Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsze damskie imiona to

Polecane posty

Gość Fancy Vienna
Oto najbrzydsze imiona: :O Ada, Adela, Agata, Agnieszka, Aldona, Aleksandra, Alicja, Alina, Anastazja, Aneta, Angelika, Aniela, Anita, Anna, Antonina, Apolonia, Balbina, Barbara, Beata, Berenika, Bernadeta, Berta, Blanka, Bogumiła, Bogusława, Bożena, Brygida, Cecylia, Celina, Czesława, Dagmara, Daniela, Danuta, Daria, Diana, Dominika, Dorota, Edyta, Elena, Eleonora, Eliza, Elwira, Elżbieta, Emilia, Eugenia, Ewa, Ewelina, Felicja, Franciszka, Gabriela, Genowefa, Gertruda, Grażyna, Halina, Helena, Henryka, Honorata, Huberta, Ida, Iga, Irena, Irmina, Iwona, Iza, Izabela, Jadwiga, Janina, Joanna, Jolanta, Judyta, Julia, Justyna, Kalina, Kamila, Karolina, Katarzyna, Kinga, Klara, Klaudia, Klementyna, Kornelia, Krystyna, Laura, Lidia, Liliana, Lucyna, Ludmiła, Ludwika, Łucja, Magda, Magdalena, Maja, Malwina, Małgorzata, Marcelina, Maria, Marlena, Marta, Martyna, Marzena, Matylda, Milena, Monika, Natalia, Natasza, Nina, Olga, Oliwia, Otylia, Patrycja, Paulina, Regina, Renata, Roksana, Rozalia, Róża, Sabina, Salomea, Sandra, Sławomira, Stefania, Sylwia, Tekla, Teresa, Urszula, Wacława, Wanda, Weronika, Wiktoria, Wioletta, Władysława, Zofia, Zuzanna, Żaklina, Żaneta.

Gość gość
Jak się kokoszki Beatki, Żanetki, Lucynki i Dorotki obruszyły. Hahahahah Nie nasza wina, że macie brzydkie imiona. Wam mogą się podobać. To tylko kwestia gustu. Nie wiem dlaczego was to tak rusza :D

Gość ilonka 865443
Tak propos mam na imie Ilona i okej jest dla ciebie autorko brzydkie ;) (choć niegdy nie spotkałam się żeby ktoś mi powiedział, że mam brzydkie imie wrecz mówiono mi że mam śliczne imie-tak na marginesie) ale co z tego że ty masz piekne imie skoro moze jestes brzydka z wygladu ;) a ja mam "brzydkie" imie i jestem ladna ;) wiec co to za roznica jakie kto ma imie? Do mnie z moim "brzydkim" imieniem beda bardziej lgnąć niż do ciebie z pięknym imieniem ;) pozdro

Gość fgbg
Justyna koszmar ;/

Gość fgbg
Weroniki (to kobiety skłonne do puszczania się,zwłaszcza te cycate :D )

Gość gość
oj ilono ale jestes skromna :D i jeszcze sie jarasz tanimi bajerami :P wiadomo jak facet chce cie grzmotnąć to ci powie że masz piekne imie nawet jak zwiesz sie Tania, Mirabella albo Bronisława... to wg mnie najbrzydsze takie jakie wstyd dziecku dać: NIKOLA ,nikoletta, żaneta, aneta, andżelika, angelika, xenia/ksenia, mirella, mirabella, zyta, zeta, ziuta, dżesika, milena, wiola, aldona, grażyna, roksana,tania, luba, marika imiona które nie pasuja do dziewczyn o wiejskiej urodzie i pochodzeniu : pamela, sonia, oliwia, natalia, tina, laura, anastazja

Gość gość
"gość Jak się kokoszki Beatki, Żanetki, Lucynki i Dorotki obruszyły. Hahahahah Nie nasza wina, że macie brzydkie imiona. " Niestety nie mam zadnego imienia podanego przez ciebie, ale rowniez uwazam, ze temat jest zj****y. Imiona to kwestia gustu. Moze pochwalisz nam sie swoim pieknym, szlacheckim imieniem, co? :)

Gość gość
oczywiscie ze moge - Kunegunda :classic_cool:

Gość gość
Basia, Danusia, Kaja, Bożena, Lucyna, Grażyna,

Gość ilonka 865443
oj ilono ale jestes skromna i jeszcze sie jarasz tanimi bajerami wiadomo jak facet chce cie grzmotnąć to ci powie że masz piekne imie nawet jak zwiesz sie Tania, Mirabella albo Bronisława... szkoda sie wypowiadac ;) ten temat jest tak zalosny ze same widzicie ze nikt sie nie chce wypowiadac, no i ja nie bede wiecej ;) zalosna jestes :) imie to imie. Wazniejsze sa rzeczy, kto tam na imie patrzy :O ;) jak facet sie zakocha to i nawet imie Władysława nie bedzie mu przeszkadzac.nara bejbiki

Gość gość
"oczywiscie ze moge - Kunegunda" No to Kunegundo, wspolczuje ci takiego imienia 🖐️ pewnie dlatego wysmiewasz sie z normalnych co nie? :classic_cool:

Gość gość
Ty wyżej, a gdzie ja pisałam, że mam piękne imię? Imię mam takie sobie. Ale nawet jak ktoś napiszę, że rzygać mu się chce jak słyszy to imię, to jakoś mnie to nie rusza. Może być nawet na 1 miejscu najbrzydszych imion :D A temat jak temat, zakompleksiona dziewuszko ;)

Gość gość
gowno a nie marta marta to bardzo ładne imie a tobie sie chyba w główce poje*** jak tak myślisz... pamela,ewelina,patrycja,martyna,żaneta

Gość gość
a co myslicie o imieniu Urszula?

Gość Calineczkaa6
Ale wy jesteście niedo.******ne wymieniłyście wszystkie imiona jakie można wyminić i pi.zde cieszą

Gość gość
ja rozumie,ze jakies imiona moga sie nie podobac ale zeby byly brzydkie, no bez przesady. np. mi sie nie podoba imie Ilona czy Zaneta ale nie mowie,ze sa brzydkie.

Gość bekonowa szynka nadziewana
MARCELINA blee,

Gość gość
kolejny kretynski topik. To, ze macie kolezanki idiotki, ktore akurat nosza takie imiona i stad zle skojarzenia, swiadczy zle wylacznie o was i i to,ze macie baznadziejne znajome.

Gość bekonowa szynka nadziewana
ale przyznaj, MARCELINA debilne imię jak żadne inne

i w ten oto sposób brakło imion dla dziewczynek...ale nie widziałam Brunhildy, więc chyba to tylko zostało. :P

Gość gość
Czyli wszystkie są brzydkie dla was????? Wieśniaki nie macie co robić, to tak p*********e na tym forum!