Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko w kiblu.. jak można ;( to co sie dzieje w Chinach to szok

Polecane posty

Jezu.. nic tylko usiasc i plakac.. az serce boli.. widzialam to dzis juz.. nie bylo napisane ze 13 urodzila.. ale kurde jak mozna nie widziec ze sie jest w ciazy.. brzuch rosnie bo co? Ah, biedny chlopczyk..

Gość niebieskakarolcia
tak, wierz pudelkowi.... Matka ma 22 lata i faktycznie chlopczyk wpadl do "dziury" , ale to nie byl kibel jakie w Polsce sa. Matka juz jest razem z chlopczykiem i bzdura jest, ze przypadkowa osoba uslyszala dzieciaka...

W Polsce mamy jeszcze lepsze 'mamuski'. Jedna z nich aktualnie jest celebrytka a jej mezus wydał książkę 🖐️

Gość Anakin Polski
Jaki tam szok. Przed przybyciem bialych Aborygeni hodowali dzieci na mieso jak swinie. To wspolczesny Zachod zrobil z dziecka boga, przedtem dxiecko sluzylo doroslym jako sila robocza i seksualna oraz jako posilek.

Gość skdlndsbsdv
Ty sie nie podniecaj bo ten temat założyć mógł ktoś ktoś myśli ze cały swiat to polska i gówno wie jakie jeszcze rzeczy sie dzieją. nie lubie takich ludzi, do ocenienia jesteś pierwsza a nie masz pojęcia o życiu.

Gość gość
niebieskakarolcia - skąd wiesz? Ja właśnie słyszałam w wiadomościach i gdzieś czytałam, że matka ma 13 lat i nawet nie wiedziała, że jest w ciąży i że dziecko tam KILKA DNI spędziło, a innym razem, że 2 godziny.

Gość gość
No i słyszałam też wersję, że miała już jedno dziecko i dlatego celowo utopiła te nowonarodzone (a jak wiadomo w Chinach jest polityka jednego dziecka).

To jakaś nowa religia która nakazuje spuszczać niemowlaki w ubikacji.