Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka 33

Siostra męża chce kasy za opiekę nad moimi dziecmi czujecie!!!!!

Polecane posty

Gość Kotka 33

Chciałam aby w takie dni jak wtorek, piątek i niedziele siostra męża 20 lat nie idzie na studia i siedzi w domu. Pomogła nam w domu tzn posprzątała, zaopiekowała się dziecmi. Na jakieś 4 godziny dziennie. Ona wyskoczyła ile dostanie. Aż było mi głupio. No dziewucha 20 lat siedzi w domu. Przecież jakieś 30 zł na jakieś swoje potrzeby dostałaby ale nie!!!! Ona chce więcej. Jak powiedziałam to mojej siostrze i mamie to odpowiedziały daj palec a będzie chciała całą rękę

Gość burza idzie
0/10

Gość gość
dziwisz sie .Słyszałęm nawet że rodzic musiał spłacać włąsnego syna, za mieszkanie , to juz parodia, cóz za pazerność, ludzka

My za każdym razem kupowaliśmy jej coś. Już nie powiem że stała się pyskata. Dzieci na wakacje jadą na wieś do moich rodziców. Będziemy remontować górę mogłaby pomóc

Gość gość
a to zła dziewucha ;)

My za każdym razem kupowaliśmy jej coś. Już nie powiem że stała się pyskata. Dzieci na wakacje jadą na wieś do moich rodziców. Będziemy remontować górę mogłaby pomóc

Gość gość
Za sprzatnie i opieke nad dziećmi w Wawie to bedzie koło 20 zł za godzinę, i miałabys dobrze, że robi to rodzina a nie jakaś obca kobieta, powinnaś poza tym wspomóc te dziewczynę, skoro nie ma pracy, a jest z rodziny. Jeśli chcesz za darmo opiekunke, to ty zostawaj w te dni w domu i sprzątaj i opiekuj się wlasnymi dziećmi. Proste

Gość gość
a dlaczego miałaby to robić za darmo? Za 30 zł chcesz dobrej opieki dla czegoś co powinno być dla ciebie najdroższe? Ty byś sie zgodziła pilnować czyjes dzieci za 30 zł? Bo ja na pewno nie. To twoje dzieci a nie jej i ona nie ma obowiązku nimi sie zajmować. Znajdź opiekunkę i zaproponuj jej tyle to spyta czy masz równo pod sufitem :(

To jest rodzina i jest ich ciocią. Nie cały czas!!! Czasem na telefon. Siedzi w domu nic nie robi. Tak to zawsze może pomóc. Nic by jej nie było.

A coś Ty myślała?Dziewczyna ma 20 lat, a w tym wieku spędza się czas z rówieśnikami,a nie na pilnowaniu Twoich dzieci.

niech siedzi w domu to jej sprawa i nie ma obowiazku sie waszymi dziecmi zajmowc tylko dlatego ze pracy nie ma.moze ma co innego w planach?

Gość gość
a jakie ty masz prawo rozporządzać jej czasem??? to TWOJE dzieci i twój obowiązek dopilnować ich a nie szwagierki. Może lubi nic nie robić a tobie nic do tego. Ciekawe czy ty byś wzięła odpowiedzialność za czyjeś życie w czasie tych 4 godzin za darmochę. No trzeba mieć tupet, żeby wymagać od niej opieki, bo coś tam :(

Gość cetcet
Nosz k***a a czego ty sie spodziewalas?? ze mloda dziewczyna w weekendy bedzie ci sprzatala dom w czasie kiedy ty bedziesz odpoczywala z mezusiem?? Co z tego ze rodzina? Wysilek i czas ten sam jak w normalnej pracy. Ja bym byla bardziej zbulwersowana na jej miejscu...

Gość Martuszka4238
Post z d.... Świadczy o pazerności autorki która juz pokazała klasę zakładając temat o tym ze kupiła szwagrowi na ślub badziewny zestaw obiadowy za 100 idąc w 4 osoby, gdzieś tam też udzielala rad w stylu jestem chytra i zjem G... Spod siebie. Z twoim podejściem siostra powinna zapier... Za darmo Przy twoich na górach plodzonych po Bożemu przy zgaszonym świetle i oczywiście po slubie. Zastanow się posprzątać, ugotować dopilnować dzieciaki po 4 godz dziennie szukasz frajerów, 30 zł na potrzeby 20 latki ? Chyba pierwszoklasisty, zatrudnij nianke zobaczysz ile to kosztuje, rodzina moze i by pomogła ale ty jesteś zachlanna su.... Pewnie sie na tobie poznali, a jak nie pasuje to zagon bachory do remontu Oj Kotka rodzina męża pewnie cię nienawidzi

Po pierwsze po raz koljeny nie masz prawa mnie oceniać! Nie chce jej wykorzystywać. Tylko prosiłam o pomoc. Dziewczyna może się wyrobić się jako matka. Nauczyć się czegoś. Więcej jej da osoba doświadczona niż jakaś koleżanka. Ma całą sobotę, niedzielę na balowanie. To nie moja sprawa, ale jak siedzi na garnuszku rodziców może pomóć czy źle mówię?

Gość Martuszka4238
Nic z siebie nie dajesz tylko chcesz brać jesteś egoistką. Dla ciebie liczysz się tylko ty i twoje bachory i każdy powinnien was podziwiać dawać wam wszystko uslugiwac. Nic z tego frajerko ciekawe co jej kupowalas śledząc twoje wypowiedzi to pewnie długopis lub podpaski z biedronki. Gratuluje gustu te sukienki z linków mówią wszystko WIESNIARA :-D:-D:-D:-D hihihi i BEZGUSCIE

Gość hiphop4
Bardzo źle mówisz. A moze ona sobie dorabia przez net? co ci do tego co z własnym czasem robi. Weź męża zagoń do pilnowania dzieci a nie się innymi chcesz wysługiwać.

Gość Martuszka4238
Co cię obchodzi na czyim garnuszku jest? Na twoim nie wiec nie ma żadnego powodu zapier... U ciebie na służbie, 30 zł wolne żarty, Wyrobić się jako matka jasne super doświadczenie bez tego będzie lepsza od ciebie prostaczko z " mężem na stanowisku"

Gość Martuszka4238
Ona nic nie musi , a jedynie moze a jak widać nie chce wiec G... Zrobisz jej. Współczuję jej szwagierki, a poza tym nie będziesz dysponować czasem dorosłej kobiety. Kotka robilas kiedyś loda mężowi?

Ty normalna jesteś? Ona ma być zaledwie 3 godziny to góra! Nie 8 godzin. Praca taka jak zbudowanie czegoś z klocków czy poczytania dzieciom jest jakimś wysiłkiem? Ty mówisz poważnie? Przecież jak ciebie słyszę to nie wierzę że takie osoby chodzą po świecie? Ty masz dzieci czy też jesteś na garnuszku rozdziców? Dziewczyna która nic nie robi i jest na garnuszku rodziców jest zwykłym pasożytem.

Gość gość
ciekawe, czy Ty byś tak chętnie siedziała z cudzymi dziećmi.

Gość Martuszka4238
Ty jesteś pasożytem a nie szwagierka ty jej nie utrzymujesz, ja mam dziecko pracuje a ty siedzisz w domu cale dnie na Kafe się udzielasz , a maz w pracy po pracy sponsoruje pewnie jakas mloda bo w domu ma paszteta i zrzedzaca babe. Robilas kiedyś loda mężowi?

Gość Martuszka4238
Pewnie płaci jej za sex bo ty jesteś zimna kłoda z nieogolona c...

Gość co za bezczelność
myslisz ,że ktoś bedzie za darmochę bawił twoje rozwydrzone bachory?Jeszcze masz czelnośc się dziwić ,ze chce za to kase,jesteś bezczelna ! I goowno cię obchodzi kmiocie ,że ona nic nie robi i siedzi w domu,to jej sprawa dzieciorobie

Gość Martuszka4238
Robisz loda mężowi? Odpowiedz prosze

Gość gość
u nas corka moja zajmuje sie jej chrzestna i oczywiscie ze jej place bo pracuje 5 godz dziennie i normalnie jej place . A doswiadczenie zdobedzie jak sama matka zostanie dobrze wiesz ze dzieci swoje darzy sie nie do opisania uczuciem a co innego kogos dziecko ,nawet z rodziny .

Gość Martuszka4238
Próbowałaś kiedyś? Czy on lize ci c*pke ?