Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shock-wave

Angelina Jolie zamierza usunąć oba jajniki.

Polecane posty

Gość Shock-wave

W najnowszym "Program TV" przeczytałem dzisiaj że Żoli, która niedawno usunęła obie piersi, zamierza również - z tego samego powodu - usunąć oba jajniki.

Gość Bolek Zdun
podobno w Polsce tego typu zabiegi są prawnie zabronione ale jeżeli Żoli sama zapłaci to może się pukać bez opamiętania

Gość gość
co za zdeb , przecież ona nie robi tego w celach antykoncepcyjnych

Gość gość
co to nas obchodzi niech kazda kobieta pilnuje swoich piersi i swoich jajników i niech sobie wycina co chce

Gość gość
:D

O to ja bym do kompletu dorzuciła: a) parę płuc, żeby raka płuc nie dostać, b) wątrobę, bo takie gwiazdy jak bankietują to mogą ją nieźle wyniczczyć, c) jelito grube, cienkie i dwunastnicę, bo coraz więcej ludzi cierpi na raka tych narządów, d) nerki, bo później transfuzja to tak nie za wygodnie... I powstanie... MUMIA! :D:D:DD:

Gość gość
Lipa! Czekam aż wytnie sobie pół mózgu.:classic_cool:

Gość gość
wiele kobiet chciałoby mieć taka wolność ,szczególnie finansową , zeby móc dbać o siebie tak jak zadbała ona .

Od razu cały, bo nigdy nie wiadomo, na jakiej pókuli guz się może zrobić :D

Gość gość
wisienka nie popisuj sie glupotą jak się dowiesz że masz prawie 90% ryzyko że dostaniesz raka, to się wypowiadaj zlosliwie o innych

Ja się nie wypowiadam złośliwie ze względu na to, ze pani A.J. mogła zachorować (acz nie musiała:o), ale dlatego, że CAŁY ŚWIAT O TYM TRĄBI, normalnie news wszecdh czasów. A to, że dzieci głodują, ludzie tracą pracę bo wszystko wkoło zamykają, że wojny się toczą, że kataklizmy są to jakoś nikogo nie obchodzi. Najważniejsze, że pseudo "gwiazda" usunęła cycki. No ludzie...

Gość gość
czy ta wasza idolka Żoli ma dzieci biologiczne? bo jeśli tak to jest bezwzględną egoistyczną zapatrzoną w siebie bezmózgową babą

Gość gość
głupia jesteś wisienka i tyle . Media gadają , robi sie szum i jeśli choć jedna kobieta zbada sie przed 3 stadium raka - to warto .

Gość gość
dzieki temu setki kobie poszly się zbadać - nie słyszalaś o tym? a newsem teraz nie są glodujące dzieci tylko Madzia i inne sprawy obyczajowe, taka prawda. Angelina wykazala sie ogromną odwagą i dała tę odwagę innym kobietom, może uratowala życie niejednej z nich. zrobiłas coś równie dobrego ostatnio?

Gość gość
zdaje się, że ma przynajmniej jedną córkę czyli jej na 100% przekazała w genach zachorowanie na raka i piersi i jajników brawo!

a dlaczego miałaby być egoistka z powodu posiadania biologicznych dzieci? zazdroszczę jej- brak antykoncepcji do końca życia. jest to dla mnie niepojęte, czemu ten zabieg jest nielegalny. liczą ludzie po chamsku, że babka jeszcze zajdzie w ciążę. istnieje jeszcze pojęcie egoizmu zbiorowego.

Gość gość
baranie - mozęsz być nosicielem genu - ale nie musisz .

No tak, bo kobiety muszą zawsze papugować i robić to, co "aktorzy" bez wykształcenia.... Jak masz problem idziesz do lekarza, a daję głowę sobie uciąć, że jak o tej babie ucichnie, to za rok czy dwa już tyle pań nie pójdzie do lekarza. W tym miesiącu badanie piersi jest trendy, w przyszłym będzie boom na spodnie w paski Jachimka. Ehhh... Żałosne i tyle.

Gość gość
okrutny jesteś, nieprawdę piszesz, corka nie musi mieć wadliwego genu, pewnie sprawdzi to gdy dorośnie, gdyby bylo tak jak piszesz ludzkość by wymarla, każda corka chorej matki by umierała

to jej córa też sobie zrobi operację kiedyś. jak sie ludzie badają, to można wiele uniknąć

Gość gość
jest róznica w papugowaniu tatuaży dody a naśladowaniu dbania o swoje zdrowie . Nie widzisz różnicy ? ot pogadaj z kobietami po mastektomii, posłuchaj tego co one maja do powiedzenia .

Gość gość
Heloiza może chwile pomyśl zanim coś napiszesz jeśli matka A.J. miała raka i na niego umarła ona sama odziedziczyła chore geny po niej wiedziała o tym i zdecydowała się na swoje biologiczne dzieci, to jak to można inaczej nazwać jak nieodpowiedzialnością? tak łagodnie powiedziawszy

Gość gość
ty naprawdę jesteś durnowata - wisienka, może juz się nie ośmieszaj, przyznać się do blędu to nie wstyd, wstyd - brnąć w zaparte, no chyba że jest się za glupim żeby zrozumieć co inni piszą

U mnie w rodzinie i dziadek, i babcia zmarli na raka jelita. Mam je wyciąć? Dajcie spokój, jak ma geny rakotwórcze to nic nie pomoże, rak się rozwinie gdzie indziej... I to każdy doktor powie. Poza tym ta nizernota zarobiła tyle forsy, ze w życiu nie odczuje tego, że na zabieg rekonstrukcji wydała kilkadziesiąt tysiaków dolców. Co wy mówicie, zastanówcie się... gdzie ona a gdzie my?

Gość gość
gdyby było tak jak piszesz - czyli dziedziczysz geny po matce , wadliwe geny - jaki sens byłby robić badania skor byłoby jasne ,ze skoro matka to i córka . ? Ale widzisz ,zecie nie jest takie proste - możesz być nosicielem ale nigdy nie zachorować, mozesz nie mieć wadliwego genu i też zachorować ,, możęsz ....- od wyboru do koloru . Ale jeśli masz pewność ,ze jesteś nosicielem tego genu i z pewnścia zachorujesz , masz możliwości profilaktyki to na co czekać ?

Ja nie brnę w zaparte, ale wystarczyłoby robić co pół roku badania jak się tak bała, jakby coś nie tak wyszło to po prostu by usunęła co trzeba. Wcale nie jest powiedziane, że dostałaby tego raka. Poza tym ja mówię, że mnie śmieszy to, że ona zrobiła taki zabieg. Jakby to ja czy Ty się zdecydowały, takiego pier.... szumu by nie było.

Gość gość
mizerota??? wiesz co, naprawdę żałosna jesteś, zawistne zero, napiszesz wrednie o pięknej i bogatej kobiecie i poczujesz się lepiej. nie widzisz jakie to żenujące jest, jak to źle o tobie świadczy? pokazujesz niską samoocenę, glupotę, zawiść, naprawdę żal mi cię

Gość gość
wisienka , daj psokój dizewuszyno i już sie nie osmieszaj . wiesz co to są markery nowotworowe ? zdajesz sobie psrawę ,ze pewne nowotwory mają skłonności do rozprzestrzeniania sie w obrębie np. rodziny , a inne maja to gdiześ i potrafią zaatakować np . rak płuc - dziecko ? Wiesz , ze niektóre typy chorób nowot . możan oznaczyć i Z PEWNOŚCIĄ potwierdzić ich wystąpienie ? wiele kobiet jej zazdrości , to prawda , ale chyba najbardizje teog ,ze za swoje pieniądze mozę kupić sobie opiekę najlepszą z możliwych .

Gość gość
nie bło by takiego szumu wisienka bo medialnie jestęś nikim . Ona jest firmą sama w sobie i wszystko co robi - mąder czy głupie jest nagłaśniane . Ale popieram to nagłośnienie bo to przyczynia ise do dyskusji o zdrowiu kobiet .

To ojciec ją wciągnął do showbizmesu i wykreował na "gwiazdę", a nie jest to jej zasługą. Dla mnie tacy są nikim. Nepotyzm? Był, jest i będzie. Ale jej nikt nie zauważył, tylko tatuś zgarnął do filmu, w którym sam grał i tak "wypłynęła", oprócz tego tatuś ją wcisnął na modelkę. Mizernota...