Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak go o to zapytać ? BŁAGAM POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny błagam pomóżcie mi jak mam zapytać kolegę o pracę ? w realu nie miałabym problemu ale chcę napisać mu wiadomość na fb. Ten sklep dziecięcy w którym chciałabym pracować jest jego rodziców. i byłam tam ostatnio ze 3 razy i za każdym razem był ten kolega nawet może w sumie bardziej znajomy.. ;/ i pomyślałam że skoro on sprzedaje to może [potrzebują kogoś do pracy ? właściwe to pewnie wisiała by jakaś kartka... no ale przecież nie szkodzi zapytać ? tylko jak ? myślałam żeby napisać tak : "hej nie potrzebujecie przypadkiem kogoś do pracy w bobasie ? :) " bobas to nazwa sklepu prszę pomóżcie

Gość gość
Słuchaj ale dlaczego nie zapytasz w realu ,skoro widziałaś tego znajomego w sklepie mogłaś wejść u spytać a jak chcesz napisać to napisz tak jak napisałaś tutaj .

Gość to ja autorkaaa
bo dopiero dzisiaj na to wpadłam ;) a do miasta na razie się nie wybieram... a specjalnie po to jechać mi się nie uśmiecha tym bardziej jak okaże się że np. pracownica jest na urlopie i nikogo nie potrzebują :/

O takie rzeczy to nie pyta się na fb, gg, smsem czy telefonicznie... Następnym razem jak będziesz w mieście to zajdź i zapytaj osobiście.

Gość to ja autorkaaa
dlaczego o takie rzeczy nie pyta się online ? oj tam :P zaryzykuję