Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLASTEREK NA RANY

PORÓD W SZPITALU DZIĄTKA JEZUS plac starynkiewicza WAWA

Polecane posty

Gość PLASTEREK NA RANY

Długo wahałam się jaki szpital wybrać -Inflancka, św. Zofii , Bielański po przeczytaniu wielu opinii o szpitalu z tematu - powiedziałam, NIE, lepiej NIE. Jednak wszystko potoczyło się inaczej niż planowałam i tam rodziłam. Dziś mogę powiedzieć jedno...NIGDY WIĘCEJ... leżałam tam miesiąc i mam duże rozeznanie odnośnie stanu technicznego, podejścia położnych i lekarzy. Na palcach jeden ręki a i to za dużo mogę wymienić serdecznych ginekologów, którzy nie pozostawią cierpiącej kobiety bez słowa i pomocy. Wszystko co czyta się na forach to jest absolutna prawda! Jedynie oddział Intensywnej terapii noworodków jest fantastyczny, wspaniały zespół lekarzy i świetne pielęgniarki, pełne serca i życzliwości, cała reszta pozostawia wiele do życzenia. Nie pozwalajcie badać się studentom!

Gość gość
szpital ten to jedna wielka porażka...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobieta w oczach tamtejszych lekarzy to żywy przedmiot. Po porodzie zero zaiteresowania, niech wije się w bólach a i tak mają to tam...właśnie tam...zero reakcji..zgiń kobieto , przepadnij i wij się z bólu.

Gość gość
Zarazili mnie bakteria szpitalna paciorkowcem w wyniku czego moje dzieciatku dostało sepsy i walczyło o życie...nigdy im tego nie wybaczę!