Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony facet

O miłości wiedzą tylko faceci. Kobiety nic o tym nie wiedzą.

Polecane posty

Gość wkurwiony facet

O miłości najwięcej mogą powiedzieć tylko mężczyźni. Tylko poeci męskiego rodzaju opisują to uczucie najpiękniejszymi słowami. Tylko facet jest w stanie ubrać w słowa swoje uczucie do umiłowanej kobiet. Bo facet potrafi wyrazić to co czuje. Facet kocha, cierpi i marzy o swojej jedynej. Ona dodaje mu skrzydeł. To kobieta jest motorem dla jego idei. Dla niej jest w stanie walczyć z całym światem. Dla niej gotów jest oddać własne życie. Ją wychwala najpiękniejszymi słowami. v v Czy ktoś czytał wiersze miłosne pisane przez kobietę ? Czy w literaturze są fragmenty opisujące mężczyznę i wychwalające go ? Nie. Kobieta opisuje tylko swoje pragnienia. Spełnianie swoich marzeń i zachcianek. Kobieta rozpisze się o tabunie facetów ustawionych w kolejce do nie niej. Im ich więcej tym bardziej jest spełniona. Dla kobiety taki wyścig szczurów to marzenie życia. Ma się lać krew, trup ma się ścielić gęsto. Na placu ma pozostać jeden. Zdobywca. v v Żadna nie upatrzy sobie wcześniej tego wybranego. Wybiera zwycięzcę. Dopiero wtedy okazuje się że to niby jego kocha.:P Koń by się uśmiał. Puste słowa bez pokrycia. Stąd nazwa PUSTAKI. Kobieto, puchu marny. Jesteś tylko pustą formą ubraną w powabne kształty. Wasz syreni głos mami wszystkich facetów. Ale dla was nie ma tego o którego zawalczycie. Bo jeśli potraficie walczyć to tylko o jego portfel wypchany kasą.

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Nieprawda. Kobieta wie co to miłość.

kobiecie zależy tylko na dzieciach, a facet to środek do celu. potem kochają dzieci bardziej

Gość prrowokatorr
No i muszę się zgodzić z autorem. Kobieta chce miłości, ale mówić o niej nie potrafi. Czy wiedzą coś o tym uczuciu ? Tak. Najlepiej kochają same siebie. Dlatego chcą przerabiać każdego faceta na własne kopyto.

Gość pozamiatane
" kobiecie zależy tylko na dzieciach, a facet to środek do celu. potem kochają dzieci bardziej " O to to proszę księdza. Święte słowa. Co prawda to prawda i gówno prawda.

facet powinien żenic się tylko z taką, co jebca nie dostaje jak widzi dzieciaka, lecz która spokojnie mówi o macierzyństwie a nie jak o celu życia. z taką, która nie będzie kochała go ani mniej ani bardziej od dzieci, bo tylko taki układ zapewnia zdrowe układy w rodzinie i jej trwałość, brak wzajemnych pretensji

Gość szalony komiwojażer
Według mnie to baba ma parcie na papierek ślubny. Facet jest jej tylko po to potrzebny. Może być stary, kulawy i pryszczaty. A NAJLEPIEJ ŚLEPY I GŁUCHY.

Gość gość
Bo każdy facet to frajer który wierzy w słowa kobiety. Wszystkie kobiety są fałszywe i kłamią. Każda baba co innego myśli, a co innego mówi. Facet to co ma na wątrobie to i na języku. Baby kłamią i oszukują na potęgę.

Gość gość
ps. Bo tylko facet może się zakochać . Kobiety kochają tylko siebie.

Gość Bardzo Stara Panna
O przepraszam! Ja nie kłamię,nie oszukuję,nie stosuję gierek i mówię co myślę.Mało który facet jest w stanie być uczciwym partnerem I dlatego jestem sama w świecie kłamliwych zdrajców bez honoru :P

Gość gość
jestem dziewczyną i stwierdzam, ze masz racje, takie jestesmy, to przykre i dla was i dla nas.

Gość gość
tia,, kobiety to androidy, które nie odczuwają żadnych bodźców i emocji,...

Gość gość
skrzywieni faceci wierzą tylko w szczęscie wieczne , tutaj na ziemi nie ma dla tych idiotów zadnej miosci, dlaczego?dlatego że są puści i mają zryty beret.

Kobieta wie, co to jest prawdziwa miłość i potrafi ją okazać. Niestety, przekonują się o tym tylko przystojni, bogaci albo faceci na stanowisku. Reszta mężczyzn doświadcza iluminacji :P

Brzydzę się takimi jak autor i resztą dających tu komentarze. Gdybyś wiedział coś o miłości jakiejkolwiek tworzyłbyś cytaty których nikt przenigdy wcześniej nie wymyślił a nie powtarzał miłosne gadki szmatki które można przeczytać wszędzie ale nie umiesz bo ci którzy umieją nie generalizują. Nara wiochmenowy Romeo.

Gość rzęsyyy
co za pomysł, żeby kilku poetów romantycznych reprezentowało cały rodzaj męski?:O głupi jesteś jak but autorze :O gdyby faceci wiedzili co to miłość, nie zdradzaliby swoich kobiet i nie sprawiali im cierpienia. facetem nie rządzi miłość, tylko popęd i penis. przecież udowodnione jest zresztą, że kobiety maja bardziej rozwinięta sferę uczuciową i emocjonalną, więc o czym ty tu bredzisz? :O stuknij się :O

Gość gość
nie każdy facet zdradza ale niektóre kobiety chcą być zdradzane dlatego takich a nie innych facetów wybierają.

"Pijemy dziś herbatę w obrosłej winem altanie. Ja jestem bardzo poważna, mówię ci grzecznie: Panie. Siedzisz niedbale w fotelu i palisz papierosa. Brzęczy gdzieś w cukiernicy łakoma duża osa. Stonce się stacza ukośnie. Za chwilę topolę minie. Podsuwam ci na paterze duże złotawe brzoskwinie. Brzoskwinie świecą w krysztale, jak ciepłe różowe latarki, pokryte są lekkim puszkiem, jak moja skóra na karku. Lecz najpiękniejsza jest chyba ta, która leży na wierzchu, różowi się i złoci w łagodnym błękitnym zmierzchu. Okrągła, duża, pachnąca, wygląda, jak zapłoniona. Jest pewno miła w dotknięciu, jak moje nagie ramiona. Bierzesz ją lekko w palce, przymrużasz trochę oczy, rozrywasz ją ostrożnie, sok ci po palcach broczy. Wyjmujesz serce-pestkę (sok w niej upojny chlusta) różowe, słodkie mięso wkładasz w najdroższe usta. Nagle pochylasz ku mnie młode, wysmukłe ciało i pytasz bardzo serdecznie: Mój Boże! Co pani się stało? Nie umiem odpowiedzieć, a łzy mi płyną, płyną... chciałabym... Tak! Właśnie bym chciała być tą różową brzoskwinią!"

Gość ej młotkiem po vbnhm
przystoji bogaci i na stanowisku :D a na co wybierasz :D jesteś jestes dr ? to gratuluje w co watpię a bogaty w jakim sensie ;D , przystojni to tylko lekarze ;))

Nie można wrzucać wszystkich bab do jednego wora. Wyobraź sobie, czy byłoby Tobie miło, gdyby chociaż jedna z nas, napisała, że wszyscy faceci to świnie? Zapewne nie. Dlatego, proszę o kulturę na tym forum, by nie obrażać kobiet i mężczyzn.

Kobiety umieją kochać tak, jak i faceci i argumenty autora do mnie nie przemawiają. A prawda jest taka, że to kobiety są te bardziej uczuciowe, dla nich nie jest problemem powiedzieć choćby "Kocham Cię" albo chociaż "dziękuję, że jesteś", więc nie rób z siebie takiego pokrzywdzonego. Nie każda kobieta leci na kasę, ja jestem tego przykładem, sama staram się dążyć do sukcesu, bo ja nie potrafiłabym na przykład być od kogoś zależna, wiec autorze nie mów takich krzywdzących słów w stronę kobiet, bo każdy jest inny. :)

Gość gość
miłość mężczyzn jest powierzchowna, często nastawiona na branie, interesowna, zaborcza i nietrwała, tylko kobiety potrafią w pełni ją odczuwać!!