Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Muszę to wam zdradzić - widzą was w monitorze

Polecane posty

Gość gość
Chorzy zazwyczaj nadinterpretują zachowanie otoczenia, i to widać na twoim przykladzie.

Gość gość
Ojej,jaki ty biedny.. wszyscy akurat Ciebie szpiegują :D:D Przykre... doprawdy :D

mają mój adres zamieszkania z Curriculum Vitae. X Ten program potrafi namierzać ludzi po adresie zamieszkania. Jak założysz topic na kafe to też cię namierzą - będą wiedzieć gdzie mieszkasz, jak się nazywasz. X Po adresie ip cię namierzą bo ten program przeszukuję bazę danych każdego dostawcy internetu. X

Gość gość
Może początki schizofrenii, urojenia prześladowcze. Wiem, co mówię. Znam faceta, który gadał podobne rzeczy z ogromnym przekonaniem, że w katach ma podsłuchy z rządu. A inteligentny był i na pozór zdawał się byc normalny. A jednak. radzę odwiedzić psychiatrę, póki nie ma zbytniego postępu.

mógłbym podać bardziej brutalne przykłady po których na pewno byście mi uwierzyli ale nie chcę się do tego stopnia ujawniać bo oni to w tej chwili czytają.

Gość gość
to napisz . A jak czytaja , to sie zorientuja ze o nich wiesz i przestana cie szpiegowac .

nie jestem chory. Ludziom niewygodnym i mówiącym prawdę najłatwiej przypisać chorobę psychiczną. To metody Stalina. Nie mam schizofreni tylko bacznie obserwuję otoczenie.

a co mi leki dadzą jak ja wiem że mnie szpiegują. Leki nie sprawią że oni mnie przestaną szpiegować - mam brać leki i się oszukiwać....No nie w moim stylu ja tak nie robię.

Nie musisz mieć schizofrenii. Paranoja występuje w kilku innych schorzeniach.

nie mam żadnych urojeń, mani, schiz ani tym podobnych rzeczy. Oj gdybyście tylko widzieli jak oni łatwo się podniecają, jak próbują manipulować.....nie będę o tym pisał.

nie jestem chory. Ludziom niewygodnym i mówiącym prawdę najłatwiej przypisać chorobę psychiczną. To metody Stalina.

nie jestem chory. Ludziom niewygodnym i mówiącym prawdę najłatwiej przypisać chorobę psychiczną. To metody Stalina.

ludzie - nie słuchajcie tych bzdur o chorobach psychicznych które promuję współczesna telewizja. X To są metody Stalina.

Gość gość
Hhaha ja juz przyzwyczailam sie ze na kafe sami psychole siedzą. Taki temat wzbudza tylko usmiech politowania. :D

ludzie - nie słuchajcie tych bzdur o chorobach psychicznych które promuję współczesna telewizja. X To są metody Stalina.

jak ktoś mówi niewygodna prawdę to najlepiej powiedzieć że jest chory. X Oni boją się że nie będą mogli podglądać ludzi po kryjomu.

tak, nawet teraz cię podglądam, więc przestań się masturbować, świntuchu.

Gość gość
ty w ogole widzisz jak to brzmi czlowieku? masz juz obsesje. nikt normalny nie pisalby tyle czasu tutaj takich glupot. naprawde lecz sie. dla mnie to tez nie nowosc ze na kafe sami popaprancy sa. ale to tez ludzie i trzeba ich normalnie traktowac, a nie z litością..

ale to nie są głupoty tylko prawda. Po co ma się ktoś podniecać tym co robisz przed kompem.

gdyby to były głupoty to faktycznie nie pisał bym o tym bo i po co?

Gość Ciekawski......
Alfredzik dawaj nazwę tego programu bo chętnie dowiem się co robią sąsiedzi :P A powiedz mi jak ktoś ma stary monitor CRT to co? Jak ktoś niema neta? Da się przez kable z zasilacza?

Gość Ciekawski......
UP...

Gość gość
mysle ze ich nie zatkało... tylko sobie darowali rozmowe z idiotą. tak,z idiotą. bo mam takie same odczucia co ludzie wyżej :P.

ale tego programu nie można sobie pobrać od tak i poszukać w googlach. To jest bardzo poważny program i nie dla każdego.

Gość gość
dawaj nazwe

Gość Ciekawski......
Dawaj nazwę to obiecam tobie że nie będę podglądał jak się onanizujesz wieczorami, a ONI mi o tym powiedzieli że to często robisz.

Gość gość
Do tego programu dostep maja ci co sa na szczeblach wladzy i to nie w polsce, nie w europie udowodniles ze masz schizy