Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 33

Siostra męża chce kasy za opiekę nad moimi dziecmi czujecie!!!!!

Polecane posty

Gość Martuszka4238
ciekawe kto zgadza się z twoimi poglądami ksiądz? Słuchasz radia Maryja?

Gość asia4680
Coraz głupsze te prowokacje.

Gość gość
Ja osobiście zajmowałem się siostrzeńcami za darmo przez ponad 2 lata jak kończyłem szkołę średnią. No ale fakt ja jestem facetem to może inaczej to widzę. Kobieta nic bezinteresownie nie zrobi raczej.

Gość ciekawa bardzo
A dlaczego nie chcesz jej zapłacić za pracę? A ty chodząc do pracy robisz to dla idei czy dostajesz za to wynagrodzenie?

Gość gość
Sługusa szukasz? Młoda dziewczyna ma wychowywac Twoje dzieci za free?? Poswięcac im swoj czas. Jest dorosla. Co z tego, ze nic nie robi?? Jej sprawa. Nie powinnismy wyslugiwac sie rodziną za darmochę. Nie można być takim dusigroszem.

Gość kotka,nie dotarło do ciebie
co za bezczelność myslisz ,że ktoś bedzie za darmochę bawił twoje rozwydrzone bachory?Jeszcze masz czelnośc się dziwić ,ze chce za to kase,jesteś bezczelna ! I goowno cię obchodzi kmiocie ,że ona nic nie robi i siedzi w domu,to jej sprawa dzieciorobie

Tak słucham Radia Maryja bo wiem co jest słuszne i odpowiednie. Nic ci do tego. Czy to kolejany atak na katolików? Nie będę z tobą wchodzić w dyskuje bo dla mnie nic z sobą nie reprezentujesz.

Gość gość
Narobic dzieci, a potem problemy stwarzac rodzinie i jeszcze miec pretensje, bo dziecmi księżnej nie ma się kto zając.

Tak, to jednak Malina z "Moja bratowa nie chce pomagać w domu" :D :D :D

Gość Wielki Gość
Kotka idiotko poznała się na Tobie rodzina męża. Ty pasożycie na garnuszku rodziców siedziałaś do 27 roku życia, też nigdzie nie pracowałaś i nie studiowałaś! Jak na wesele szwagra kupiłaś chińskie talerze za 70 zł to szwagierce pewnie jakieś badziewia ze sklepu wszystko po 4,5. Wielka z Ciebie cwaniara, myślisz że będziesz z każdej strony ciągnąć i wszystkimi się wysługiwać. Tłumoku bez szkoły.

Gość gość
Kotka wczoraj twoj maz lizal mi szpare..tak sie przyslal ze mialam 3 orgazmy..szukuj sie na rozwod, bo powiedzial ze jestes kloda, rypiesz sie od swieta i tylko pod koldra przy zgaszonym swietle, a ze mnie jest petarda;D

Gość a jaka wredna
dawno tu nie pisała taka kretynka ,jak ta cała kotka,toż to tłumok nad tłumokami,haaaa

Sluchaj Kotka, siora mojego chlopaka ma rozwydrzoną, 4letnia corkę, mieszka u rodziców, jak przyjezdzam do mojego chlopaka, to ona robi wszystko, by mi tego bachora wcisnąć. Ja nie mam obowiązku sie nim zajmować, jeszcze za darmo, w*****a mnie to, bo ta mala sie nie slucha, ciagle wrzeszczy, więc doskonale rozumiem twoją szagierkę. Masz dzieci? To twój klopot i obowiązek. Nikt nie bedzie za wolontariusza robil, jesli nie chce. Mamy takie czasy, ze za darmo to nawet w morde nikt ci nie da, wiec nie udawaj zdziwionej.

Gość Martuszka4238
Kotka czy chciałabyś uczestniczyć w orgii gdzie ks. Rydzyk będzie na ołtarzu w twoja zimna c... Wchodził na oczach innych wyznawców radia Maryja? Będziesz wybrańcem cena za ta przyjemność to 599,00 PLN w cenie promocyjnej? Jak z tymi lodami Kotka umiesz zrobić?

Gość Martuszka4238
Jaka masz technikę obciągania? Czy maz spuszcza się do twojego kociego pyszczka? Czy tryska ci na twarz

Gość niunka bunka
Zgadzam się z Kotka dziewczyna ma niepowtarzalna szanse pomoc i nauczyć się bycia matka a kto jej w tym lepiej pomoże jak nie doswiadczona kobieta która jest zaradna madra matka wyniesie mnóstwo dla siebie. Kotka pewnie będzie też pomocna dla niej udzieli rad. Nie czepiajcie się jej, ma racje. Dlaczego ma nic nie robić rodzinie należy pomagac. Tym bardziej ze siedzi w domu

Gość MaturaToBzdura
Kotka 33 która stwierdziła że jest syf u jej znajomych?

Gość gość
Kotka, odpowiesz mi na pytanie? Karmilas piersia? Jakie masz zdanie na ten temat?

Gość Norwegia Norwegia
kotka jest psychiczna, mowie powaznie. z takim roszczeniowym podejsciem, przekonaniem ze to nic takiego i MA w okreslonych godzinach w okreslone dni opiekowac sie twoimi dziecmi to nawet gdybym chciala popilnowac dzieci to bym tego nie zrobila. wogole w weekendy ma pilnowac dzieci bo co? bo siedzi na garnuszku u SWOICH rodzicow, nie u twoich. zenada

"Kotka 33 Chciałam aby w takie dni jak wtorek, piątek i niedziele siostra męża 20 lat nie idzie na studia i siedzi w domu. Pomogła nam w domu tzn posprzątała, zaopiekowała się dziecmi. Na jakieś 4 godziny dziennie." a o moj boze ;-) ale skonczona z ciebie egoistka - twoje plany i wszyscy maja sie dostosowac;-/ to ja ci powiem tak mam na glowie wazny projekt w pracy - uwzam ze pani ktora sprzedaje gazetki w kiosku na dole nudzi sie i moglaby w miedzyczasie achociaz zajac sie obrobka daneych dla mnie (bo to prosta i czasochlonna robota), mi to by wiele ulatwilo a jej .....a co mnie ona obchodzi;-) ;-) ;-) ;-) ;-) takie preznetujesz myslenie a Ona wyskoczyła ile dostanie. Aż było mi głupio. No dziewucha 20 lat siedzi w domu. Przecież jakieś 30 zł na jakieś swoje potrzeby dostałaby ale nie!!!! " a jej czas, jej sprawa, jej wymagania! ;-) a ty jako proszaco-zabiegajaca musisz sie dostosowac, as easy as it is;-) a Ona chce więcej. Jak powiedziałam to mojej siostrze i mamie to odpowiedziały daj palec a będzie chciała całą rękę Nie jestem Lemingiem! Alleluja i do przodu" a zeby deal zostal zawarty obi strony musza miec w tym interes - a nie tylko jedna, as easy as it is;-)

Gość gość
Jak chcesz komuś zapłacić 30 zł to daj anons w prasie-zobaczymy ilu chętnych znajdziesz....., nikt nie ma obowiązku ci pomagać - no może mamusia z siostrunią-czemu ich o to nie poprosiłaś - jesteś beznadziejnie pusta i sama robisz ferment a potem się dziwisz.

Gość jak to nie prowokacja
to straszna bezczelność i nietakt wykorzystywać kogoś za darmo :///

nawet jesli to prowokacja - to dobrze sie stalo;-) bo w realu nie brakuje takich osob i sytuacji czsaem, ze komus sie wydaje ze jego potrezby sa wzaniejsze;-)

Gość Norwegia Norwegia
wlasnie niech idzie do swojej matki albo swojej siostry,a nie organizuje wolny czas siostrze jej meza. maz kotki bardzo zle wybral, kotja napewno w innych kwestiach tez ma takie podejscie. jeszcze jej zal d*pe sciska ze siostra meza siedzi na garnuszku SWOICH rodzicow, a co ja to obchodzi? kotka sierota nie jest, ma swoich rodzicow, niech tez idzie i siedzi u nich na garnuszku (jak jej pozwola) :)

Gość Maaasakryczna baba
Właśnie umieram ze śmiechu..... Rozbawiłaś mnie do łez normalnie. Kto ci daje prawo do WYMAGANIA opieki nad TWOIMI dziećmi KOMUKOLWIEK . Nawet twoja matka NIE MUSI tego robić jeśli nie ma ochoty. Boże co za szczyt wiochy i bezczelności..... Bez komentarza. Siostrze męża gratuluję asertywności.

Gość gość
autorko chyba sie pomyliłaś o jedno zero ;)

Gość 545
Pilnowałam kiedyś dzieci przez rok u kuzynki. Płaciła mi 800 zł na miesiąc. Wolała mnie, znajomą osobę, niż obcą babę. Rodzina to jedno- a interesy to drugie. I powiem wam że pilnowanie dzieci to gorsza harówka niż praca ekspedientki jaką teraz wykonuję. Nie dziw się że siostra zapytała o cenę. Obcej byś zapłaciła, a swój to ma robić to samo za friko?