Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mantra, która skutkuje

JESTEM BOGATY

Polecane posty

Nie mozesz byc bogaty w sytuacji kiedy najcenniejsze co masz czyli Twoje zycie nie nalezy do Ciebie. Zrób kiedys eksperyment i spróbuj żyć inaczej niż Ci to "sugerują". Zycze powodzenia napisz do mnie o ile bedzie Cie stać na znaczek no i popros siostre żeby na czas pisania Cie "wypięła" z kaftanu bezpieczeństwa" oczywiście Twój list i tak nie zostanie wysłany ale liczy sie to, że sobie popisałes co nie?;)

""28.05.13 [zgłoś do usunięcia] do miszcz_kozery pójdziesz siedzieć, pójdziesz siedzieć ­ :D"""""" ­ Jak pójde to lepiej dla Was żebym żywy stamtąd nie wyszedł

Gość jestem bogata jestem bogata
jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata jestem bogata

Gość Joaisia
miszcz kozery Dostaniesz dożywocie .... Dostaniesz dożywocie.... :D

Gość Joaisia

Gość Jestem Bogaty
Też chcesz być? Zapraszam do programu w którym możesz zbierać punkty wymienialne na pieniądze! 330tys. punktów to 5zł Są tam równiez lokaty punktowe,lokaty pieniężne wysoko oprocentowane,sprawdź! Możesz wygrywać w konkursach punkty pieniądze i gadźety! Możesz kożystać z czatu rozmawiać z właścicielem ,możesz korzystać z forum na którym ludzie dzielą się dowodami wypłat! Tam zaraba juz coraz więcej młodych ludzi. Zacznij i Ty! Nie przegap tej szansy! Dziennie możemy zebrać punktów: 86400x365dni w roku=31536000=10lokat po 3000000=148800000=2230zł Lokata 5 - 360dni - dziennie 1.10% iliść pkt.3000000 =14880000 Zarobione 2230 lokujemy w fenkopaki FenkoPak gold 2 - 1,5 %dziennie 1000.00 zł =2350 zł po 90 dniach FenkoPak medium 2 - 1,1 % dziennie 100.00 zł=199 zł po 90 dni ach czyli 2lokaty FenkoPak gold 2 i 2lokaty FenkoPak medium2 = 4700+398+30=5128zł czyli 5lokat FenkoPak gold 2=11750zł 1lokata FenkoPak medium 2 =199zł 11750+199+28=11977zł czyli 10 lokat FenkoPak gold 2=23500zł Resztę możemy dać męzowi, lub koleżance ,by również zarabiała, bo na swoje dane osobowe, możemy zarabiać max. 13tysięcy zł raz na 3miesiące. Zapraszam q1q.pl/ry90y

Gość Joaisia

Gość PRAWO PRZYCIAGANIA
JESTEM BOGATA milego dnia

Pewnie. A teraz cytując upiornego : "myk myk" do banków zebrać o kredyty na otwarcie działalnosci. W końcu jesteś bogata wiec Ci pożycza;) ­­; Nie oddasz? nic nie szkodzi. Zabiorą Ci wszystko i jeszcze zarobia zatrudniając w jednej z nalezacych do siebie firm za psie pieniądze. ­­­ Załózmy, że nawet Ci sie uda (A nie uda Ci się) to skończysz kombinujac jakby tu wyprodukowac hot doga, którym nie mozna sie najeśc ale za to ma właściwości uzalezniajace. Bedziesz tez musiała wejsc w szemrane układy z władzą i nie myśl, że bogatsi od Ciebie dadza Ci zapomnieć, ze jesteś małym gówienkiem, które chwilowo wypłynęło na powierzchnie itd itp Ostatecznie siła rzeczy albo zbankrutujesz albo chcąc przetrwać będziesz musiała wyzbyc się wszelkich zasad i żyć ze świadomościa, ze wykorzystujesz i oszukujesz innych. To dosyć ciężkie z psychologicznego punktu widzenia więc Twój umysł zrobi kilka akrobatycznych kombinacji zblizonych do rasizmu, darwiznizmu sp[ołecznego tudzież skrajnej paranoi tłumaczącej bezwzgledny egoizm i okrucieństwo. Mógłbym tak pisać do rana ale musze wybyć do pracy. Tak wiem...Ale ze mnie frajer

Słyszałaś kiedyś okreslenie "rekiny finansjery" Ściśle rzecz biorąc to nie są rekiny tylko wieloryby a Ty czy ja jestesmy jak plankton. Czasami zdarza im się połknąc nawet całe państwo (dosyć często nawet) choc gdybym miał kontynuować tę animalistyczną analogie to raczej składaja w ich zywych organizmach jaja aby mlode po wykluciu miały co żreć (oczywiście analogia nie jest ścisła bo jedyne jaja jakie maja wieloryby to te przy c**ju, chociaż tego też nie jestem pewien)

Gość JESTEM BOGATA
JESTEM BOGATA

Gość gość
JESTEM BOGATA

Gość PRAWO PRZYCIAGANIA
JESTEM BOGATA

Gość on ma kurde rację
potęga słowa. to co mówisz o sobie, sie sprawdzi. JESTEM BOGATA

Gość xxxyzxxx
i jak przybyło na koncie? 🖐️

Gość xxxyzxxx
ewka no chodz zobacz co oni tu odpierdalaja, od tego nierobstwa im sie w glowach p**********o jakiś szaman nawoluje :D

Gość ale to fajne
JESTEM BOGATA a kto c*po wiedział że nie pracuję?

Gość gość
Ja Basia jestem bogata :)

Gość xxxyzxxx
a kyszzz qwa

Gość gość
JESTEM BOGATY

Gość gość
Ja też k***a JESTEM BOGATY!!!

Gość gość
jestem brodaty:) ­ Kuźwa działa:classic_cool: jestembrodaty jestembrodaty:) ­ yupi:D:D

Gość gość
kazdy jest bogaty jak co ma włozyc do miski i gdzie spac raz bogaty raz biedny

Gość xxxyzxxx
ewa no chodz zobacz tych nierobów!!!!!!!!!!! patrz kurrrwa wolą zaklinać niż iść do roboty:D z pustego i salomon nie naleje:classic_cool:

Gość gość
jestem bogaty jestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogatyjestem bogaty

Gość gość
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Gość holydoly
Jeste Bogata,Kocham pieniądze a pieniądze kochają mnie, kocham pieniądze a pieniądze kochają mnie! Autorze, czy chodzi Ci o prawo przyciągania?Ksiazka "Sekret"? Jestem Bogata,Jestem Bogata, kocham pieniądze a one kochają mnie!:)

Gość JESTEM BOGATY
Jestem bogaty!