Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolek Zdun

przeczytałem dzisiaj w fakcie historię Huberta Urbańskiego, że żona zabrała

Polecane posty

Gość Bolek Zdun

dwoje dzieci i się wyniosła, podobno odeszła od Urbańskiego z powodu materialnego, gdy Urbański był gwiazdą TV TVN i miesięcznie wyciągał 100 tyl. PLN plus reklamy to było wszystko gites i żonę Urbańskiego spoko było stać na wynajęcie sprzątaczki, gdy Urbański stwierdził, że 'forsa to nie fszystko' i chciał więcej czasu rodzinie poświęcić to dochody się skurczyły do 30 tys. PLN miesięcznie i żona Urbańskiego powiedziała, że za takie grosze nie da się żyć, spakowała i odeszła , - notabene , kilku moich kumpli też ma podobny problem, żony odeszły od mężów właśnie z tego powodu, 'za mało zarabiasz i jesteś mniej niż zero, więc odchodzę' , sprawy rozwodowe są z powodów ekonomicznych, kobieta wnosi o alimenty od byłego męża i podaje kwotę 3000 PLN albo 4000 PLN , często się dogadują i kobieta dostaje 3000 PLN 'na waciki' , a mnie nurtuje jeszcze jedna sprawa, trochę podobny jestem z wyglądu i charakteru oraz osobowości do Huberta Urbańskiego , trochę młodszy ale szpakowaty, prawie siwy jak Hubert, czy facet w stylu Hubert Urbański podoba się kobietom, czy kobiety tylko liczą na kasę 'szpakowatego' ?

Gość gość
ciekawe, a jak odeszła od niego to co? będzie bogatsza? bzdura wymyslona przez kolorowe tabloidy. a dla mnie urbanski to jest asexualny, nie wiem jak z nim w ogole mogla sypiac.

Gość brzózzzka
Mi się podoba z wyglądu ale nie sądzę że jesteś do niego podobny. Dobrze mu tak, że żonka odeszła :)

Gość Bolek Zdun
no dobrze, a jak powinien wyglądać facet seksualny skoro uważasz, że Urbański jest aseksualny ?

Nawet gdyby ten pan miał worek złota i kasy nigdy w życiu bym nie zamieszkała z tym gościem.Zarozumiały d*pek; dawniej gdy zapuscił brodę wyglądał jak kloszard! Tragedia! Pieniądze szczęścia nie dają,ale gdy ich nie ma też dobrze nie jest,ale bez przesady?

Gość Bolek Zdun
i teraz, gdzie jest rozsądek i rozum kobiety ? Urbański wyciągał miesięcznie 100 tys. PLN. pracował dla rodziny , zrezygnował z tej kasy aby więcej czasu poświęcać dla rodziny , okazało się że to zły plan ponieważ żona i tak odeszła , w sądzie rodzinnym pani Sędzia przeczyta wyrok, że na dwoje małoletnich pozwany Hubert Urbański musi co miesiąc na rzecz małoletnich zapłacić kwotę 3000 PLN na ich utrzymanie , i dlaczego żona Urbańskiego nie chciała jego 30000 PLN a wybrała odejść od męża , czy kwotą 3000 PLN będzie usatysfakcjonowana , chyba będzie skoro odeszła

Gość brzózzzka
już tak tego nie przeżywaj bo się nabawisz wrzodów żołądka :)

Gość gość
może nie opuszczał po sobie klapy w klozecie a swoją drogą, kogo to obchodzi dlaczego się rozstali? mieli swoje powody i ok.

Gość gość
Moim zdaniem Urbański to przystojny mężczyzna,ale ja również jestem materialistką :P Tylko,że nie mam,aż takich wymagań i przy 30 tys na miesiąc byłabym szczęśliwa.

Gość Bolek Zdun
na podstawie historii związku Huberta Urbańskiego chcę poruszyć aspekt i temat społeczny, dlaczego coraz częściej kobiety uciekają od facetów, którzy dbają o rodzinę i pracują , zarabiają spore pieniądze , są z rodziną a kobieta mimo wszystko uważa, że jest ŹLE i odchodzi od faceta , szuka nie wiadomo czego i w końcu najlepiej się czuje z kloszardem, który wybiera w śmietniku złom i pije na śniadanie 'wisienkę' za 5 zł. i narzeka na swojego Ex, że to był idiota

Gość Bolek Zdun
My faceci uważamy, że kobietom coś się poprzestawiało w głowach i błądzicie, nie wiecie dokładnie czego chcecie, ostatnio media się rozpisywały na temat związku Piotra Adamczyk, ożenił się być może na złość Czartoryskiej, która jego nie chciała ale chciał być rodzinny i być ojcem nie swoich dzieci , też ŹLE za chwilę będzie rozwód z madame Kate

Gość gość
urbanski ejst ohydny, odpychajacy, zero sexapilu i tu rzeczywiscie baba mogla poleciec tylko na jego kase ale tez nie rozesadzajmy , jesli dostanie 3 tysiaki a moglaby miec 30 na miesiac to roznica

Gość gość
ostatnio media się rozpisywały na temat związku Piotra Adamczyk, ożenił się być może na złość Czartoryskiej, która jego nie chciała xxx przecież to Adamczyk zostawił Czartoryską a nie na odwrót!! swego czasu gazety duzo pisaly o tym ze on nie chce sie ustatkowac, a ona czeka.

Gość gość
bolek zdun wy faceci chcecie piekne kobiety, zrobione a kobiety nie moga od was juz niczego wymagac tylko brac do niczego niezdatnego wylysialego , grubego bolka?? buahaha b***h please!!

Gość gość
Bo to jest tak. Kobiety chcą być niezależne, feministki a jednocześnie być utrzymywane przez bogatego faceta. Mężczyźni chcą mieć kobietę w typie biznes woman z urodą lalki barbie, dziwkę w łóżku, damę na salonach i co by gotować umiała jak Magda Gesler i sprzątać jak Małogośka Rozenek. I to się jakoś nie zgadza, i są problemy w związkach.

przystojny- żal mi, że go zostawiło szmacisko...ale on ma drugą żonę, o tej drugiej mówisz??

Gość brzózzzka
Bolek Zdun nie czytaj tych brukowców. Zajmij się lepiej własnym życiem, dobrze Ci radze :) Nikt nie wie tak naprawdę jak było w ich małżeństwie. Brukowce zawsze coś wyolbrzymiają.

Gość brzózzzka
Zresztą, Bolek siedzisz na damskim forum, wyczytujesz jakieś ploteczki z brukowców i portali plotkarskich... Zastanów się nad sobą lepiej :)

Dlatego przed malzenstwem podpisujcie intercyze;) klopoty odchodza

Gość Bolek Zdun
faceci się starają, chcą jak najlepiej dla rodziny a kobieta i tak ma faceta w zadzie, pakuje manatki i się wynosi , dlaczego tak jest, czy to moda aby się pochwalić koleżance , że już mam czas tylko dla siebie i nie muszę wracać do tego gnoja ?

ale jestem rozczarowana...;-(( przykro mi strasznie...;-( dopiero co czytałam z nim wywiad o żonie i córkach... jest mi xle jak czytam o rozwodach...Adamczyk też sie rozwodzi, a miałam Galę z jego piękną sesją ślubną.... Vanessa rozstała sie z Johnny'm.... koniec świata nastąpi po rozwodzie Brada z Angeliną, wtedy popełnię samobója i porzucę marzenia o miłości

Gość gość
Bolek ale z ciebie pierdoła, facetowi to nie uchodzi. Przestań analizować historię życia Hubreta Urbańskiego. Zastanów się nad swoją.

Gość Bolek Zdun
jak wiecie tu na forum Kafeterii zagląda wielu facetów aby poznać poglądy kobiet, z resztą , taki był zamysł twórcy Kafeterii , czyli Marcin Brański ponad 15 lat temu założył forum dla kobiet aby poznać zdanie kobiet , i teraz co chcecie powiedzieć kobiety do swoich facetów teraz albo do facetów, których poznacie , jaką pierdołą saską musi być facet skoro odchodzicie od tego faceta aby z panem , który zbiera złom się zaprzyjaźnić i popija mamrota , - skoro wolisz kobieto Miećka, który na śniadanie wypija mamrota to pójdź od razu do Miećka a normalnemu facetowi, który normalnie zarabia normalne pieniądze nawet duupy nie zawracaj !

Gość brzózzzka
Bleee bleee ble ble BLLLEEE

jeszcze Przybylska z Bieniukiem musza się rozstać, ewentualnie Steczkowska z Myszkowskim. Więcej par na myśl mi nie przychodzi jak na razie...Urbańska ze swoim....nie wiem teraz jeszcze kto, ale nic mnie tak nie osłabia jak rozwody

Gość gość
dvfds

Gość Bolek Zdun
gdy Komorowski zakończy prezydenturę to Anna Komorowska wyśle swojego byłego na kopach w zadek do pałacu w Wiśle aby tam Bronek uczył się skakać na skoczni narciarskiej i niech połamie nogi , a co zrobi żona Tuska ? Donaldinio zostanie wysłany na pola truskawkowe w okolice Tczewa i ile tam zarobi zbierając truskawki na polach to jego a wypłatę i tak musi oddać żonie aby nie trafić w szpony Angeli Jak wiadomo Jarek nie ma żony, więc jego punkty rosną teraz , Lech Wałęsa za posiadanie nazwiska i tak swoje zarobi i Danka już wie jak dobrze kasę zainwestować swojego męża za zyski z filmu Wajdy bez autoryzacji jej męża Maciej Lis chyba docenia co ma w domu , więc o rozwodzie cichosza ale Fibak ma już pomysł na rozwód i za moment rakietę zmieni na młodszy model a Stolorz ma dość tego nazwiska , szuja teraz krótkiego, może będzie się za moment nazywał LEW albo Lewatyw, tego jeszcze nie wiadomo .