Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina2890347

Bratowa nie chce pomagać w domu

Polecane posty

Gość hjhj
nie odetniesz bo i tak bedziecie mieszkac we wspolnym domu.........

Gość gość
jestem w szoku wszyscy są po stronie bratowej co nawiasem mnie cieszy :) tylko dziwi mnie jedno dlaczego kiedy dziewczyna żali sie na teściową to mało kto ją popiera tylko plujecie jadem a wystarczyło obrócić tak zwanego kota ogonem a synowa jest ok a teściowa zła hihi

Gość niezłe prowo Ci się udało
dobre Ci to prowo wyszło

Gość gość
malina, psycholko, odp*****l sie od brata i bratowej, bo c**j ci do tego, kiedy sprzataja, gotuja, sraja czy dlubia w nosie!Gdybym byla na miejscu bratowej, obie z mamuska zaliczyłybyscie taką zjebe, ze przez rok byscie sie nie mogly pozbierac, durne krowy.

Gość gość
znowu postów nie widać

Gość najbardziej zastanawia mnie
9.05.13 [zgłoś do usunięcia] malina2890347 A dokąd mieliby wychodzić w niedzielę? Mieszkamy w małym mieście i tu nic nie ma. W niedzielę co tydzień przyjeżdża brat mamy z rodziną i przychodzi taka dalsza ciocia, która mieszka po sąsiedzku, idziemy razem do koscioła, a później podajemy obiad i trudno, zeby ktoś sobie wyszedł, jak sa goście. Zreszta po kosciele zawsze idziemy na spacer. o ja pitole! co tydzień? serio CO TYDZIEŃ wprasza się ddo was dalsza rodzinka i jakaś tam daleka ciotka?:O i CO TYDZIEŃ to samo?:O wspólny obiadek, kościółek i spacerek?:O ja pitole dziwie się, że Twój brat ma żonę i ze zechciała wejść do tak pieprzniętej rodzinki:/

Gość gość
bratowa ma rację. Ma swój kąt, tak jakby swoje mieszkanie, niby dlaczego ma sprzątać mieszkanie teściom? Co z tego, że mieszkacie w jednym domu, przecież w sumie macie dwa mieszkania. Ty mieszkasz z rodzicami w jednym więc to ty im pomagaj, sprzątaj. Brat z bratową chcą być na swoim, żyć wg swoich zasad a nie waszych. I z tymi obiadami- może bratowa nie ma ochoty codziennie się z wami widywać? Może chce cały dzień spędzić z mężem, ugotować obiad tylko jemu, posprzątać tylko sobie. Ja ją doskonale rozumiem.

Gość malina2890347
A co was to obchodzi gdzie ja mieszkam?Tu jest mowa o mojeje bratowej.Ona to leniem jest strasznym i sprzatac u nas nie chce.Dla niej rodzina sie nie liczy.A tak wogole poco sie zamykaja?Co maja do ukrycia przeciez seksu sie nie uprawia co dzien ,bo nie wypada.Raz na miesiac ewentualnie.A juz napewno nie przed slubem.My z narzeczonym zawsze mamy otwarty pokoj ,bo nie mamy nic do ukrycia przeciez.I wogole seks jest zly, my jestesmy rodzina.I ona powinna sie pytac mojej mamy czy ma prawo na zblizenie sie do meza czy tam pocalunek .Powinna sie pytac czy moze isc spac i co ma byc na obiad jestesmy rodzina wiec decyzje podejmujemy razem ,prawda?

Gość gość
malina brawo ,aby tak dalej :D

Gość hiphop4
pomijajac,że to prowo :0) odpowiem tak: zapraszajcie pociotków, wujków na sobote rano. ogarniecie na perłowo w chałupie a później jak Bóg przykazał zjecie posiłek. Bratowej dajcie spokój. Nie jej wina,że Wy pucujecie w sobotę a nie np. w srodę. W sobote bratowa zajmuje sie Twoim bratem, synem waszej matki ;) pieści, dotyka, .... ale co Ty tam wiesz hahahah

Gość malina2890347
Poszłam do nich chwile temu wygarnąć bratowej że odsuwa ich od rodziny. I co ja zobaczyłam-ona klęczała na podłodze i brała mu penisa do ust! Przeciez to nie po katolicku! Seks to jest seks a nie sprawianie przyjemności ustami!. Jak mnie zobaczyla to odskoczyła od mojego brata a on na mnie nawrzeszczał! Ze dlaczego ja nie pukam. a przecież u nas się nie puka :( ja nawet do łazienki jak tato się myje wchodzę bez pukania :(

Gość malina2890347
Co teraz? Tak się zgorszyłam...że chyba będzie mi się to sniło. Az mnie trzesie ze oni robia takie wulgarne rzeczy! Jak mój narzyczony chce ręke położyć mi na kolanie to się odsuwam. Po slubie tez nie zamierzam spełniać zwierzęcych instynktów. Seks jest po to aby mieć dzieci i być rodziną a nie się zaspakajać:( tak mowi kościół i wstyd mi ze mój brat wyrósł na takiego zboczeńca :(!

Gość hiphop4
buahahahaha. Wiesz,ze musisz iść teraz do spowiedzi? rozgrzeszenia nie dostaniesz!! bedziesz zyc w grzechu. Takie rzeczy-akty oglądać ! a wstydź się.

Gość malina2890347
To nie jest śmieszne:( seks jest taki piękny jak się go uprawia w łóżku w pościeli i w nocy! Ludzie którzy postępują jak oni po prostu mieszają go z błotem.. Jak zwierzęta-smutno mi że moja bratowa brata sprowadziła na złą drogę-pewnie to jej zasługa że on tak się zachowuje. Muszę to wszystko powiedzieć mamie-oj ona zadowolona nie będzie. Nie tak go wychowała. Myślałam że dało coś chodzenie rodzinne do kościoła, codzienne modlitwy na dobranoc i rozmowy z księżmi. A taka baba wszystko zepsuła.

Gość gość
Jak kąpiecie się to też razem? Ty matka i bratowa

Gość hiphop4
Wydaje mi się,że to brat sprowadził Twoja bratową na te "brudne tory" :P Skąd ta biedna kobieta wiedziałąby jak to robic? ;) Pokaż z nażeczonym jak te sprawy powinny wyglądać, ew, matula z tatulem też niech pokażą jak to robią. Skąd oni mogą wiedzieć.

Moja droga jeśli piszesz prawdę to zgadzam się z tobą w 100%. Twoja bratowa nie ma do ciebie szacunku i do twojej rodziny. Co jej przeszkadza żeby pracować razem?

Gość RUSSIANgirls
Chyba nie powiecie, że to normalne, zeby jedna rodzina ogladała ten sam film przez ścianę, zamiast razem. " - DLA MNIE TO NORMALNE. CHCĄ POBYC RAZEM, WE DWOJE. DAJCIE IM SPOKOJ....

Gość gość
no jakbym czytala o sobie .......mieszkam w domu meza ,ktory dostal od rodzicow ,my na gorze ,tesciowa ,brat i siostra meza na dole i oni mysleli ze wszystko bedzie razem......a ja jak wracam z pracy to tez chce posiedziec troche z mezem i dziecmi pogadac o swoich sprawach ,a nie ze caly dom o wszystkim wie.Dla mnie autorko to ty jestes dziwna nie bratowa -dajcie im zyc wlasnym zyciem.A ty autorko masz meza ?bo nie doczytalam -jesli tak to co on na to wasze wspolne biesiadowanie?

Gość malina2890347
No właśnie! Ja nie wiem jak oni mogli :( to okropne, aż mi się jedzenie cofneło z wspólnej kolacji i zwymiotowałam .Jakbym miała mojemu mężowi wziąć penisa do ust chyba bym zemdlała. Przecież to okropne obleśne i penis po całym dniu musi cuchnac :( Katolicyzm wpajany mojemu bratu naprawdę wyparował. Kąpiemy się nie razem ale aby było bardziej rodzinnie najpierw kapie się mama potem w tej samej wodzie ja i tata potem.Co w tym dziwnego? Zawsze tez pracowało jadło i sprzatalo się tu razem, a teraz? odkad bratowa się przeprowadziła to caly nasz rodzinny system się rozpada:(

Gość tyyyyyyy
ty pier....dolnieta wariatka jesteś

Gość tyyyyyyy
ty pier.....dolnięta wariatka jesteś

Gość hania gosc
a moze autorka z mamuska szukaja sluzacej zeby im sprzatala?nie rozumiem dlaczego bratowa ma wam sprzatac?

Gość prowokacyjna gosciowa
niezle baji opowiadasz........ide spac

Gość gość
Po tym ostatnim wpisie,dochodze do wniosku ,ze to prowo.ale szczerze usmialam sie:-) Chyba nie ma sensu dalej sie produkowac,ze to bardzo dobrze ,ze mieszkaja oddzielnie,ze wejscia sa oddziejne,ze gotuja ,sprzataja,piora odzielnie.!!!!!!!!!!!

Gość malina2890347
Mój tato to nawet kiedyś nie zakładal drzwi w łazience i WC ale od kilku lat już zrobił bo zimno było w łazience jak ktoś się mył:) Dalej nie mogę przestać myslec o tym co zobaczyłam. Czuje się okropnie. Jakbym zgrzeszyła :(

Gość hiphop4
idź się krzyżem walnąć przed ołtarz :P moze Ci sie polepszy samopoczucie

A mój mąż wrócił 4 godziny temu z pracy. Zjedliśmy razem po bożemu obiad, po czym zaciągnął mnie prawie siłą do łazienki :D Tam była wanna pełna wody, pachnących olejków i płatków róż! :D Mąż (PRAWIE ŚRODEK DNIA) zdarł ze mnie ubranie i wrzucił do wody, po czym sam wskoczył, a mnie aż się w głowie zakręciło od patrzenia jak się rozbiera i jak jego przyrodzenie stopniowo w górę leci... Nie mogłam wytrzymać, wzięłam do ust jedo "małego", i aż 69 wyszło. Jak się wymasowaliśmy i wykąpaliśmy zaniósł mnie jeszcze mokrą do sypialni i tam robiliśmy tak niegrzeczne rzeczy, z PREZERWATYWĄ w roli głównej:D SEKS trwał 3 godziny... Że nie wspomnę, jak mnie skrępował i posuwał tak szybko, że jeszcze trochę a jajniki by mi wyskoczyły :D Miałam wielką przyjemność (dla autorki: ORGAZM) 4 razy... I dzieci z tego raczej nie będzie... Przeczytałaś Malinko? To teraz masz 2 grzechy :D

Gość gość
hahahaha, niezłe prowo. Powinnaś bajki zacząć pisać, może na tym zarobisz. Początkowo ci wierzyłam ale jak zaczęłaś pisać o tym seksie to już mam pewność, że ci się nudzi dziecko i wymyślasz głupie tematy dla zabicia czasu ;)