Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 23

Czy można pokochac dobrego.wrażliwego chłopaka ale z bardzo szpetna twarzą?

Polecane posty

Gość Ja 23

Tj w pytaniu?jestem 23letnim inteligentnym,wrażliwym chłopakiem o dobrym sercu..bardzo szanuje kobiety.do każdego podchodzę z uśmiechem.każdemu staram się pomoc..ale w zamian słyszę tylko że jestem tak odrazający że nie da się na mnie patrzeć..dziewczyny brzydzą się stać nawet obok mnie by mnie czasem nie dotknąć..gdziekolwiek się nie pojawie jestem zaraz od razu bardzo brutalnie komentowany za wygląd..wiem jak wyglądam..ale nigdy nikogo nie oceniłem po wyglądzie.a nawet teoretycznie normalne osoby które nikogo nie obgaduja.mówią że jestem takim potworem że nie da się na mnie patrzeć;-( czy naprawdę nie mam szans na normalne życie?na przyjaźń lub miłość?czy jestem tylko skazany na oglądanie szczęśliwych par sam czując wewnętrzną rozpacz?dodam że jestem dość wysoki-194-i szczupły..mam niebieskie oczy i nie mam żadnych problemów z cera czy coś..w sumie nie dostrzegam w sobie czegoś odrazającego.więc dlaczego inni tak mnie traktują;-( czy można być kochanym wbrew temu jak strasznie się wygląda?

Gość gość
to Ty Sebastianie?pokaż jak wyglądasz to ocenimy

Gość gość
jasne, ze masz szanse.

Gość gość
a mógłbyś wrzucić zdjęcie? bo wątpię żeby było aż tak zle

Gość Zuzanna Amelia æ
Na pewno mozna

Gość życie to nie je bajka
pokochać pewnie można, ale strach że dzieci będą szpetne niestety albo stety, samice oceniają samców podświadomie pod kątem genów jakie ci mogą przekazać wspólnym dzieciom

Gość gość
nie przesadzaj,jest ok.Nie wierzę,że się aż tak z ciebie wyśmiewają,co ty masz za znajomych?Co im się nie podoba?Może nie jesteś szczupły tylko chudy?Przy niemal 2 m wzrostu chudy facet bez masy mięsniowej,o ciele chłopca,to niezbyt fajny i apetyczny widok;)

Gość gość
To nie jeśt moje zdjęcie proszę się nie podszywać..ok wszyscy mówią że można to dlaczego jeśt inaczej?dlaczego osoby takie jak ja są tylko wyśmiewane?a gdy hipotetycznie spotkają jakąś dziewczynę która ich zaakceptuje-wokół zaczyna się nagonka typu-jak możesz być z takim brzydalem.a fuj etc..dlaczego tak bardzo was razi gdy brzydal jeśt szczęśliwy?dlaczego tak łatwo nas oceniacię nie zdając sobie sprawy z tego jakie spustoszenie w naszych psychikach niosą wasze słowa?

Gość gość
Jeśli jakąś dziewczyna odczuwa coś podobnego jak ja-autor-to zostawiam swój adres email gdyby chciała porozmawiać sebkas@onet.eu

Gość Zuzanna Amelia æ
A kto sie z Ciebie nabija ze zle wygladasz ?

Moim zdaniem dwie wady to już za dużo. Nie dość, że brzydki, to jeszcze dobry i wrażliwy. :D