Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ona

Panowie co się z wami dzieje?

Polecane posty

Gość Doświadczony przez życie
Ja akurat wiem co było nie tak i co zaważyło na naszym losie. Niestety dowiedziałem się zbyt późno. Niestety, wina leży po obu stronach.

Większość facetów tak ma.Są zbyt wyluzowani ba zaspokojeni i nawet w domu nie okazują takich dziennych czułości.Nie ma reguły sa wyjatki ,gdzie takich widzisz:)

U nas też takie "odruchy" zaniknęły, teraz żonie tego brakuje, ale to ona mnie ich oduczyła. A na zewnątrz, dopuki jeszcze razem gdziekolwiek bywaliśmy, robiliśmy pozór idealnej pary. Ale od dobrych kilku lat nigdzie nie byliśmy, z nikim (razem) się nie spotkaliśmy. Po prostu nie mamy na to czasu. A u nas w domu nikt nie był od 10 lat.

Zawsze wina leży po obu stronach,czasami ludzie mają ciężkie charaktery i nic z tego,ale kurcze żebym była jakaś nie wiem...gruba,zapuszczona baba która leży jak kłoda.Nie! na prawdę jestem atrakcyjna i zadbana,każdy mu zazdrości i mówią to wprost,nie jestem jakąś malowaną lalą,uwielbiam gotować.Wszystko jest tak jak powinno...więc co jest nie tak? :(

Mówiłem Ci już ,ze tak faceci mają i nic nie jest tak.Nie potrzebuja się "poświecać".Możliwe jest,ze są zbyt wrażliwi i dlatego nie,chcą takich zminimalizowanych czułości,które moga wyzwolić seks.A akurat nie maja ochoty . wolą np.w komp pograć.

150 --teraz w pasku zadań masz taka liczbe.Wykasuj ja i wpisz 180 czyli dodajac 30.

Gość Doświadczony prze życie
Ona, po prostu wzięłaś niewłaściwego faceta, który wcześniej skutecznie ukrywał jaki jest na prawdę. Jest wielu facetów (i wiele kobiet), którzy starają się, gdy chcą zdobyć partnera, a potem zaniedbują się, bo mają co chcieli i nie muszą się o to starać.

Gość rozżalonymąż
witam wszystkie panie :-),może opowiem jak to wygląda z męskiego punktu widzenia,mamy 10-cio letni staż,wcześniej znaliśmy się jakies 7 lat...na początku było super,rok po ślubie pierwsze dziecko-córka -wszystko ok,7 lat póżniej drugie dziecko-syn,do tej pory wszystko ok,zgodne szczęśliwe małżenstwo,zawsze starałem się zadbac o żonkę w łóżeczku...po drugim porodzie wszystko sie zmieniło-żona zaczełą unikać sexu,zaczęły sie kłótnie,po dwóch ,trzech latach takiego życia atmosfera była już nie do zniesienia...jak zagroziłem rozwodem,zmieniła antykoncepcję i teraz ma ochotę codzienie-tylko co z tego jak ja już nie mam...:-(,straciłem radość życia-nic mnie nie cieszy - ani budowa nowego domu,ani znakomita praca-dosłownie nic...pod koniec roku wpadłem w depresję...nie wiem co sie stało ale zupełnie straciłem ochotę na nią...-a Ona leży i czeka na trzęsienie ziemi -starałem sie przez tyle lat,zawsze Jej przyjemność była na pierwszym miejscu-ale po tylu latach poprostu już mi sie odechciało...tylko tyle i aż tyle-nasze pożycie jest beznadziejne....

3 lata zajeło jej dojście do wniosku, że ma źle dobraną antykoncepcję? Nie powiem, długo.