Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test negatywny - brak okresu

Polecane posty

Gość gość

zrobilam dwa testy z rana oczywiscie - negatywne, brak okresu nadal, jest tydzien po planowej miesiaczce wiec raczej wiarygodne powinny byc? Czy to ciaza? a jesli nie to czym moze spowodowana taka obsuwka?

Gość gość
bardzo prosze o odpowiedz

Gość tak to ciaza na 100%
idz do apteki i kup kwas foliowy. Nie musisz isc do ginekologa ani na krew, w koncu ja ci juz powiedzialam, ze jestes w ciazy wiec dbaj o siebie, za 8 miesiecy urodzisz dziecko.

Gość gość
pop...szyły ci się hormony tez tak miałam, 57 dni bez @.Wywoływany luteiną.

Gość gość
mi test wyszedł cien cienia 6 dni przed okresem ; zobacz pod swiatło moze jest słabiutka kreska a badasz szyjke macicy jak tak to przed okresem jest nisko i oblepiona taka mazia bezbarwna a jak to ciaza to jest taka niewyczuwalna tak jakby miała sie wchłonoc

Gość gość
zrób test za kilka dni jeżeli nie dostaniesz okresu. Mi czasem okres spóźniał się tydzien a raz 2 tygodnie przez upały, stres, przeziębienie. Kolezance okres się spóźniał ponad miesiąć. Brała tabletki na jgo wywołanie.

Gość gosc99999
3 testy negatywne, okres powinien byc od 8 dni teoretycznie, bo ostatnio dostalam w 32 dniu cyklu, partner nie skonczyl we mnie, ale to kropelkowanie... jakis tydzien temu pobolewaly mnie piersi, teraz zauwazylam ze mam sporo sluzu i bol podbrzusza jak przed okresem, co myslicie? ja juz nie wiem

Gość jjik
Mi sie spoznial kiedys miesiac i bylo ok, kwestia organizmu

Gość gość
nadal nie ma okresu... 3 testy negatywne czy nawet 4 juz :/

Gość gość
Pierwszy raz miałam opóźnienie aż 5 tygodniowe. Byłam już pewna, że to ciąża, ale testy wyszły negatywnie 2 tygodnie po, 3 tygodnie po, dwa dni później bthcg też negatywnie, 4 tygodnie po, i w końcu 5 tygodni po wizyta u gina - dostałam luteine na wywołanie bo ciąży na pewno nie ma.

Gość gość
ale to mozliwe ze w tak mlodym wieku - 21 lat takie akcje sie dzieja, tym bardziej po raz pierwszy...

Gość goscc
tragedia, ciagle nerwy do lekarza trudno sie dostac :/