Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMUSIA KAJTUSIA

CHRZESTNI SKNERZY!!!!!!!! WSTYD I SKANDAL!!!!

Polecane posty

Gość gość
Mamusia Kajtusia musi się leczyć bo w w głowie ma jajo strusia!

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
jeszcze przegralam licytacje tuszu na all wlasnie. nic tylko sie zabic:(

Gość gość
moj syn dostal nowe bmw i wczasy na wyspach kanaryjskich..i 20 tys w gotowce. jemu sie nie przyda bo gowniarz jeszcze za to ja jaaaade :)

Gość gość
ja p*****le !!!! ja na moja komunie dostalam 50 zł ktore i tak oddalam rodzicom i miśka pantere ktora mam do dzisiaj i tyle !!!!! CO SIE TERAZ DZIEJE KUR*** QUAD? LAPTOP ? TABLET DZIECKO... ja bym sie cieszyla z łancuszka jak nic... dziecko 8 letnie na komunie laptop quad to co na 18 samochod? wille? samolot rakiete czy co bedzie trzeba dawac....

Gość gość
zgadzam się z wypowiedzią powyższą, po co dzieku kilkuletniemu quad albo tablet, bez przesady...to nie ślub, to ma mieć duchowy wymiar a nie materialny, i ciekawe co w takim razie dać twojemu synowi na 18 tke???

Gość gość
rany, ale marna prowokacja a wy się dajecie nakręcić... porażka

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
kochana nie porownuj czasy czasom nierowne!!! kiedys rower to jak teraz quad. Jak Ty ta komunie mialas 20 lat temu, to logiczne, ze quada nie dostalas, bo wredy nie byloo quadow!! Z reszta twoim rodzice moze sknerzy tak jak chrzestni mojego synka moze nie zrobili takiego wystawnego przyjecia jak ja tylko ugolotali rosol i kurczaka w majonesie i tyle. to zadne pieniadze nie sa. moi goscie wiedzieli, ze ida na droga imprezke. co ty myslisz, ze mi pieniadze z nieba spadaja??

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
temat z weselem nie jest moj ja wesele mialam 10 lat temu. z 2 strony tez szkoda autorki:( czlowiek czlowiekowi wilkiem 😭

Gość gość
komunie mialam 12 lat temu.. tez mmiallam rosół i kurczaka... i jakos nie narzekam ze 50 zl i miska dostalam ... bo wiem ze kazdemu moze i bylo ciezko nie plakalam nie narzekalam ze inni rower dostali a ja nie. a teraz takie prezenty... naprawde przesada... ja mysle ze na komunie łancuszek zlotty to juz naprawde super prezent... a nie przesadzac z rzeczami co kilka tysiecy kosztuja....

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
ale chrzestni to byli bogaci ludzie biednych bysmy nie wzieli. sami siei nie godziny byc chrzestnymi jak wiemy, ze nas nie bedzie stac na normalne prezenty dla chrzesniakow, bo mamy duzo wydatkow. zrobilam droga impreze, wiec powinni sie postawic co nieco. ptzeciez quada to teraz kazde dziecko dostaje na komunie, tylko nie moj synus :(

Gość hihihihihih22
To też prowokacja,nie komentujcie tematu, ktoś się nieźle bawi waszymi wypowiedziami a to ściema.

Gość gość
myślę, że to raczej prowo ale jeśli nie to... chrzestni zapewne musieli skądś się dowiedzieć, że pazerni jesteście i liczycie na cuda wianki i zrobili wam na złość, jednocześnie jednak kupując dobre prezenty, nie jakiś szajs na pewno. A tak w ogóle- mojej znajomej córka dostała na komunię rower i złoty medalik z Biblią- była bardzo zadowolona. Ludzie, którzy dają dzieciom na komunię laptopy, quady i inne drogie prezenty moim skromnym zdaniem są p******i. Ale rozpieszczajcie dzieci, rozpieszczajcie, dawajcie im wszystko to, czego tylko chcą, spełniajcie każdą zachciankę. Za dziesięć, piętnaście lat będziecie przez te dzieci płakać ale wtedy będzie już za późno.

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
szanowny gosciu wyzej. jesli komunia tej twojej znajomej polegala na ogotowaniu rosolu i kurczaka w majonezie (zepwne tego z rosolu) to sie nie dziw, ze dostala jakis tam badziewny rower i medalik. wowczas takie prezenty sa ok. ja zrobilam BARDZO DROGA IMPREZE I GOSCIE POWINNI TO DOCENIC!!!!! WIDZISZ ROZNICE???

Gość gość
ten temat juz kiedys byl zalozony to na 100000000000000000 % prowo i to jest ta sama osoba nawet

Gość gość32
Kajtusia niech zabierze państwo do ośrodka i wychowa jako sierotę, bo matkę i tak trzeba uśpić, głupota mamusi zabija synusia powoli.

Gość kewfvq[cio
wstyd to pisac takie p*****ly ,puknij sie w ten pusty leb mamusia kajtusia ale j****a ma nick

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
brakuje wam argumentow dlatego zaczynacie obrazac mnie i mojego synusia:( pewnie sami jestescie z tych, co na wesele daja w koperte 20zl albo pocieta gazete:(

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
synuś płakał bo jego koledzy dostali wypasione laptopy a on co ? durny rower z marketu ? jaki wstyd no nie jaki wstyd !

Gość gość
Topik podobny bo to ta sama osoba pisze.

Gość gość
UWAGA UWAGA Nie piszcie już nic w tym temacie, osoba która zakłada takie tematy to TROLL NIE KARMIĆ TROLLA

Gość PaniMłodaSmutna
ja bym się na Twoim miejscu Autorko nerwowo wykończyła! Zresztą masz podobną sytuację do mojej :O Dziecku taka krzywde zrobić. Co prawda nie lubie ale małych bękartów, ale Twój synek musi być cudowny. Ile on musi przejść przez takich wrednych ludzi... nic nie dostaje. A nawet można powiedziec ze smier w prezencie jakim jest rower z supermarketu. Rozpedzi się, rower pogubi koła no i co i co?:O eh co za ludzie, aż mi słów brakuje :(

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
PaniMlodaSmutna - Ty chyba masz jeszcze gorsza, bo w Twoim przypadku to kupa kasy poszla:( ja to jakos odchoruje, maz wezmie nadgodziny i jakos ujdzie, a wy to chyba bedziecie latami splacac, nawet jak maz bedzie pracowal po 16 godzin:( mi najbardziej jest szkoda synusia bo bedzie mu przykro w szkole no i kasy ze stracilam tyle:(

Gość PaniMłodaSmutna
MAMUSIA KAJTUSIA, żebyś Ty widziała jaką rudere dostaliśmy od rodziców haha, wstydzili by sie. 4 pokoje, kuchnia i dwie małe łazienki, żadnego balkonu bądź tarasu! I taki brzydki kolor domu bo taki żółty. No ale cóż, żyjemy w tej ruderze. Auto by sie przydało wymienić, ale za co kupimy jak mało dostaliśmy? A wakacje to chyba będziemy mieli na wsi u mojej babki Zenki, ku*wa. A jak tam Kajtuś? Lepiej? Jejku on to nic od życia, mama sie stara i nic nie dostaje. Współczuje Tobie i Kajtusiowi :(

Gość wifigdańsk
juz teraz sama ze sobą pisze ale zabawa

Gość PaniMłodaSmutna
mamo kajtusia jestes jeszcze? chyba sie nie upiłaś z żalu?

Gość MAMUSIA KAJTUSIA
jeszcze ledwo jakos zipie:( nie moge przestac o tym myslec. a Ty myslisz, ze moi tesciowie to sie postarali o cos????? Oni sie plawia w luksusach, a my mieszkamy w blizniaku, gdzie jeszcze sasiedzi sa nie do wytrzymania. Nic nam nie dali sami musielismy sobie na wszystko zapracowac. Maz musi charowac, ja tez charuje bo wychowuje kajtusia od urodzenia sama, a tesciowa niewiele mi pomaga:( dobrze, ze maz chociaz dobry i docenia moja prace i sobie sam jedzenie robi jak wroci z pracy, bo jeszcze jego wychowywac bym nie dala rady. a tesciowa zero praktycznie, nawet nam nie pomogla, zeby jakas opiekunke kajtusiowi zapewnic, zebym mogla cos wiecej zrobic w domu:( nie mowiac juz o kucharce czy sprzataczce. ehh

Gość gość
słabe prowo