Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfred789

Muszę to wam zdradzić - widzą was w monitorze

Polecane posty

Gość Ciekawski......
Daj linka do tego programu, nie powiem im że mi go dałeś, na pewno jest jakaś piracka kopia z crackiem gdzieś na chomiku, albo na rapidzie. Jesteś na prawdę cham, a tak w ogóle to zdradź mi w co jestem teraz ubrany :P

nie prawda bo u mnie na wiosce ludzie podglądają innych i mogą namierzać ludzi z drugiego końca polski.

już powiedziałem nie jestem chory. To z tym szpiegowaniem to prawda.

teraz to wszystko można by przepisać do jakiejś choroby. Filmy w telewizji wypromowały te choroby i ludzie w nie wierzą.

Gość Ciekawski......
Ja tobie wierzę, a w szczególności żę to hamerykańce mnie oglądają i widzą teraz jaki mam burdel na biurku, mam nadzieje że ten obraz z mojego starego LCD-eka nie jest najwyższej jakości bo mi koza wisi z nosa, a nie chce mi się wstać po chusteczkę

Gość gość
to się leczy, serio a za kogo ty się kierwa uwazasz, ze myślisz, ze inni oglądają twoje ryło.. gdyby tak było to już bym była sławna... eh bzdety, dziecinad. ja znałam babę, której rządowi agenci "włamywali się" do mieszkania przecietie raz na tydzien, czasami jej podrzucali przedmioty itp i oczywiście podsłuch w telefonie też był. buhahaha

Gość gość
hahahahahahahahahahahahaha!

Gość gość
Kolejny przygłup próbujący zaistnieć w chory sposób

boicie się że nie będziecie mieli kogo podpatrywać dlatego: śmiejecie się ze mnie, wyzywacie, podajcie przykłady ludzi chorych psychicznie pomimo tego że to o czym pisze chorobą psychiczną nie jest tylko RZECZYWISTA PRAWDA. X BOICIE SIE

przecież u mnie na wiosce niektórzy ludzie podglądają innych w necie i potrafią szpiegować(namierzyć) ludzi z drugiego końca polski.

Gość gość
nie mamy czego stary.. gdyby tak było u mnie już by ze mnie zrobili gwiazdę więc.... daj se siana... kto ma się czego bać ty? eeee tam aż mnie to nudzi ale współczuję schizy. panuj nad tym trochę- to nie ma celu rozumiesz? nikogo nie bawi jak siedzi ktoś przy kompie, żre, pisze żłopie itp. nikogo

Gość gość
Wydaje mi się, że autorowi chodzi o inwigilację społeczeństwa Myślicie, że w dzisiejszych czasach jesteście anonimowi? Jeśli tak, to jesteście naiwni.

To podglądanie przez internet nie miało służyć rozrywce innych ludzi ale niestety tak jest. X bawi bawi - ludzie lubią podpatrywać innych z ukrycia. Gdyby tak nie było to program BIG BROTHER by nie powstał.

Gość gość
twoi ziomale z wioski to pewnie wysyłają smsa i się podniecają basia x co cycki pokaże za 5 zł takie tam hakerstwo buhahaha

To nie jest hakerstwo tylko program do którego nie każdy ma dostęp. Ten program dużo potrafi - zapewniam cię. Ale on nie miał służyć rozrywce ale niestety tak jest...... Podglądacze się podniecają tym podpatrywaniem sąsiada, znajomego etc.

Gość gość
jak chcesz pomuc ludziom to podaj nazwe takiego programu ale nie jakiegoß przez cia czy kogos uzywanego ale dostepnego dla ludzi wsumie jestem ciekawy ?

ludzie lubią podpatrywać innych z ukrycie. Ludzie kochają cudze życie, te wszystkie plotki.... To jest w każdym z nas.

Gość gość
lecz się człowieku serio

to całe podglądactwo, te plotki, to podniecanie się, to małpowanie drugiego.....to dzieła ewolucji człowieka. Ludzie lubią podglądać ale też poznawać że ktoś ich podgląda.

Ba! Żeby tylko tyle... Oni podgladaja też przez kamery umieszczone w kratkach wentylacyjnych. I to jeszcze nie wszystko! Dentysci montuja ludziom podsłuchy w plombach i specjalne nadajniki, zeby łatwiej Cię mogli szpiegować póżniej przed kompem.

to całe podglądactwo, te plotki, to podniecanie się, to małpowanie drugiego....- to są dzieła ewolucji. Instynkt podglądactwa tkwi w każdym z nas.

to całe podglądactwo, te plotki, to podniecanie się, to małpowanie drugiego....- to są dzieła ewolucji. Instynkt podglądactwa tkwi w każdym z nas.

@blondi85 trochę przesadzasz blondi. Ale w dzisiejszym świecie już nic mnie nie zdziwi.

Gość brzózzzka
Ja chce podglądać. Jak to zrobić?