Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *BLE BLE*

Moje hobby kulturystyka

Polecane posty

Gość *BLE BLE*

Wyglądać jak Pudzianowski nie chce ale być dobrze napakowanym i silnym to tak to fajna rzecz tak ćwiczyć i odczuwać po treningu jak się puchnie super sprawa :)

Gość gość
I oczywiście w twoim przypadku skończy się tylko na gadaniu i snucia marzeń, "pewnego dnia będę", błąd ty nigdy nie będziesz :)

Gość świat mięśni ;)
zapewne znasz na wyrywki wszystkich mr Olimpia z ostatnich 20 lat ;) Kulturystyka od strony teorii to bardzo wysublimowana dziedzina ;)

Gość k..........
Ile na klatę idzie ble???

Gość świat mięśni ;)
"*BLE BLE*"- na klatunie nie ma lipy ? czy lipa ? :classic_cool:

Najpierw musisz usunąć tkankę tłuszczową ble blaku a później dopiero możesz zacząć budować suchą masę mięśniową.

Gość Ju.....................
Nie, niech robi masówkę ile wlezie, rośnie, a dopiero potem ograniczenie węgli i redukcja.

Gość Ju.....................
Tłuszcz się sam spali jeśli nie będziesz żarł pustokalorycznego gówna i robił aeroby po ćwiczeniach siłowych:)

Gość gość
twoje hobby to p********ie od rana do nocy bezsensu zycze ci bys skonal w mekach

Ja jestem na redukcji i niestety nie da się jej przeprowadzić skutecznie bez aerobów, bo na siłowym tylko 30% energii pochodzi z T.T. a 70% z węgli.

Gość gość
Hobby świetne ale żeby wyglądać dobrze trzeba zaufać trenerowi od kulturystyki, ja tak zrobiłam ! http://www.trenerdawid.pl niesamowicie mi pomógł !

Gość jagoda rozgnieciona
Ten temat to była i jest porażka na całej linii.

Gość gość
A czy ktoś z Was ukończył może kurs instruktora kulturystyki? Ostatnio trafiłam właśnie na stronie http://www.instytutolsztyn.pl/ na kurs instruktora kulturystyki i jestem ciekawa na czym to polega...

Gość gość
Polecam przy intensywnych treningach zakupić suplement wspierający wzrost masy mięśniowej. Osobiście stosuje largomass.

Gość gość
Dla osób, którym zależy na zdrowym zwiększeniu masy mięśniowej polecam właśnie ten suplement.

Gość gość
Kulturystyka to już nie tylko moda, ale wręcz synonim dbania o sylwetkę, zdrowie i sprawność. To wręcz styl życia, który zapewnią świetną kondycję i pozwala walczyć z szerzącymi się chorobami cywilizacyjnymi, jak choroby układu krążenia czy otyłość. Kulturystyka jest moim stylem życia :) sporo o niej czytałem na http://tourists.pl/kulturystyka-sport-czy-styl-zycia/