Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GMO anglia

W anglii nam bardzo smakuje żywność GMO

Polecane posty

Gość GMO anglia

Dziś na obiad zjadłam GMO kurczaka, potem sobie pojadłam GMO kukurydzą tu w anglii cała żywność jest modyfikowana genetycznie a nie taka naturalna i ekologiczna jak w polsce. anglia to kraj nowoczesny dlatego u nas daje sie ludziom do jedzenia tylko modyfikowaną genetycznie żywność

Gość nsaksala
za to w anglii sluzba zdrowia dziala sprawnie i masz szanse dozyc do 90tki,nie jak w polsce zdychasz na byle co i pies z kulawa sie nie obejrzy

Gość gość
Zacznijmy od tego, że Anglia to nie kraj ... ... .. .

Gość GMO anglia
united sraka to kraj. gdzie ludzie żrą genetycznie modyfikowaną paszę dla zwierząt.

Gość gość
w Polsce za to jecie kiełbasę z padliny, 20-letnie konserwy mięsne ze Szwecji i sól przemysłową, a także "odświeżane" kurczaki i wędliny - SMACZNEGO!

Gość gość
niestety, jak sobie sprawdzicie w UK, co pisze na produktach, to prawie wszedzie jest soja, wszystkie prawie slodycze maja soje, wlasnie ta modyfikowana...

Gość GMO anglia
Mniam wieprzowinka modyfikowana genetycznie kurczczek modyfikowany genetycznie z sainsbury to takie brytyjskie jidło :D.

Gość gość
a za chwile nastepne posty: -mieszkam w UK moje dziecko ma goraczke 40st rzyga itp błagam lekarz przepisał mi witamine C,

Gość elabelela
W anglii trzeba miec pienazki zeby kupowac sobie organiczne bycmozeniemodyfikowane jedzonko, albo czas zeby sobie samemu uprawiac i hodowac lub czas i samochod zeby sobie jezedzic i kupowac na marketach farmerskich mieso i warzywa. W Polsce z biedy uprawia sie samemu w ogrodku, hoduje sie kury, kupuje na rynku od gospodarzy.

Gość gość
hahaha organiczna zywnosc, to ma tylko inna naklejke na folii :P

Gość gość
w polsce ekologiczna i naturalna żywność? :D tom sie uśmiała :))

Gość gość
ogolnie nie lubie uk, ale kazdy kraj ma swoje mankamenty (a od 15 lat mieszkam w 3 roznych krajach). ale musze przyznac, ze jedzenie w uk jest bardzo, bardzo niezdrowe. warzywa to jakies okropienstwo. sam fakt nalepek daty przydatnosci do spozycia warzyw i owocow mnie przeraza. a po angielskim chlebie jest mi po prostu nie dobrze. czuje jak mi zalega na zoldku i od tego tyje. jem tylko czarny chleb - pumpernikel albo waze

Gość gość
elabela, nie zgodze sie, ze z biedy. glupoty opowiadasz. moi rodzice maja ogrodek, bo jest to dla nich hobby. poza tym wlasne owoce i warzywa smakuja duzo lepiej

Gość nick_wolny
to dobrze że Wam smakuje..:) będziecie mieć Duuuże Dzieciaczki GMO

Gość gość
i dodam jeszcze,że upodobnicie się do tych śliiiicznych angoli....

Gość gość
najgorsze zarcie jest w Hiszpanii :O No i ten wszedobyslki syf.... Bleeeeee!!!!!

Gość gość
Ja nie widzę problemu. w Anglii jest tyle świetnie zaopatrzonych polskich sklepów, że jak komuś tak bardzo brakuje polskiego żarcia, to może sobie iść i kupić polską włoszczyznę, chleb, pomidorki, mięso, wędliny, ogórki małosolne i wszystko co tam sobie zamarzy. Inna sprawa to jest taka, że jak idę w Polsce do supermarketu to widzę dokładnie ten sam badziew na półkach, co w supermarkecie w Anglii - jeśli chodzi o warzywa. kerfury, tesco i inne hipermarkety importują całe to gówno spoza Polski i już nic co żrecie, a kupione jest w supermarkecie nie jest polskie. Polski pomidor, jak kupisz na targu, to jest bardzo smaczny, ale kosztuje 3 x więcej niż ten blady, twardy pomidorek z importu w kerfurze, dlatego i tak większość Polaków będzie żarła te nawożone i napompowane chemią dziadostwo.

Gość gość
ja w Polsce to akurat kupuje glownie polska zywnosc!Nie dobudowuj !

Gość gość
Ja nie widzę problemu. w Anglii jest tyle świetnie zaopatrzonych polskich sklepów, że jak komuś tak bardzo brakuje polskiego żarcia, to może sobie iść i kupić polską włoszczyznę, chleb, pomidorki, mięso, wędliny, ogórki małosolne i wszystko co tam sobie zamarzy. Taa polskie :D hehhehehe nie rozsmieszaj

Gość gość
Bo to z Chin prosto idzie ,nie z Polski :D

Gość gość
Uwielbiam zarcie w Hiszpanii i Wloszech.Pieczywo niesamowity smak,a o owocach i warzywach to nawet nie wspomne.Rybki tez zawsze swieze.# tak sie zastanwaim o co tu kumus chodzi z tym jedzeniem w Hiszpanii.

Mieszkalam kiedys na Campani we Wloszech, i jedno musze powiedziec ,wszystkie owoce i warzywa mniammm.a najlepsze byly te male pomidorki (kradzione od sasiada z ogrodu) :D:D::D

Gość gość
Jeszcze raz dla tlumokow-w Polsce mozna jesc w wiekszosci POLSKIE jedzenie!

W uk na kazdym kroku polski sklep ale nie oszukujmy sie... Takie same gowno jak nie gorsze jak w uk. Czasy swietnosci polskiego jedzenia minely bardzo dawno temu I bezpowrptnie, wystarczy poczytac nalepki. Jak chcesz czerwonego soczystego pomidora z ogrodka to taki ci nie wyrosnie bez nawozow. Ludzie zatruwani sa na calym swiecie, cieszcie sie ze mieszkamy w europie niz ameryce bo tam jest o Wiele gorzej...

Gość tralalele bum
Komus bardzo smakuje zywnosc GMO,innym burger king i mc donald...Co wy tam mozecie kupic w polskim sklepie w uk-nie wiem.Zreszta osobiscie nie kupowalabym-chyba,ze cos specyficznego.W Polsce,umiejac czytac,mozna kupowac produkty rodzime.

Gość tralalele bum
Komus bardzo smakuje zywnosc GMO,innym burger king i mc donald...Co wy tam mozecie kupic w polskim sklepie w uk-nie wiem.Zreszta osobiscie nie kupowalabym-chyba,ze cos specyficznego.W Polsce,umiejac czytac,mozna kupowac produkty rodzime.

Gość gość
" Czasy swietnosci polskiego jedzenia minely bardzo dawno temu I bezpowrptnie, wystarczy poczytac nalepki" nie ma to jak malutki rozumek siksy :-D

Gość gość
:-D :-D

tu w anglii cała żywność jest modyfikowana genetycznie a nie taka naturalna i ekologiczna jak w polsce. anglia to kraj nowoczesny dlatego u nas daje sie ludziom do jedzenia tylko modyfikowaną genetycznie żywność Pewnie dlatego anglicy są tacy niscy i mogą przechodzić Polakom pod kroczem ...:D a ja tak pięknie wyrosłem i po za tym Polska zalicza się też do nowoczesnych rozwiniętych krajów sprzedawczyku ... a później ich mordują na ulicach ....

Gość gość
lecz sie facecie :/