Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposob na pajaki !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie wczoraj w nocy to juz byla przesada leze sobie w lozku nagle slysze,ze cos spadlo zaciekawiona wstaje patrze na parapet od okna a tam k***a doslownie jakis mutant :O tak ogromnego pajaka jeszcze nie widzialam nigdy:O wzielam miotle w reke i wywalilam go za okno i je zamknelam.Boze dajcie mi prosze jakies sposoby na te robactwo tak bardzo sie ich boje.Okno musze miec w nocy otwarte,bo nie zasne nie moge wstawic moskitery ani siatki nic ,bo okna sie otwieraja na zewnatrz:O.Czytalam o ultradzwiekowym odstraszaczu na pajaki moze ktos taki ma i sie sprawdza ,bo nie wiem czy warto wydac okolo 100zl

Gość Majtki w tataraku
No a pajak zatyka uszy z zperdala

Ostatnio pada ciągle to pająki,żuczki i inne robaczki się pchają do domu.Ja mam włączony do kontaktu jakiś niemiecki wynalazek i spokój :).Coś właśnie na zasadzie odstraszacza.

Gość gość
Ja też panicznie boję się pająków, zainwestowałam w taki odstraszacz (do kontaktu - 110 zł) to był mój najlepszy zakup od wieków. polecam

Gość gość
No wlasnie chodzi mi o takie cos do kontaktu gdzie kupilas ? i naprawde dziala ?

Gość gość
Ja mam to urzadzenie. Na moje pajaki nie dziala. - Ultrasonic Pest Repeller.- Applica Consumer Products - Miami Lakes, Fl.