)

Gość TAXPOL ZWROTY PODATKÓW
Firma Tax-Pol oferuje zwrot podatku za pracę za granicą. W naszej ofercie znajdziecie Państwo następujące kraje: Holandia, Belgia, Niemcy, Wielka Brytania, Irlandia, Norwegia, Nowa Zelandia, Australia, Kanada i USA. Najniższa prowizja na rynku, tylko 7% netto! Zapraszamy na naszą stronę internetową w celu rejestracji. Podczas rejestracji można użyć KODU RABATOWEGO: oglo Kod uprawnia do 10% RABATU! ZAPRASZAMY!