Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nabogatoinabiedno

to coś u kobiety- co to znaczy?

Polecane posty

Gość nabogatoinabiedno

Jeżeli facet mówi ładnej atrakcyjnej kobiecie która na 100% mu się podoba że mu się podoba,ale nie ma tego "czegoś" to co ma na myśli? bo wygląd raczej nie, więc?

Gość gość
ja znam jedną kobietę, która wg mnie ma to coś ale sam nie wiem jak to opisać.

Gość nabogatoinabiedno
aha

Gość gość
nie ma tego "czegoś" co by go fascynowało, paraliżowało na jej widok, podniecało, intrygowało, powodowało motylki w brzuchu itd.itp.:p :D

Gość ajaksa
to tak jak u faceta.Niby przystojny,inteligentny,zabawny,lubi się z nim przebywać,ale nie ma 'tego czegoś' i zostaje sklasyfikowany jako przyjaciel. he he, przypomniał mi się taki jeden.Niewysoki,gora1.70 cm,z zakolami (golil się na lyso)szczupły,ale nie chudy,mięśnie mizerne,ale miał cos takiego w sobie,ze jedna myśl o nim sprawiała miękkie kolana.Co dopiero jak się uśmiechnął,albo zagadal.Ot zagadka.

Gość gość
O mi tez sie taki przypomnial, nie wiecej jak 175 cm wzrostu, papusna twarz, waskie usta, duzy nos, a jak sie usmiechnal albo cos powiedzial to kazda miala mokro w majtach :)

Gość ajaksa
Myślę,ze tu zadziałała inteligencja i sposób bycia,wysławiania się,mimika....rozmarzylam się.

Gość gość
To co coś co porusza twoje serce na widok tej osoby, to uśmiech jaki wywołuje jej widok, to tkliwość, delikatność którą ta osoba w tobie wzbudza, emocje, napięcie, magnetyzm, przeczucie, że to jest ta właśnie osoba.

Gość jak to co?
no chyba magnetyzmu nie ma :))

Ja nie muszę szukać tego czegoś bo to coś już dawno znalazłem tym bardziej nie muszę szukać tego czegoś u dziewczyn ani innych ludzi. Jeśli ktoś szuka tego czegoś to sam nie wie czego szuka i nigdy nie znajdzie.