Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie może zabawkę Furby?

Polecane posty

Gość gość
U nas nadal na topie (od świąt) ;) zabawka jest super! Jednak dziecko musi dojrzeć do tej zabawki i musi być cierpliwe. nasz gada już po polsku chyba wszystko

Gość sprzedawczyk
ja wystawiam na allegro i podam link za 150-200 zł używany ,ale bardzo dobry stan orginalne pudełko oraz paszporcik ze wskazówkami .Furby jest biały

Gość gość
Juz dawno nie jestem dzieckiem a Furby'iego mam :-) I nie rozumiem tych nieprzychylnych komentarzy. Mi sie pdoba. Jakbym byla dzieckiem to nosilabym go ze soba wszedzie. fajna zabawka. Cena - jak to cena. Dla Polakow wszystko drogie. Na zachodzie ujdzie. Wiec zalezy jak sie na to patrzy.

Gość gość
Mój syn dostał pod choinke, bawił się nim tydzień obecnie lezy w kartonie, chyba go sprzedamy bo szkoda by tak bezużytecznie leżał.

Gość nati7117
ja mam kupiłam dużego za 200zł na olx

Gość sami_1988
mam furbiego corka bawila sie nim praktycznie caly czas baterie pozeral jak diabli tydzien nie pochodzil juz byly potrzebne nowe baterie, pozniej chwilowo o nim zapomniala wlozylysmy w niego nowe baterie i juz okazalo sie ze cos jest nie tak nie dziala normalnie ma opoznione reakcje i nie reaguje za kazdym razem na dotyk wiec zabawka na rok i koniec paragon zgubilysmy ale radosc z zabawki ogromna

Gość gość
Zdecydowanie nie polecam, ta zabawka to porażka i marketingowa ściema. Kupiliśmy rok temu (2013) pod choinkę, po czym na zająca sprzedaliśmy na Allegro praktycznie nieużywany. Córka (5 lat) bardzo go chciała, po czym bawiła się nim może przez trzy dni, inne znajome dzieci które często bywają w domu również się tą zabawką prawie nie interesowały. Podstawowy problem to cena - totalnie nie adekwatna do możliwości zabawki, wcale nie ma ona "super zmiennej interaktywnej osobowości", przełącza się tylko co jakiś czas między kilkoma zaprogramowanymi schematami, nie ma totalnie znaczenia jak ją traktujemy, czy do niej gadamy itp. TO REKLAMOWA BZDURA!, zabawka zwyczajnie liczy czas od resetu pamięci i dodaje stopniowo do słownika polskie zdania, zmieniając co jakiś czas osobowość (losowo). NIE ROZUMIE CO DO NIEJ MÓWIMY, reaguje tylko na dźwięk udzielając przypadkowej odpowiedzi (rozróżnia jedynie muzykę od głosu - do muzyki tańczy). Dziecko nudzi się tym po kilku dniach! Aplikacja na telefon to nieużyteczna bzdura, do tego zawiesza się co kilka minut!!! jej posiadanie nic nie dodaje do marnej funkcjonalności tej zabawki. Wersja "Boom" niczym prawie się nie różni od edycji z 2013 roku, jedynie aplikacja w telefonie została zmieniona. Za te pieniądze i przy obecnej technologii, projektanci tej zabawki chyba zrobili sobie z nas jaja... -Gdzie jest możliwość podłączenia do komputera?!?! -Czemu nie można jej wykorzystać np. aby rano budził dziecko do szkoły -Może by tak jakieś wgrywanie nowych słów lub osobowości/zachowań, dogranie aby mówił imię dziecka !?!? - AKUMULATOR!!! albo chociaż możliwość zasilania z portu USB/ sieci TEGO TAM NIE MA, za prawie 300zł!!! żenada!

Gość jutrzenka83
Witam.właśnie zakupiliśmy córce na mikolaja furby jego osobowosc i czeka w szafie.Nie wiem jak będzie to wyglądało po rozpakowaniu prezenty ale młoda nawija przez rok ze o nim marzy.kupiłam na olx za 90zl. Wygląda jak nowy,w oryginalnym pudelku z gwarancja wiec myślę że było warto.Młoda należy raczej do długo zafascynowanych wymarzonym prezentami.podobnie było z pieskiem zmieniającym kolor.dostała go dobre pół roku temu na urodziny i do tej pory jak nie ma go w łóżku to jest afera.Myślę ze w.naszym przypadku prezent się sprawdzi.jak narazie ja stara baba razem z mężem odpalam to coś wieczorem jak młoda śpi i mamy niezły ubaw.m odwrócił go do góry nogami a stwór na to "oj niedobry człowiek"generalnie uważam ze fajna zabawka ale napewno,nie za 300zl.co prawda mam pieniądze ale jestem daleka od wydawania na zabawki takich kwot. Mam jeszcze pytanie Może się ktoś. Was orientuje czy,do tej wersji jego osobowosc jest jakaś apka na tel bądź tablet bo furby boom się nie łączy a wolała bym sprawdzić zanim,młoda rozpakuje prezent.pozdrawiam

Gość gość
A może warto się zastanowić,czy zabawka jest odpowiednia do wieku dziecka? To,że HIT nie znaczy ,że 3-4-5 latek będzie się nią bawił. Może stąd wynika problem rzucenia w kąt po paru dniach.Czasem warto coś schować i poczekać na odpowiedni moment.Dziwie się,że mamy kupują i sprzedają.A jeśli za rok,dwa dziecko dorośnie do opieki nad Furbym nie będzie Wam żal? Poza tym warto zainwestować w taką zabawkę,która nie tylko bawi,ale przede wszystkim uczy dzieci odpowiedzialności. A te złośliwe komentarze,są po prostu z czystej zazdrości.

Gość gość
Moj syn dostal czarnego , pobawil sie 2 dni i przestal , gra na konsoli bardziej go interesuje wiec furby pojdzie w dobre rece , oddam dzieciakom brata

Gość gość
Właśnie zastanawiam się nad zakupem Furby Boom. Mąż twierdzi, że to na pewno badziewie niewarte takich pieniędzy a ja mam wątpliwości? Czy 4 - latka zainteresuje się taka zabawka na dłużej?

Gość jutrzenka83
Ok wiec mogę się wypowiedzieć na podstawie własnych doświadczeń i obserwacji.Tak jak pisałam wcześniej młoda dostała furby na mikolaja, jak rozoakowala prwzent to myślalam ze dostanie zawał.miłość zagościła od pierwszego wejrzenia potrafi zrezygnować z ulubionej bajki na rzecz zabawy ze stworem. Karmi go sumiennie, zresztą robi z nim wszystko,odrabia zadanie,je obiad idzie nawet z nią do łazienki a jak idzie do Szkoły mi przypada zaszczyt opieki nad stworem ;) baterie jak narazie dają radę.apka tez fajna i tu ważna informacja ze względu na to ze musze wszystko rozpracowac poszperalam trochę na necie i się okazalo żeby apka działa poprawnie bez zapinania trzeba zainstalować chrome.jak do tej pory ani razu się nie zawiesiła. Oczywiście żeby nie było tak kolorowo to zauważyłam juz parę wad np w dobie blutoth można było o tym pomyśleć ponieważ często np jedzenie nie dochodzi do zabawki gdy jest zaglosno i można by popracować na łączności w zabawce za 300zl. Aha Jeszcze chciałam napisać co do zainteresowania może faktycznie młodsze dzieci tracą zainteresowanie moja ma teraz 5,5 roku wiec myślę że to odpowiedni wiek. Podsumowując u nas się sprawdziła ale na pewno nie dała bym 3stowy. Ale jak ktoś ma kasę albo umie szukać okazji tak jak ja to polecam z czystym sercem. W Razie jakiś putan zostawiam swoj email olcia83@gmail.com. Pisać może będę w czymś pomocna bo naprawdę dużo poczytałam o stworze ;) Pozdrawiam ola

Gość gość
Cześć. Ja Furbyego Jego Osobowość kupiłam córce na 6 urodziny w październiku, bo od roku marudziła. Oczywiście na początku było super, potem entuzjazm opadł. Natomiast młodsza niespełna 4 letnia córeczka bardzo się nim opiekowała. Cały czas męczy o swoje własne zwierzątko, więc postanowiliśmy jej kupić Furbyego Boom. Ma ponoć fajne aplikacje. Zastanawia mnie tylko, czy będzie jakoś kompatybilny z Jego Osobowością?

Gość gość
też sie zastanawiam nad zakupem, córka marzy ale tyle skrajnych opinii...

Gość gość
może mi ktoś powiedzieć czym się rożni wersja niemiecka furby od polskiej? nie moge znaleść na to pytanie w google,każdy pisze tylko o cenie zabawki :-(

Gość gość
czy ktoś mi powie czym się rożni wersja niemiecka od polskiej? dlaczego nie kupować niemieckiej wersji furby??

Gość gość
opolidw dziś [08:57 x Myślisz, że autorka rok czasu czekała na Twoją nędzną reklamę ?