Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Landi

Wasze ideały mężczyzn :)

Polecane posty

Gość Landi

Oto mój: Zacznijmy od wyglądu. Tu mam niewiele fantazji. Aby był wyższy ode mnie tzn. +169 cm (najlepiej +180cm). Aby nie nosił rurek, ani nie przynależał do subkultury. Noszenie butów na obcasach zabronione… Makijaż też odpada.. Był by wierzącym i praktykującym katolikiem. Chodził ze mną na Msze Święte i czcił Boga w codziennym życiu. Chętnie zainteresowała się Frondą oraz licznymi dyskusjami z udziałem wiary. Inteligentny bardzo, oczytany, kochający książki inteligentne. Potrafiący docenić geniusz Jacka Kaczmarskiego, Przemka Gintrowskiego i Łapickiego. Chwalący również stare dobre małżeństwo, równocześnie dzielący się własnymi upodobaniami muzycznymi. Absolwent/student medycyny, automatyki, architektury, mechatroniki, mechaniki, elektroniki, informatyki, budowy maszyn.(może być technikum z odpowiednimi umiejętnościami i uprawnieniami ) . Lubiący wyjazdy i wędrówki górskie. Posiadający prawo jazdy. Wrażliwy na piękno otaczającego świata, wierny, czuły dla swojej kobiety. Gotowy walczyć o jej honor. Elokwentny, rozważny, rozsądny, raczej mało towarzyski. Preferujący zacisze domowe od zatłoczonego baru, jednakże skłonny wyjść na ważniejsze eventy w dziedzinie interesujących ich. Kreatywny, potrafiący zaskoczyć i zachwycić czymś mnie. Ambitny, dążący do celu. Kochający dzieci i zwierzęta. Gotowy wspierać swą partnerkę i gotowy przyjąć jej wsparcie. Akceptujący mnie jaka jestem i pomagający w wyeliminowaniu moich wad. A jakie są Wasze :)?

Gość Martin__
Witaj Autorko :) Ideał, ideałem, ale udało Ci się takiego znaleźć??

Gość Zbigniew Pucybut
spelniam wszystkie warunki poza byciem katolem ;)

Gość Zdzisława z Koziej Wólki
Nieprzytomnie przystojny, elegancki, z co najmniej trzema fakultetami, sprawny kochanek, uwielbiający dzieci, sprzątający, gotujący, noszący mnie na rękach i codziennie składający kwiaty u mych stóp. Poza tym, albo przede wszystkim nieprzyzwoicie bogaty. Oto, moje skromne wymagania.

Gość Landi
Nie udało i nie uda :) Ale na tym polegają ideały, że nie istnieją :)

Gość gruz w mózgu
A ja chciałem aby moja kobieta była niewyżytą i wulgarną suką i co? Mam szarą skromną myszkę, skrzętną i spokojną. :(

Autorko, poszukaj takiego na forum Frondy :) Tylko potem szybciutko zwijaj się z kafe, bo ten twój typ to radykalno prawicowy katol i zaraz się okaże, że twoje miejsce jest w kuchni i na porodówce :P

Gość Martin__
Landi.A ile masz lat ?? Może byśmy popisali przez maila ?? Myślę, że byłoby o czym pogadać :)

Gość Landi
Ja bym chciała w kuchni i na porodówce.. Kocham takich mężczyzn..

Gość Martin__
Takasuka Myślę, że Autorka szuka po prostu kogoś, dla kogo Bóg jest ważny w jego życiu. Przy zbliżonym światopoglądzie łatwiej o kompromis na wielu płaszczyznach.

Gość Landi
Lat mam 19, w grudniu 20.

Gość Martin__
Zostawiam maila, jak masz ochotę napisz :) martin_martin@onet.pl

Gość Martin__Martin__
Mam ochotę na cyberek , dawno nie miałem :)

Gość Martin__
Ten z 13:53 to podszyw, który nawet nie ogarnia,jak nick skopiować;/

Gość Popychampost
.

Gość Landi
Co z Wami? Nie macie idełów ? :)

Gość boo3suaff
No, takich pare spotkalam.z tyn ze slowny opis, mimo iz zgodny z prawda, to tylko puste slowa, jeden znajomy ma na portalu dosc kuszacy opis wygladu , 100% w moim typie a jednak uwazam ze jest megabrzydki.jakby natomiast opusac w ten sam sposob kolezanke z pracy, to wyszedlby niezly paszczur, a jest piekna kobieta.religijny facet moze byc do bolu tradycyjnym tyranem, co nie pozwala zonie wyjsc z kuchni, natomiast bardziej liberalny posprzata i ugotuje ale w wolnym czasie wyskoczy z kuplami na podryw, podczas gdy ten tradycyjny zjedzie atrakcyjna hostesse ze nu wciska niepotrzebny towar, nie zwracajqc uwagi na kobiete ktora nie jest jego zona.tak wiec idealow nie ma, kazdy czlowiek tworzy wlasna konfiguracje zlozona z milionow czynnikow

Gość brzózzzka
LEKARZ

Gość boo3suaff
Trzeba czasem przymknac oko na spodnie rurki

Ideal wymaga idealnej kobiety.mozna tylko pomarzyc i poszukac raczej kogos wswoich kategoriach

Gość Ofrra
Ideał: 187 - 197 cm Ładnie zbudowany Czarny Niedepilujący się jak baba, nie łażący na solarium itp Uczciwie pracujący, dobrze zarabiający Niezdradzający, niechlejący, z fajnym poczuciem humoru

Gość prawictwo pospolite123
Miranda kerr zartowałem

Gość MlodaMamuska2
moj :)

Gość gość
wierny, lojalny, z poczuciem humoru, dbajacy o siebie, pracowity :) to wszystko, tacy istnieją :)

Gość Gfdfowetka
167-177 blondyn czarne oczy czarne broda

Gość Landi
Blondix zazdroszczę :)

Gość brzózzzka
kardiochirurg lub kardiolog

Gość Landi
Jakieś jeszcze typy :)?