Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiezniczka88

Pielegnacja skóry stóp

Polecane posty

Gość AA ma serie dla diabetykow
ale nie wiem czy skuteczna bo znam tylko z opisu widzialm na polce w aptece tyle moge na temat :)

Gość kreconaW
Te skladniki powodują że krem zapewnia doskonala i skuteczna pielęgnację stóp zarówno u osób z cukrzyca jak i bez. Ciekawe jak jest z cena.

Gość kreconaW
majac do wyboru firme aa a firme ktora bioton ktora specjalizuje sie w produkcji produktow dla diabetykow ja nie mam watpliowsci co wybrac

Gość gość
to ja troche z innej beczki. ale tylko troche - bo tez chodzi o stopy ;) smierdza mi nogi WE WSZYSTKICH butach... maksymalnie po tygodniu juz mi cuchna :o to jest okropne, zakladam buty niemal ze od razu po wyjsciu spod prysznica... i w niektorych po pol godziny tak smierdza, ze jak gdzies je zdejmuje to pierwsze co . to musze umyc stopy :o mam 22 lata :o

Gość gość
maksymalnie po tygodniu - mowa o nowych butach, nie ze przez tydzien nie myje nog :P :D

Gość Sindbad
w prodiab wystepuje tez wit, Eznana ze zdolnosci neutralizowania wolnych rodników, wbudowuje się w warstwy naskórka. Chroni również warstwę lipidową naskórka przed utlenieniem i zniszczeniem. Dzięki temu zapobiega wysuszeniu skóry i powstawaniu stanów zapalnych.

Gość lauraŁ
na kosmetologii mnie uczono, ze wit. E sprzyja tworzeniu kolagenu, poprawiając elastyczność skóry. Czesto jest stosowana w dobrych kremach do twarzy, fajnie, ze producent pomyslal o niej tez w kontekscie skladu produktu do stop.

Gość idida
Ile kosztuje PRODIAB?

Gość lauraŁ
Ktos podawal, ze wyzej z linka ze okolo 17 zl

Gość bazantarnia
z aa przyznam racje -jest ta seria stworzona, ale ja ta firme tez kojarze z kosmetykow raczej do twarzy czy mleczek do ciala (raczej slabych zreszta) a nie ze specjalistycznymi produktami i to jeszcze do stop!

Gość bandytkaA
Szukajcie kremow zawierajacyh ruszczyk; regeneruja i nawilzaja.

do 22 latka kup sobie w aptece kwas borny tylko w proszku , nie w płynie . Koszt kilka zł. a skutek rewelacyjny. Tak że nie zawsze cena idzie z jakością, tanie lepiej nieraz pomaga niż drogie :)

Gość Sakaa
Bioton - kojarze ich tez od insuliny, skoro sa firma dla diabetykow, to ten prodiab krem moze byc rownie dobry.

Gość Sakaa
Dobre polaczenie, i ja sie skusze skoro piszecie ze prodiab jest dobry

Gość kuropatva
drodzy, skonczylam 1sza tubke prodiabu, jest wydajny, ja zwrocilam uwage na kompilacje skaldikow, ktore rzeczywiscie daja pozadany efekt : dobrze natluszczona skora, mam wrazenie ze zregenerowana, dla diabetykow to istotny element.

Gość Sakaa
Krotko o skladnikach: Prodiab ma w sobie: mocznik, ruszczyk, mikrosrebro, witamina E. Wszystkie azem sprawiaja, ze skora staje sie nawilzona i zregenerowana.

Gość Elizka23
aaa i z naszej polskiej Palomy wyszła rok temu super seria Foot Spa tanie i dobre, od siebie polecam peeling i balsam do stóp ;)

Jeśli szukacie jakiegoś skutecznego peelingu polecam taki do zrobienia w domu: 1. Fusy po wypitej kawie wymieszać razem z łyżką soli. Działanie: oczyszczające oraz zmiękczające. 2. Cukier mieszamy razem z olejem. Działanie zmiękczające. Oba te peelingi można oczywiście stosować również do całego ciała. Dają naprawdę genialny efekt :-)

Gość SakaLa
to ja wole produkty specjalistyczne niz te dziwne a la peelingi z fusow ;/

Gość Bummy
@SakaLa: przyznam ci racje! specjalistyczne to specjalistyczne, ten Prodiab kupie!

Gość kurgtrf
zobacze ta palome (wiem ze tania jest) ale tez bym sie sklaniala ku specjalistycznym kremom jak Prodiab Biotona.

Gość szajba88
Tak, polaczenie wyglada na zacne. nie spotkalam sie z tak bogatym skladem w kremie do piet i stop. skusze sie chyba :)

Gość hula hoop
jak masz duzy probl ze skora na stopach, to warto sie skusic, jak nie jest tak zle to wystarczy zwykly klasyczny nivea.

Gość Lysinka
Znam prodiab, smaruje nim stopy ale tez spierzchniete lokcie, zawsze z nimi mialam problemy, nawet przed rozpoznaniem u mnie cukrzycy. Kupilam go w ciemno, na wyprobowanie i teraz wiem, ze siegne po kolejne tuby.

Gość puk puka
Ciekawostka, no chyba kazdego kremu mozna tak uzyc: do wszystkiego w miejscach problematycznych. niby nastawienie jest na stopym ale to oczywiste, ze smarujesz gdzie chcesz :)

Gość rasowa blondyna
mocznik hehe wolalabym go unikac, ale skoro wam pomaga :)

Gość willd
poprzednia wyspowiedz godna...blondynki... jak ma pomagac, to sie smaruj!!!

Gość HIroŁ
dzieki za sugestie, wezme pod uwage, gdy bede stala w kolejce w aptece.