Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Co to w praktyce znaczy wyjść do ludzi?

Polecane posty

Gość mam gorzej
wierz mi:)

Przegladalam kiedys badoo, ale nie zdecydowalam sie jednak na zabawe z tym portalem, po prostu sprawdzalam zdjecia i opisy. xx Masz gorzej, tzn.?

Gość mam gorzej
mam więcej lat 37, jestem obecnie sama..i dokonalne wiem co czujesz! Tak jest, ale ja się nie poddaję...jadę na wakacje...:)

Gość mam gorzej
też chciałabym być z kimś...znajomi mają rodziny, dzieci...i jest tak jak piszesz..

Gość mam gorzej
mam w nosie, że mam tyle lat...chcę od życia prawdziwego uczucia...bo nieprawdziwe już miałam...inaczej będę sama, ale i tak będę zwiedzać świat...taki mi sie pomysł zrodził całkiem niedawno i zamierzam go zrealizowac;)

Gość mam gorzej
:)

Gość gość
tez masz problemy ? na wakacje nie ma z kim jechac zaproponuj jakiemus facetowi z kafe napewno sie zgodzi hah:D ogarnij sie kobieto popadasz w coraz glebsza depresje niedlugo zesfirujesz i bedziesz dziwaczka:D

No mam problemy, bo jedyne co mi zostalo to portale randkowe ;/ I troche pozno na poznawanie przyjaciol i partnerow. Fakt, w dobrej kondycji nie jestem , w pracy od rana pytaja jak minal weekend...

Gość gość
może jeszcze kogoś spotkasz...wiesz ilu ludzi jest samotnych w dzisiejszych czasach? wiesz ilu ludzi zyje w związkach, ale są nieszczęśliwi? masa, naprawdę

Gość gość
jak bedziesz tak medzic to sie nic nie zmieni wez sie za siebie zacznij sie usmiechac i cieszyc sie zyciem jestes przeciez zdrowa wiec mozesz wszystko nie kazdy tak ma jak ty:P

borze zielony.... 8 dołek, z taką jęczyd**ą jak ty to nawet ja bym się nie umówiła. wiecznie jęczysz i nie wiesz, co ze sobą zrobić. 8 laska ogarnij się! masz 28 lat, czas mieć jakieś WŁASNE cele w życiu, a nie uzależniać wszystko od faceta/znajomych. to nie podstawówka. 8 swoją drogą, wolni i fajni istnieją, może nawet jednego sobie przygarnę :P ale najpierw będę go chyba z rok testować, bo obecnie totalnie nie ufam facetom.

Gość gość
ta kobieta jest niestabilna emocjonalnie ja proponuje wpierw do psychologa sie udac a nie chlopaka i znajomych szukac dziecinada:D

Gość gość
Fakt że jesteś trochę dziwna.Może to Ty jesteś niedostępna i tak odbierają Ciebie inni.Uśmiech, przebojowość, poczucie humoru i duuuuużo optymizmu to jest brama do sukcesu.

Gość Zuzanna Amelia æ
17.06.13 [zgłoś do usunięcia] Alicja Donnikova "swoją drogą, wolni i fajni istnieją, może nawet jednego sobie przygarnę jezyk.gif ale najpierw będę go chyba z rok testować, bo obecnie totalnie nie ufam facetom." X A na pewno wolny ? Ty moze dobrze sprawdz. Bo teraz to kazdy wolny a potem jak przychodzi co do czego to okazuje sie ze roznie z tym bywa....

nie wiem co znaczy, że "teraz to każdy wolny", ja się z jakimś dziwnymi elementami szukającymi bzykania na boku nie spotykam. 8 nigdy nie miałam takiej sytuacji, żeby ktoś nagle okazał się zajęty, tym bardziej jeśli zna się rodzinę, znajomych, bywa w domu u tej osoby. no chyba, że ktoś trzyma w szafie gumową lalkę, ale w to już nie wnikam :classic_cool: