Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madame Cebulka

wg przepowiedni za 2 lata wyjde za mąż ;)

Polecane posty

Gość Madame Cebulka

tak mówia gwiazdy, nawet fajnie ;) czekam na to :)

Gość gość
wyjdź już dzisiaj i nie wracaj 🖐️

Gość Bolek Zdun
no tak, kobiece marzenia , aby zaliczyć fantastyczne zaręczyny na stadionie Legia w przerwie meczu z Widzewem gdy Legia wygrywa 2 do zera z Widzewem na własnym stadionie i w przerwie meczu pojawia się na murawie boiska nędzny fanatyk futbolu i woła do mikrofonu , Elżbieto Miałczyńska , czy jesteś tu na stadionie , czy jesteś wśród kibiców Legii ? i za moment , za chwilę zjawia się na płycie boiska pięknej urody brunetka o niskim wzroście , taka malutka dziewczynka z długimi włosami i oznajmia, mam na imię Ela i jestem Miałczyńska a co chciałeś Kuba ? a Kuba wyjął kartkę zza pazuchy, uklęknął i czyta do mikrofonu, - mam dla Ciebie Elu pierścionek szczerozłoty z diamentem, czy zechcesz przyjąć ten pierścionek i zostać moją żoną - zapytał Kuba ? a Ela patrząc na klęczącego Kubę i na 30 tys. kibiców na stadionie , przerażona i przestraszona oraz zziębnięta w końcu powiedziała TAK a brawa, oklaski i wiwaty trwały kilka minut i kibice wołali, gorzko, gorzko , mecz się zakończył a po meczu przygotowania do ślubu , kiecki, buty, garnitury, fryzjer , kosmetyczka, kapela, goście weselni , kapłan umówiony , auta, zaproszenia , fotograf, kamera, poprawiny trwały trzy doby i 100 litrów wódki goście wypili nie licząc berbeluchy - a po miesiącu związku, gdy już goście poszli w 'pizzdu' to w nocy Kuba krzyknął do Eli - to nie jesteś dziewicą ? a Ela do Kuby, przecież poznałeś mnie na stadionie Legii , co myślałeś, że tylko na mecze przychodzę aby mecz zobaczyć ? cała drużyna Legii mnie już pięć razy zaliczyła razem z rezerwowymi , trenerami i ochroniarzami boiska - tłumaczyła Ela , - dobra, jestem w ciąży i nie wiem z kim , trzydziestu ich było ale skoro chcesz rozwodu to nie ma sprawy, płacisz trzy koła miesięcznie i jesteś wolny pajacu ! - powiedziała Ela

Ciekawe jaki będzie mój wybranek :) na pewno przystojny-to po pierwsze

Gość cfddgg
jaki masz znak zodiaku cebulko?

Gość Wróżbita Robert 22 lata
Według moich wróżb za rok zdiagnozują u ciebie nieoperacyjnego raka p***y i jelita :)