Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzózzzka

RAK

Polecane posty

Gość gość
Jestem rak-kocham podroze i ciągle mnie nosi, ale zawsze lubię wracać do domu. Jestem zazdrosna i obrazalska,ale z wiekiem coraz mniej. Pamietliwa, szybko się zakoc***e i szybko się nudzę. Dzieci są najważniejsze. Nie zawsze wierna.Bujam w obłokach i mam pesymistyczne myśli, jakieś małe stany depresyjne. Dusza artystyczna.. przyjaciel najlepszy jakiego można mieć to rak. Nie jestem chytra i lubię się dzielić. Dusza towarzystwa i dodam, że każdego faceta potrafię zdobyć. Oni sami do mnie legna. Czasami wredna. Mam zmienne nastroje i zawsze coś podejrzewam.

Gość Astroenter
Zaaa konto trzeba założyć, bo musisz podać swoją dokładną datę urodzenia. To jest astrologia - wyliczenia planet i do tego te dane są potrzebne. Jeśli chcesz czytać ogólne horoskopy to są one wszędzie, jak chcesz mieć profesjonalny horoskop astrologiczny to niestety ale musisz się zalogować i wypełnić dane dotyczące daty i miejsca urodzenia. Idąc do astrologa zapłacisz 300 zł za taki horoskop i również musisz podać datę i miejsce urodzenia. Bez tego nikt horoskopu urodzeniowego Ci nie zrobi.

Gość Astroenter
Bo Rakiem jesteś z pozycji słońca w znaku zodiaku. A nie tylko Słońce mówi nam kim jesteśmy. O tym jak widzą nas inni, o naszym charakterze świadczy położenie Asc - Ascendentu w znaku zodiaku. Gdy pierwszy raz byłam u astrologa powiedział mi on, że wszyscy widzą we mnie Pannę, zdziwiłam się, ale to był fakt. Zawsze byłam odczytywana jako zodiakalna Panna pomimo tego, że jestem Lwem. Dopiero potem odkryłam w czym rzecz i zaczęłam drążyć temat. Niestety u mnie ta Panna z Lwem się trochę kłóci, z jednej strony - Lew chce się pokazać, z drugiej Panna woli żyć w cieniu. I to niestety tez jest prawda. Najlepiej jak Słońce i Asc wypadają w tym samym żywiole, dla przykładu mój 4-letni siostrzeniec ma Słońce w Barania, a jego Ascendent jest w Lwia. I jak można przypuszczać - jest po prostu rozkoszny, a kobiety potrafi okręcić wokół swojego malutkiego paluszka - to ten Asc. w Lwie. Lubię astrologię, bo ona tak dużo mówi o człowieku, że wystarczyć znać czyjąś datę urodzenia, aby wiedzieć z kim ma się do czynienia.