Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podziekowania dla gosci- ocencie moj pomysl

Polecane posty

Gość gość

nie bedziemy miec profesjonalnego fotografa, sesji slubnej, narzeczenskiej tez nie. ale wymyslilam cos na podziekowanie...:) zrobimy sobie zdjecie z narzeczonym i oddamy do wydrukowania do fotografa w 150 egzemplarzach i polozymy kazdemu na talerzyk. myslalam nad tym zeby ubrac sie w suknie a narzeczony w garnitur i pstryk zdjecie. zeby bylo chociaz widac ze to pamiatka ze slubu. probowalam znalezc na internecie jakis szablon/ramke zeby tez tam wpisac nasza date slubu. co Wy na to?

Gość gość
czekam na odpowiedz:)

Gość benefitka
W sumie fajnie. ALe bez rewelacji.

Gość gość
fajnie ze ktos sie wypowiedzial;) a co powiesz na takie samo zdjecie dla rodzicow w ramce?

Gość gość
NIE GŁUPIE, ale ja bym w życiu nie założyła wcześniej sukni ślubnej, bo wg mnie to ma być niespodzianka dla przyszłego męża, pamiętam rok temu w dniu ślubu gdy mąż mnie zobaczył pierwszy raz w sukni, oniemiał, a później szeptał nie spodziewałem się ze będe tak pięknie wyglądać, nie zapomniane uczucie, ale ty zrobisz jak chcesz,

Gość gość
moj mnie juz widzial...:) ale w dniu slubu jeszcze dojdzie makijaz fryzura bizuteria wiec i moj oniemieje:)

Gość gość
ale glupia pokazala sie w sukni przeciez to ma byc niespodzianka? odebralas facetowi jedna z najfajniejszych rzeczy- ekscytacje kiedy widzi cie pierwszy raz w sukni,jak idziesz do oltarza...

Gość gość
a jak bedzie wybieral garnitur to sam pojedzie? chyba musi i mnie sie podobac. on mnie widzi i ja jego. a w dniu slubu ekscytacja i tak bedzie naszym wygladem

Gość i ja odpowiem
ponad rok temu bylam na weselu u kuzynki i mieli podobny pomysl .. ich zdjecie co prawda nie w slubnych ciuchach ale elegancko ubrani plus jakies tam ciastko z data slubu i imioonami i to wlasnie bylo na talerzyku efekt po slubie kuzynka zalila mi sie ze po imprezie pozniej jak goscie pojechali duzo tych pamiatek zostalo.. nie kazdy zabral bo wiadomo odklada sie na bok bo na talerzu sie je.. pozniej alkohol zabawa itp bylo jej przykro bo bardzo duzo jej tego zostalo...

Gość gość
zastanawialismy sie jeszcze nad innymi pamiatkami ale wolimy to niz jakies figurki ktore beda zaraz wyrzucone. a zdjecie moze ktos wlozy do albumu

Pomysł niby Ok pod warunkiem, że ktoś faktycznie zbiera takie pamiątki. Ja bym nie chciała takiego zdjęcia z każdego ślubu na jakim jestem. x Rodzice na pewno chcieliby taki prezent od dzieci.

Gość gosciowa
co za moda z tymi giftami na talerzykach???? w tym roku mialam juz 3 wesela i na kazdym byla jakas pierola ?prezent podziekowanie dla gosci/ kurde czemu nikt nie pomysli ze to jest malo wygodne .. siadasz zagadujesz z sasiadami, przynasza ci pieprzony rosol a ty nie masz gdzie schowac prezentu wiec wala sie to gdziesz pod szklankami jest oblewane no bo sorry malo kto bierze ze soba wieksza torebke ja np mam mala kopertowke i nie mam niejsca zeby schowac dosc spore zdjecie wiec kladlam ta fote pod talerz...... chcesz dac cos gosciom na pamiatke ok- daj przy wyjsciu

W życiu bym się nie pokazała mu w sukni przed ślubem, przecież to ma być niespodzianka. No ale ok ;) Co do pomysłu to mi się podoba , skromny ale fajny

Gość gość
My będziemy mieć podobną pamiątkę dla gości. Z tym, że to zdjęcie, które im sprezentujemy to będzie zdjęcia z nimi samymi i nami. Na początku wesela zrobimy sobie zdjęcie z każdą parą. Następnie fotograf wydrukuje nam te zdjęcia od ręki. Ma pomocnika, który się tam zajmie, a on sam nadal będzie wykonywał swoją pracę na weselu. Bardzo chciałabym jeszcze dedykację na każdym z tych zdjęć napisać, ale wiem, że może nie być na to po prostu czasu. Pomimo, że par na weselu będzie 30. Te zdjęcia będą w tradycyjnym formacie, bez ramek. Dla rodziców będą wydrukowane większe i tylko nas samych. Dla gości będziemy wręczać na do widzenia te zdjęcia, plus wódeczka i ciasto. Jeśli chodzi o kładzenie upominków przy talerzu również zauważyłam tendencję, że to po prostu zostaje zapomniane potem przez gości. Niestety.

Gość gosciowa
dokladnie! moja przedmowczymi ma racje! lepiej sie zapamietuje to jak ktos cie zegna i cos daje fajnego na samym pocztku biby to nie bardzo fajny pomysl z tymi zdjeciami z goscmi - gratuluje :)

Gość gość
ja bym położył wielkiego KLOCA na talerzu

Gość a ja cos in
wydaje mi sie ze to blad ze nie macie fotografa, bedziesz zalowac`1 niby tak cenisz pamiatki a jednak

Gość gość
moim zdaniem z tym zdjęciem to głupi pomysł. A jeszcze głupsze to, że się przebierzecie specjalnie żeby to zdjęcie zrobić. Trochę bez sensu. I to nie jest podziękowanie a zwykła pamiątka. Nie wiem co to za moda z tym dziękowaniem w postaci pamiątek i prezentów, nie wystarczyłoby po prostu coś powiedzieć, że dziękujecie za przybycie, że cieszycie się, że w tym dniu goście są z wami?

Gość gość
moze i macie racje z dawaniem zdjecia przy wyjsciu... fotografow bedzie na naszym weselu dwoch tyle ze z rodziny i amatorzy

Gość teraz wszyscy mają aparaty
i fotki sobie strzelą wg uznania, pomysł nie najlepszy

Gość a na cholerę nam Wasze zdjęcie
wsadźcie sobie do sztambucha, a nas tym nie obarczajcie. Płacimy za talerzyk??? płacimy, to dajcie z niego pojeść, Nawet gówno nie kreci się wokół swojej d**y jak WY, młodzi przedślubni z rozwodem na widoku.

Goście wolą flaszkę niż zdjęcie. Byłam na takim weselu, co dali foto. Nic z tego nie ma, każdy wkurzony i zabrał tylko po to, by zabrać...

Gość ponad 30 zdjęć - kelnerka
zebrałam z sali, goście mają w nosie wasze gęby:D

Gość fakt,zdjecie pary młodych?
sami sobie zrobimy, wybierzemy najciekawsze ujęcia!!!!!!!!!Nie zawsze panna młoda piękną będzie. Nasze typy - panna młoda z rozdziawioną gębą i sporym brzuszkiem, a pan młody obraca całkiem fajną panienkę w cudownej błękitnej kreacji - tańczący uśmiechnięci, radośni. Jednak chyba to wesele nie jest miłe dla panny młodej.

Gość sratatatatat
szkoda ze nie bedziesz miec zadnej sesji , duża strata

Gość ja mam coś lepszego
wyzywającą pannę młodą na kościelnych schodach swojego przyszłego męża od ch... , jakiś starszy pan dał jej w dziób , podobno było to lekarstwo na uspokojenie

Gość gość
Szczerze mówiąc, średni pomysł dla mnie- jeszcze może zdjęcie siostry bym chciała wywołane, ale po co w ramce? Nie mam w domu kolekcji zdjęć rodzinnych na kominku... A ciotki, kuzynki i znajomi też pewnie nie będą tego na honorowym miejscu stawiać. Rodzicom można dać i na pewno się ucieszą, ale reszcie gości bym nie dawała. Bo to sprawia wrażenie jakby moje zdjęcie było jakimś szczególnym wyrazem uznania dla gościa, lekka megalomania ;) W ramach nowych zwyczajów weselnych moi goście mieli dwie czekoladki w ozdobnym woreczku .

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
i znów zdjęcie? i tak za rok będzie nieaktualne, Ty dorobisz się brzuszka i rozruszasz jęzor, on też pokaźne brzuszysko będzie miał, a na domiar łysinę:D

Gość gość
Głupszego pomysłu nie ma. Gościom na podziękowanie to się daje ciasto i butelkę wódki. Słyszałam już jak reagowali ludzie jak dostali czekoladę ze zdjęciem, jakieś kartki z wizerunkiem pary młodej, zdjęcia to bezsens, nikt tego nie weźmie, a ajk wexmie to bedzie leżało wśród rupieci aż trafi do kosza. Sam mam takich zdjęć 5 i z żoną zamierzamy wypierdzielić to. Na allegro jak zamawiasz zaproszenia to za kilka groszy możesz dokupić jakieś figurki, które możesz powiesić na lodówce, na ścianie w pokoju dziecięcym, schować i się przyda do czegoś: http://allegro.pl/podziekowania-dla-gosci-slub-chrzest-nowosc-i3219254119.html Z takiej rzeczy babki się na pewno ucieszą, to jest miłe. A nie wciskać komuś czyjeś facjaty...

Gość gość
to juz lepiej porobic jakies fajne magnesy na lodowke