Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzyłybyście się ?? krótka odpowiedz

Polecane posty

Gość gość

Gdyby wasz facet całował wszystkie koleżanki z pracy na powitanie i na pożegnanie też ?? Zresztą nie tylko koleżanki z pracy ale również inne.

Gość gość
a co to za ciepla klucha? w zyciu nie bylabym z takim gosciem.

Gość gość
Tak, nawet jesli to tylko buziak w policzek to nie wyobrazam sobie zeby moj facet zbierał bakterie i tapete z polików jakiś kobiet a potem całował mnie tym w usta. Fuj. Musialby to ukrócic. Zreszta ja spotkałam takiego, który nie miał takich dziwnych zwyczajów na szczescie

Gość gość
dlaczego ciepła klucha ? gra w zespole metalowych, jest cholernie męski ale k***a całuje każdą koleżankę w policzek na powitanie i pozegnanie, szczegolnie jak się z jakąś długo nie widział.

Gość gość
ale mi nie o to chodzi że się brzydzę bakterii ale jestem strasznie zazdrosna !! Nie chce wyjsc na jakąś zazdrosnice więc milcze ale mnie nosi i mam ochotę zrobić m awanture jak jeszcze raz to zobacze. Nie wiem czy się powstrzymywać czy udawać że nic się nie dzieje!

Gość gość
ile on ma lat? na ciele czlowieka osadza się kurz i brud z otoczenia (niewidoczny dla ludzkiego oka) dlatego między innymi myjemy ręce, a usta tez będzie mył po każdej bo zbiera kurz i brud z jej ryja?

Gość kaśkkkaaa
ma 30 lat, mi nie chodzi o brud i kurz !!!

Gość gość
to zrob mu awanture jak przestanie to jest twoj, jak nie przestanie to droga wolna, mojemu kolezanki rzucaly sie na szyje i tulily na przywitanie jak powiedzialam ze jeszcze raz jakas tak zrobi to wytargam ją za kudły a on dostanie w gębe to natychmiast zaczął trzymac dystans i jak jakies mu sie rzucaly na szyje to je odpychal i mowil ze nie widzisz ze tu moja dziewczyna jest?! przy mnie tak robił za moimi plecami moze i sie tulił dalej, ale jak nie raz i nie dwa odepchnal takie niunie na moich oczach to potem one same po prostu juz nie chcialy sie przytulac zeby znow nie robic z siebie idiotek i problem z glowy :)

Gość gość
Ja wiem ze nie chodzi o zarazki, ale do faceta trzeba podejsc sposobem ;) Zamiast robic mu sceny zazdrosci to uswiadomic mu na jakie obrzydliwe bakterie cie naraza i co przenosi na twoje usta podczas pocalunku z Tobą i ze wiecej go nie pocałujesz jak będzie dotykał twarzy tych bab ;)

Gość gość
No bo sorry jak cie kocha to nie powinien cie narazac na bakterie (tak jakbysmy wystarczająco malo mieli ich dookola, jeszcze cudze musimy zbierac? ) bo to tak samo jak się mając stalego partnera nie powinno d*pczyc z innymi zeby na partnera swinstwa nie przeniesc. Poza tym jak ktoraz z nich ma np opryszczkę to Twoj partner moze ją wziac na swoje usta z polika a potem przeniesc na Twoje, droga jest bardzo prosta, wystarczy ze w poczatkowym stadium kobieta nie widząc opryszczki wytrze twarz recznikiem i rozsieje bakterie z ust po twarzy nieswiadomie

Gość gość
Wkurzyłabym się, to mnie ma całować! Ale motyw z bakteriami mnie szczerze ubawił :D