Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Muszę to wam zdradzić - widzą was w monitorze

Polecane posty

Gość alfred789

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem - no i oczywiście słyszą. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 50-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo. X Tak że jak gadacie przez skype to wasz sąsiad lub znajomy może to słyszeć i wszystko widzieć bo ma wgląd na wasz pulpit i na was tzn. na to co jest przed pulpitem-czyli na was i wasz pokój. X

chodzi o to że cały wasz monitor to też kamera... ta mała kamerka nad monitorem to tylko taka zmyłka....żeby się ludzie nie domyślili że przez ekran też można.

Gość gość
oni czyli kto?:D

Gość gość
ale z ciebie bajkopisarz, tu chodzi o to ze jak ktos ma kamerke wbudowana to istnieje taka mozliwosc, ale nie zaden monitor

ci co mają ten program do szpiegowania - nie każdy go ma. No bo jakby każdy miał to ci co podglądają nie mieli by kogo podglądać i się podniecać. X Mnie np. podglądają ludzie z pracy i pewnie jeszcze mnóstwo innych osób które są teraz na kafe i mnie namierzyli bo ten program to potrafi.

właśnie chodzi o to że to nie kamerka. Też mi się tak wydawało ale zauważyłem że to coś innego i to musi być monitor bo kamerkę mam zaklejoną.

wiem że mnie teraz ogląda wiele osób. Nie przejmuję się tym za bardzo.... X Tą sprawę z podglądaniem wybadałem i mówię wam że to nie kamerka tylko monitor.

Gość gość
czy ty sie dobrze czujesz? od lat wklejasz te durne teksty. nawet jesli ktos podglada to co ciebie to obchodzi? o siebie sie martw!!!

no właśnie problem w tym że ja nie martwię się tylko o siebie. Mam zadanie i muszę poinformować ludzi.

Gość gość
kto cie szpieguje ? Wydaje ci sie .

ludzie z pracy, teraz pewnie jacyś ludzie którzy czytają ten topić, paru ludzi z wioski pewnie też. Nie wydaj mi się mam na to niezbite dowody - ale nie będę o tym pisał bo mi się po prostu już nie chcę.

Gość gość
Ciekawe czy ktoś widzi to że wcinam ciastka w czekoladzie i zapijam herbatą.

Gość gość
moze w pracy jest gdzies ustawiona kamerka,o ktorej nie wiesz,niekoniecznie przez laptop. Skad wiesz ,ze cie szpieguja ,masz jakies dowody ?Mowia cos , szepcza , patrza sie ? Moze jest inny powod ich zachowania .

Tak? To mi wstyd, bo dziś dzień bez stanika a ja mam na sobie właśnie biustonosz :o :D

jak z kimś przebywasz pewien czas, rozmawiasz.... to poznasz że cię szpieguję, wyczujesz po jego zachowaniu, podnieceniu, gestach, spojrzeniu.....po tym o czym mówi. X Ci co szpiegują lubią prowokować rozmowy związane z tym co wyszpiegowali u swojej ofiary. Czasem są to rzeczy bardzo niepozorne ale wystarczy pamiętać to co robiło się w necie i kojarzyć.

Gość gość
schizofrenie sie leczy u psychiatry a nie na kafe...

Gość gość
,,alfred789 jak z kimś przebywasz pewien czas, rozmawiasz.... to poznasz że cię szpieguję, wyczujesz po jego zachowaniu, podnieceniu, gestach, spojrzeniu.....po tym o czym mówi.,, XX Alfred moze cie jakas w pracy kokietuje , leci na ciebie ,po prostu :-D a ty sie wkercasz w szpiegostwo . Spojrzenia , podniecenie , gesty ?:-D chyba zle odczytujesz , moze ktos ma na ciebie chrapke :-D

Jakiś czas temu oglądałem często filmiki na youtube.com z karate kyokushin. Robiłem to po pracy w domu. X Pewnego dnia jak przyszedłem do pracy to kolega w pracy zaczął mi opowiadać o jakiś dwóch kierowcach busa którzy o mal się nie pobili. No i jak mi to opowiadał to robił gesty ręką w powietrze - coś jakby zadawanie ciosów. X Wtedy skojarzyłem że go podnieciły te filmiki które oglądałem na youtube.com X A ja mieszkam od niego jakieś 100km. X To jest śmieszny przykład i bardzo niepozorny ale proszę mi wierzyć że prawdziwy i jakbyście wtedy byli przy tej rozmowie to....

Gość gość
taaaaaa i na pewno by sie z tym zdradzali . glupi jestes lecz sie czlowieku

Gość gość
ee:-0 przesadzasz i nadinterpretujesz

albo często wchodzę na forum motocyklowe i pewnego dnia jak przyszedłem do pracy to takich dwóch się spotkało przy mnie żeby porozmawiać o prawie jazdy na motocykl. X Wyczułem że ta rozmowa jest tak jakby zaaranżowana pode mnie( nowego pracownika). Bo jeden z nich w trakcie rozmowy tak charakterystycznie zerkał na mnie i się podniecał. Poznałem że mnie szpiegują. X Takich przykładów mógłbym podać tysiące. Te które podałem są może mało przekonujące dla kogoś postronnego ale jak byście tam byli to byście mi uwierzyli że oni mnie szpiegują.

Gość gość
Nawet nie wiem co napisac, czytajac takie idiotyczne wpisy. Tak na pewno Cie szpieguja, i sobie walą pod to, bo nie mają zajęć w domu. Powtarzam - ogarnij się. Masz zaburzenia osobowosci?Powaznie pytam.

problem z tym że ci co szpiegują są bardzo pewni siebie i myślą że ich ofiara niczego nie pozna bo im się wydaję że tylko oni o tym wiedzą i to ich gubi.

Gość gość
zbieg okolocznosci . Wytlumacz mi jak oni moga cie szpiegowac na twoim laptopie ? Skad maja namiary , adres itop,zeby miec dostep do twojego laptopa domowego ? W pracy ok. mozna zainstalowac program , ale na domowym ???

wystarczy trochę posiedzieć w necie, pójść na drugi dzień albo później do pracy i to co robiłeś w necie dzień wcześniej(albo i tydzień) do ciebie wróci( czasem w zakamuflowanej formie ale wróci).