Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shock-wave

Angelina Jolie zamierza usunąć oba jajniki.

Polecane posty

Gość gość
tak to sobie tłumacz , skoro lepiej ci ise z tym żyje :)

Gość gość
co by nie mówić jej przykład oruszył trochę kobiety i sama zapisałam sie na usg piersi :)

Gość gość
strasznie to smutne wisienka że musisz sie tak dowartościowywać

Tak jest, a nie tak sobie tłumacz :) Za dużo szumu z powodu,.... czego? :o

Gość gość
no z czego wisienka ? :) z pracy ? :) za robotę sie weź może i ty sie dorobisz :D

Gość gość
nie moglabym żyć ze świadomością 90% ryzyka raka, usunelabym piersi i jajniki, a ci którzy uważają to za fanaberie to skończeni idioci

Gość gość
to sie roboty wisienka trzymaj bo drugiej z takim pojmowaniem świata i i rzeczywistości możesz nie znaleźć .

no ale z drugiej strony nie miec dzieci dlatego, że isę ma genetyczne skłonności do choroby? nie prosiła sie o te skłonności...a zreszta...sama nie wiem. ciężkie to wszystko ale powiem szczerze, ze jej związek z Bradem jest cudowny. wiem, wiem...nikt nie weźmie mnie na powaznie. ale nie raz czytałam ich wywiady na temat związku i rodziny i podobają i się

Gość testowa
co wy macie z ta Angelina???? bylam na slowacji pare dni akurat w dniach kiedy u nas trabily o tym wszystkie media! a tam? sprawy lokalne i tyle! zadnej Jolie, zadnych cyckow, zadnej mammografii! nie dajcie soba sterowac!

Gość gość
ww czym sterowac ? w profilaktyce ? w dbaniu o swoje zdrowie ? w uświadomieniu ? no tak jakieś ciemne masy zawsze wszystkiemu przeciwne ale jakby jakaś Rihana czy inna sobie tyłek wytatułowała pierwsze w salonenie tatużau .

Gość gość
Sama sobie robię potrzebne badania, bo jestem świadoma, że profilaktyka jest ważna. Mnie ten cały szum wokół tej gwiazdeczki do niczego potrzebny nie jest. Są natomiast dostępne w necie badania, gdzie wykazuje się jak wiele operacji podobnych do tej, której poddała się wasza idolka, jest robiona zupełnie niepotrzebnie. O ile się nie mylę badania przeprowadzono w USA i chyba w DE.

Ja tam myślę, że lepiej od razu się zabić, po co się męczyć i codzień myśleć, że i mine może dopaść rak? Rak może zaatakować wszystko dosłownie, każdą część ciała, po co wycinać się po kawałku? Zabijmy się Polacy!!!! Na złość Jolie!!!!! Zgadzam się i z przedmówcą i z wiśnią

Żeby nadążyć na francuską modą, powinna jeszcze przyszyć sobie druta i wziąć ślub z Bradem jako Andrzej. Wtedy byłaby trendi :)

Gość Harnaś
Wawrüszko! Jak możesz! Druta?!! Jakiego Ty słownictwa używasz?

Gość gość
wyciela se cycki i jakas bohaterke z niej robia! a ja sie pytam po co wycinac jak nie byla chora? to ja obetne sobie obie nogi lub cos innego no bo moze je strace to lepeij wczesniej. jak dla mnie to ona zalosna jest i niech wytnie se jajniki i macice i doszyje wacaka

Gość jestem fanką Tomka Wawruszki
Tomasz! Jak możesz używać takich wulgarnych słów ja "druta"? Mówi się "siusiaka"!!!